Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS 27" XG279Q 2K IPS 170HZ G-sync -- HURDA FİYATINA Satın Al 2 Ocak 2025 17:20 1 1 ASUS 27" XG279Q 2K IPS 170HZ G-sync -- HURDA FİYATINA Merhabalar, Vatan bilgisayardan 2020 Ağustos ayında alınmıştır, faturası duruyor. Oyun bilgisayarımı 1-2 sene önce sattığımdan beri kenarda yatıyor. Ölü piksel tarzı sorunları yok ancak ekranın ortasında iki çizgi şeklinde hafif bir karanlıklık görünüyor ekran tamamen siyah olduğunda, sebebi nedir bilmiyorum. Normal kullanım sırasında çok farkedilmiyor ancak yine de hurda fiyatına veriyorum kenarda yatacağına. Sadece muğla içi elden teslim edilecektir. Edit: Arkadaşlar SADECE ELDEN TELSİM cümlesini es geçen epey insan çıkıyor, nasıl anlatabilirim daha açık bilmiyorum. Kargoyla uğraşaçak ne zamanım, ne motivasyonum ne de kargoya güvenim var. Gelip evden alıp/aldırıp gidecek birini arıyorum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS 27" XG279Q 2K IPS 170HZ G-sync -- HURDA FİYATINA Xbox Kol (9. Nesil, Mavi) Duracell Şarj aleti ve Pilleriyle - 2000tl Audio-Technica AT2020 USB Mikrofon - 2000 TL Airpods 4. Nesil (Sıfır - Açılmamış kutu - Faturalı - TR Garantili)