Şimdi Ara

ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX ALDIM.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gtx 770 gibi Strix'i de fazla üzmezsen sevinirim gelecekteki kartim o benim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_korn

Gtx 770 gibi Strix'i de fazla üzmezsen sevinirim gelecekteki kartim o benim :D

aynen kardeşim benim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: HungryBody

Bende gtx770 var her oyuna fazla metro last light da bazen akiciligi gidiyor ama sonra düzeliyor.Watch dogs da öyle.

Hocam sıkıntı daylight ve sonrası oyunlar için gelmeye başladı ve başlıcaktırda...
    Bende monıtor yok 42" fullhd lcd tv var ona bağlı..ayrıca yeni nesil oyunlarda full ayarlarda gpu memory büyük sorun olmaya başladı bence.

Bana yetiyor kardeşim.

• hayırlı olsun
  • quote:

quote:

quote:

Bende gtx770 var her oyuna fazla metro last light da bazen akiciligi gidiyor ama sonra düzeliyor.Watch dogs da öyle.

Hocam sıkıntı daylight ve sonrası oyunlar için gelmeye başladı ve başlıcaktırda...
    Bende monıtor yok 42" fullhd lcd tv var ona bağlı..ayrıca yeni nesil oyunlarda full ayarlarda gpu memory büyük sorun olmaya başladı bence.

Bana yetiyor kardeşim.

Hocam ben gtx770 i kötülemiyorum ki.gtx970 e geçiş yaptım diyorum..karttna memnun olmanız kadar doğal birşey olamaz.iyi günlerde kullanın.

@Sekai hocam teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 20 Kasım 2014; 22:16:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana yetiyor kardeşim.

Hocam ben gtx770 i kötülemiyorum ki.gtx970 e geçiş yaptım diyorum..karttna memnun olmanız kadar doğal birşey olamaz.iyi günlerde kullanın.

@Sekai hocam teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Zamanında ne hayallerle topladım sistemi 2014 haziranda şimdi 970 çıktı yetisemem ben buna dolayısıyla kasmicam kendimi.Sende kasma inan gereksiz.Paranı daha geçerli şeylere harca.Öneri.

• Arkadaşlar bunun aslında performans ıvır zıvırla alakası yok bende de gtx 770'den önce 660 ti Amp Edition vardı (hala var satılık 360 tl :D ) öyle makineye takla attıracak kadar fark yok ama insan arada bir kendini ödüllendirmek istiyor işte. Bazı insanlar egolarını diğer insanların üzerinden tatmin eder bazı insanlar da kendilerini ödüllendirerek. Şuan kasamın iç dizaynı bile değişti ki bu bile beni mutlu etmeye yetiyor... ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX  ALDIM.. Aha bu da resmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_korn -- 21 Kasım 2014; 23:03:24 >

• ee hani coil whine çıktımı ?
  • hayırlı olsun güzel kart.
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, sorunsuz sıkıntısız kullanırsın inş.

Yanlız Far cry demişsin, fx 8350 bu karta çok darboğaz olmaz fln demişsin ancak darboğazdan ziyade farklı 1 durum var AMD işlemcilerde, bazı oyunlarda (ki bu oyunlar giderek artıyor) yapamadığı, yani eksik işlemleri var, tahminim eskiden olduğu gibi sanki komutseti sıkıntısı yaşıyor, dolayısıyla oyuna yetemiyor gibi 1 durum sözkonusu, aşağıdaki durumu başka sitelerdeki testlerde destekliyor ve sendeki kartında 980 den çokta geri kalır yanı yok, gerçi olsa ne olur, muhtemelen 1 çok oyunda sen 770'ini bile 760 olarak kullanmış olabilirsin, olayın farkına ancak işlemcini değiştirdiğinde varıyosun'ki forumda'da aynı işlemciden intele geçenlerde bu farkşardan bahsediyolar.

ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX  ALDIM..

Edit:
    Kaynak :http://www.techspot.com/review/917-far-cry-4-benchmarks/page5.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 22 Kasım 2014; 0:50:49 >

• coax47 kullanıcısına yanıt
    Hocam far cry 4 gibi bir oyunu nasıl referans alabiliyorsunuz . Oyun resmen işlemci kullanma özürlü . Zaten ayarlar yükseldikçe ekran kartına yükleniyor sadece . 1.5 gb normal ram kullanıyor maksimum . Ultra ayarda 3.9 gb vram istiyor . Size pek sağlıklı optimize edilmiş bir oyun gibi geliyorsa bilemem tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 22 Kasım 2014; 1:19:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geri vites

o zaman geçmiş olsun hocam.daha önce açtığın konuyada yazmıştık. forumda fx-8350 ve gtx 970 yada 290x tarzı kartlar kullananlar darboğaz olduğunu kaç kere belirttiler yazdıkları konularda. ama sen belliki kullanıcı yorumlarına itibar etmiyor ve parayı sokağa atmayı seviyorsun.

hocam işlemciyi de değiştiricem bakalım çok büyük bir darboğaz yaşarsam CPU ile ilgili şayet.
    elden çıkartıp intel e geçiş yapabilirim fiyatlar iyi durumdayken.
    merka etmeyin hocam onu da düşündüydüm..yine uyarın için teşekkür ederim.

hocam sen geri vitese bakma. amd işlemcilerle ilgili bu forumda kimsenin yaşamadığı garip sorunlar yaşadı. sen sonuçta çok iyi bir ekran kartı aldın.dar boğaz yaşasan bile( öyle çok aşırı bir darboğaz sorunu olacağını zannetmiyorum) ileride yeni sistem toplarsan ekran kartını şimdiden almış oldun

Neden su mantikla bakamiyorlar acaba :) umarim sorunsuzca kullanirsiniz hayirli olsun iki adet evga 970 elimde kaldi malesef benim coil whinedan ben boyle bir coil whine duymadm cok rahatsiz ediciydi... 7870xt lerde bile yoktu bu kadar :)

• Kızıl_Şaman kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu burada adı geçtiği için baz aldım, son çıkan bütün oyunlarda bu tablolara erişilebiliyo, AMD nin bu durumundan haberin yoksa o ayrı konu.
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    Laf çarpmak için dememiştim aslında . ac unity ve farcry 4 gibi oyunalr sürekli referans gösteriliyor sıkıntılı oyunlar halbuki ondan dedim.
    Bu oyunlr güncel ve popüler ve başka oyunlarda tabiki var, onlardan örnek göstericem ama bu sefer yine bunu niye örnek gösterdin şeklinde devam edicek muhabbet, böylece 3~4 oyun dışında oyun kalmıycak, e onlar içinde zaty i3 ler bile 8350 kadar iş yapıcağı için 8350 kullanıcıları bu durumdan rahatsız olucaklar bana sarıcaklar diye bu konuyu uzatmak istemem.
    Ubisoftun bütün oyunları popüler ve işlemci sömüren oyunlar, o işlemciyi resmen yiyolar, aşağıda ubisoft dışı oyunlar var.

GTX 770 takılı, konu sahibi GTX 770 kullanıyomuş şimdi 970 e geçmiş.
    AC ve far cry dışındaki 1 kaç oyun, zaty ne kalıyo geriyeki onlarında halleri yine benzer durumda.
     ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX  ALDIM..  ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX  ALDIM..  ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX  ALDIM..

8350 kullananları 1 az rahatlatıcak ama yinede intelin gerisinde kaldığını gösteren, ekran kartına o.c (işlemciye kaydadeğer getirisi olmadığı görülüyo) ile kapatabilicekleri, aksi halde mevcut karttan daha düşük performans aldıklarını gösteren oyunlardan 1~2 tane.
    bunlar gtx 770 ile olan farklar, daha üstü kartlarda bu farklar dahada açılıyo, 770, adam gibi besliyemiyen 1 işlemciye 970 takmaktan bahsediliyosa bu durumun bilinmesi gerek, 500TL lik işlemciye 1200TL lik kart takılmaz kanımca, fiyat olarak bile bakınca o işlemcinn çapınn yetmiycei bellidir.

ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX  ALDIM..  ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX  ALDIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 22 Kasım 2014; 3:09:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coax47

Bu oyunlr güncel ve popüler ve başka oyunlarda tabiki var, onlardan örnek göstericem ama bu sefer yine bunu niye örnek gösterdin şeklinde devam edicek muhabbet, böylece 3~4 oyun dışında oyun kalmıycak, e onlar içinde zaty i3 ler bile 8350 kadar iş yapıcağı için 8350 kullanıcıları bu durumdan rahatsız olucaklar bana sarıcaklar diye bu konuyu uzatmak istemem.

GTX 770 takılı, konu sahibi GTX 770 kullanıyomuş şimdi 970 e geçmiş.
    AC ve far cry dışındaki 1 kaç oyun, zaty ne kalıyo geriyeki onlarında halleri yine benzer durumda.
     ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX  ALDIM..  ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX  ALDIM..  ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX  ALDIM..

8350 kullananları 1 az rahatlatıcak ama yinede intelin gerisinde kaldığını gösteren, ekran kartına o.c (işlemciye kaydadeğer getirisi olmadığı görülüyo) ile kapatabilicekleri, aksi halde mevcut karttan daha düşük performans aldıklarını gösteren oyunlardan 1~2 tane.
    bunlar gtx 770 ile olan farklar, daha üstü kartlarda bu farklar dahada açılıyo, 770, adam gibi besliyemiyen 1 işlemciye 970 takmaktan bahsediliyosa bu durumun bilinmesi gerek, 500TL lik işlemciye 1200TL lik kart takılmaz kanımca.

ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX  ALDIM..  ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX  ALDIM..

Tek çekirdek gücü tabiki tartışılmaz intelin ama işte öğrenci milletine amd daha uygun geliyor . Şimdi biraz daha düşük performans ile (5-8 fps ki o farkı insan gözü farketmiyor bile ) ama 200 tl daha ucuza oynamak var . Aradaki farkıda bu yaratıyor . Amd tam bir öğrenci markası .

5~8 fps gtx 770 gibi 1 kartta oluşuyo daha üstü kartlarda o işlemciyi çiğnerler demek oluyo, intelli gtx 760 kullanan adam aynı fpsleri alabilir, gtx 770 almasına gerek olmaz, yine zarar, ucuz işlemci pahalı ekran kartı hertürlü zarar yani.

100TL fark var ama performans farkı 200TL ederindedir, ve kullanım süresi güç tüketimi v.s. kıyaslandığında zaty 1 yıl olmadan elektrikten o açığı kapatıp zarara geçmeye başlıyo 8350'ki zaty o.c yapıp iice batırıyolar güç kullanım işini, buna rağmen intelin stok hız oyun performansına ya erişiyo yada erişemiyo, intel stok hızda 8350 nin yarısnı yakıyo v.s.

fx 8350 :http://www.vatanbilgisayar.com/fx-x8-8350-soket-am3--4ghz-16mb-cache-32nm-islemci.html

i5 4670 :http://www.vatanbilgisayar.com/urun_kiyaslama.aspx?lang=tr-TR&kat=300&uKods=9103,13441

Başka 1 ubisoft oyunu r9 290X takılı system :  ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX  ALDIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 22 Kasım 2014; 3:23:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

ee hani coil whine çıktımı ?

Hocam hiçbir şekilde en ufak bir coil whine sesi duymadım 2gündür...
    3d mark ve windows8 performans testinde de herhangi bir coil wihne yaşamadım...
    Asus gtx 970 ler sorunsuz, gtx970 düşünenler bu markaya yönelebilirler.
    Ayrıca sonuçta 300tl lik işlemci ile fx8320 de herhangi bir darboğaz sıkıntısı yaşamadım farcry 4 ,64 kişilik bf4 online herşey fullde gayet stabil..
    Bakallım bu akşam da ac. Unity iner onuda akşam testten geçirecem.
    Bu arada farcry 4 herşey ultrada 2600mb gpu memory sömürüyor.
    2gb bana herşey fullde yetiyor demeyin kendinizi kandırmış olursunuz.
    ha gtx770 den geçtiğine değdi mi derseniz göreceli kavramdır bu bana göre değdi bazılarına göre değmedi.
    Yalnız korktugum başıma gelmedi fx8320 ile darboğaz yaşayan kişi kim merak ettim , problem görünmüyor gayet rahat yetiyor bu karta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 22 Kasım 2014; 3:33:19 >

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Süpermiş, güle oynıya kullanmanı dilerim, tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coax47

5~8 fps gtx 770 gibi 1 kartta oluşuyo daha üstü kartlarda o işlemciyi çiğnerler demek oluyo, intelli gtx 760 kullanan adam aynı fpsleri alabilir, gtx 770 almasına gerek olmaz, yine zarar, ucuz işlemci pahalı ekran kartı hertürlü zarar yani.

100TL fark var ama performans farkı 200TL ederindedir, ve kullanım süresi güç tüketimi v.s. kıyaslandığında zaty 1 yıl olmadan elektrikten o açığı kapatıp zarara geçmeye başlıyo 8350'ki zaty o.c yapıp iice batırıyolar güç kullanım işini, buna rağmen intelin stok hız oyun performansına ya erişiyo yada erişemiyo, intel stok hızda 8350 nin yarısnı yakıyo v.s.

fx 8350 :http://www.vatanbilgisayar.com/fx-x8-8350-soket-am3--4ghz-16mb-cache-32nm-islemci.html

i5 4670 :http://www.vatanbilgisayar.com/urun_kiyaslama.aspx?lang=tr-TR&kat=300&uKods=9103,13441

Başka 1 ubisoft oyunu r9 290X takılı system :  ASUS 2GB GTX770 İ SATTIM VATANDAN ASUS GTX970 STRIX  ALDIM..

Peki arkaadaşaım benim şuanda amd sistemi satıp intel i7 3770k ya geçmem en az 600tl ek gider demek ..sizce şuanda bu birkaç fps için değer mi anakart+işlemci değiştirmeye ?ama ekran kartı değiştirmeyle ilk upgrade işine başlamış olduk.
    İşlemcide darboğaz yaratmadı ve aldıgı fpsler de beni gayet tatmin etti.

Bu ara gtx760 ve intel i5 serisi bir işlemci farcry 4 de aynı fps yi alması( ultra ayarlarda) sen buna inanıyormusun gerçekten hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 22 Kasım 2014; 3:43:59 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.