Şimdi Ara

Asus 7970 DCU II Top?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Asus DirectCU II Top modelini nereden bulabilirim. Aklıma gelen her yere baktım ama yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendLuta

Selam. Asus DirectCU II Top modelini nereden bulabilirim. Aklıma gelen her yere baktım ama yok.

sıfırmı alıcan 2 cı elmi ?
    2 ci kart olarak mı kullnıcan yani cf yapıcanmı ?

sıfır alıp cf yapmayacaksan.

bunu öneririm.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9123
  • +1 bende katılıyorum hatta o a kartın yanlış bilmiyorsam 4gb türkiyeye geldi ama ben gigabyte almanı tavsiye etmem garanti konusu sıkıntıymıs biraz daha bekelrsen 1-2 hafta kadar msi da çıkartıcak türkiyeyede gelir o zaman aralığında 4 ile 2 arasında çok fiyat farkı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hohmlec

+1 bende katılıyorum hatta o a kartın yanlış bilmiyorsam 4gb türkiyeye geldi ama ben gigabyte almanı tavsiye etmem garanti konusu sıkıntıymıs biraz daha bekelrsen 1-2 hafta kadar msi da çıkartıcak türkiyeyede gelir o zaman aralığında 4 ile 2 arasında çok fiyat farkı olmaz

ben de bıldıklerımı yazayım.

4 gb daha ülkemize gelmedi.
    gigabyte garantide sıkıntılı olduğunu nerden çıkarttın ?
    2-4 gb arasındaki fiyat farkını bu kart için 150-200 tl arası bekliyorum.
  • hohmlec kullanıcısına yanıt
    4GB Türkiye'ye geldi mi ? Hangi mağazada var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

4GB Türkiye'ye geldi mi ? Hangi mağazada var ?

pardon ya 670 yazanı 770 zannetmişim novada kusura bakmayın

güncelleme

şöyle anlatayım bir kaç yakınım hem garanti hem servis konusunda sıkıntı yasadılar bende anakart konusunda yaşamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hohmlec -- 30 Haziran 2013; 15:15:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: LegendLuta

Selam. Asus DirectCU II Top modelini nereden bulabilirim. Aklıma gelen her yere baktım ama yok.

sıfırmı alıcan 2 cı elmi ?
    2 ci kart olarak mı kullnıcan yani cf yapıcanmı ?

sıfır alıp cf yapmayacaksan.

bunu öneririm.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9123

sıfır almayı düşünüyorum. cf yapmıycam. tavsiye için teşekkür ederim fakat nvidia düşünmüyorum.

• LegendLuta kullanıcısına yanıt
    o zaman ben sana asus hd7970 top kullanmıs biri olarak öneriyorum uzak dur sakın bulaşma oc yapıcaksan yapamazsın kartta voltaj kilidi var ve bu model kartlarda sansının cok iyi olması lazım ben kullandım berbat bir karttı 3 gun sonra sattım hemen ve nvidiadan sasmam artık bence sıfır alınacaksa bu saatten sonra gtx770 kral karttır hem performans olarak daha iyi hemde yeni seri yine sen bilirsin ama illa kasınıyorum diyorsan al sıfırına 1000 tl verirsin sonrada ikinci elde 700 satmaya calışırsın he bide bu saatten sonra gtx770ler varken hd7970 alanında aklından süphe ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.