Şimdi Ara

Asus 8600 GT SLiENT kullananlar ? kartı bilenler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bugun bu kartı aldım. Fazla bi arastırma yapamadım sımdı bıraz baktım cok az yorum var bu kart hakkında. Şu an deneme şansı bulamadım ama çok merak ediyorum bu yeni oyunlarda highdeyken (Crysis cod4 vs) kartın performansı nasıl ? kartın uzerınde fan yok sadece sogutucu var ve oyun bıle oynamadan el degmeyecek kadar cok ısınıyor bu sorun teskıl edermı ?

Kartı deneme şansı bulan yada kullanan arkadaslar yorumlarını eksık etmezlerse sevınırım

Asus 8600 GT SLiENT kullananlar ? kartı bilenler ?

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devvrimm -- 4 Eylül 2008; 0:07:09 >

• pasif soğutma olduğu için ısınması normaldir cod4 de high de bir sorun yaşamassın crysisdede mediumda oynatacağını zannediyorum birde başlığa Slient yazmışsın Silent olacak düzeltirsin artık iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vadocz -- 4 Eylül 2008; 1:00:57 >
  • Keske pasif sogutmalı almasaydın cunku cok fazla ısınıyo bu kartlar yaklasık yuk altından 120C leri gorursun sen bu kartta cod4 veya crysıs 1280x1024 de normal oynarsın ama hıgh olarak belkı callofduty olurda crysıs ımkansız oynaman dengesız bır oyun cunku 500$ kartta bıla bazen donuyo yani..ama kartı soguk tutmaya calsı cok sıcak bı kart ılerde basına bela oalbılır..
  • bu kartı silent ismini aldanıpta aldın herhalde sessiz olsun diye gülegüle kullan ama 8600gt sonıc+ var bende bu karttan daha iyi ayrıca ses falanda yok ben geceleri hep pc basındayım şimdide oldugu gibi karttan ses gelmiyor ayrıca senin kartına göre soğutması gercektende cok iyi ama arkadaslarında dediği gibi crysis te high falan imkansız çok daha yüksek kartlarda bile o oyunun kastığı yerler oluyor dengesiz bir oyun o ama cod 4 bütün ayarlar highda olurmu bilmem ben sanırım hepsını high da oynuyordum hatırlamıyorum
  • bende var asus 8600gt silent...dedigin gibi kart fazla isiniyor yuk altinda 90 derece gormustum silent sogutucuyla...110 dereceye kadar normal diyorlar pasif sogutucular icin...ama ben yine de panikledim...once bi sure sogutma blokunun ustune 8cm fan taktim...sonra guzel durmadi diye gittim zalman vf900 cu aldim...

crysis i 1024 x 768 medium da bitirdim...bazi bolumlerde bayaa kastirdi boyle de...cod4 te ise 1280 x 1024 medium veya high kaldiriyordu sanirim iyi-kotu arasi bi performansla...neyse iste onu da bitirdim...race driver grid ve colin mcrae dirt te baya kasiyor...

ortalama performans veren bi kart ki ben 1 yildir kullaniyordum artik emekli ediyorum insallah bugun asus 9800gtx+ geliyor...

bu arada sen de sicakliklar fazla tirsiyorum dersen zalman vs fan almani tavsiye etmiyorum...overclock cilgini degilsen ve kasanin yan kapagi seffaf degilse bagla telle bi 8cm normal kasa fani,inan zalman la ayni performansi alacaksin ki vf900 cu gayet iyi bi sogutma almasina ragmen bagladigim 8cm lik fan la ayni sicakliklarda tuttu karti...

• merhabalar..asus 8600gt yi neredeyse 1 yıldır kullanıyorum..cod 4'ü maksimumda oynayabilirsin ama crysis medium ancak..bu kartla ilgili ciddi bi problemim var devvrimm,pc le ilgili bazı hususlara dikkat etmedinse şimdiden gözden geçirirsin belki..feel kasa(550watt) aldım soğutma v.s acısından problem yaşamamak için.genelde f1 challenge oynayan biriyim ve oyunu belli bi süre oynadıktan sonra pc kitleniyordu başta bi formatla çözülür sandım fakat devam etti..renkler birbirine karışıyor rengarenk bi ekran kalıyor karşımda..kart garanti kapsamında gitti geldi saglamlıgı onaylandı..8600gt için minimum 450 watt lık bir güc kaynagı ihtiyacı oluyormus malesef ki ben yakın zamanda ögrendim bunu.bendeki güc kaynagına bakmak istedim kasayı actıgımda gördügüm şu idi : güc kaynagı üretim sonrası etiketleniyor 550w şeklinde fakat daha sonra üzerine bir etiket daha yapıştırılıyor 300w şeklinde..bana 550w die faturalandı tabi:)..aldıgım yere gittim güc kaynagını değiştirdik 550w olanı ile..fakat sorun hala devam etmekte.her güc kaynagı üzerinde yazanla paralel calışmıyor..teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinorcum -- 4 Eylül 2008; 15:02:36 >

• siz ısınmadan şikayet ediyorsunuz ancak forumda bir arkadaş ciddi şekilde overclock yapmıstı bu kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilmiyorum belki benim kartim takoz da olabilir ama gidebildigi maksimum islemci hizi 540 tan 730 mhz benim uzerinde zalman varken...ramlerde 700 den 830 a ciktilar...

iyi overclock olmus gibi gozukuyor rakamsal olarak ama performansa pek etkisi yok....

belki de senin bahsettigin arkadas palit 8600gt ye vmod la overclock yapandir...
  • hayır o değil adam da usus silent var ramlar hatırladığm kadaryla 1800 civarıydı işlemci de 700 dü galiba
  • hmmm ondan haberim yok...sansliymis...ben ne yaptiysam ram leri 800(1600) uzerine cikaramadim...
  • Ne 90 derecesi

750mhz çekirdek 1850mhz shader 1700mhz bellek hızlarında max 62 derece gördüm.Masaüstünde 45-46 da seyredior.Oblivion herşey high 1280x1024 30-60 fps arası gidior.Cryrsis medium 1024x768 19-33fps arası,Cod4 herşey en yüksek 1280x1024 min 25fps max 88 fps

Not bu fps değerler 700/800(1600)/1800 hızlarında alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-MAC*1 -- 4 Eylül 2008; 23:36:53 >

• Antalyada yaşayan bir arkdaşımda var bu kart orda bile sorun çıkarmdan kullanıyorsa bi problem yaratmaz heralde. Kullandığımız dönemde de havalar cehennem gibiydi
  • @T-MAC*1 oyunlarda gordugumuz rakamlar asagi yukari ayni ama senin kart 750 mhz ye iyi gitmis benim 730 dan 1 yukari gitmedi....ramleri benimde 800 goruyordu...bu arada bu degerleri silent sogutucuyla gordum dersen 1 kelimeye inanmam ama dersin buzdolabi icinde kullandim buzdolabi icinde yasiom ben o ayri

neyse ben artik emekli ettim bizimkini...biraz cabuk oldu hic bu kadar erken ekran karti degistirmemistim ama performansi bende hayalkirikligi yaratmisti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: willbecoder

@T-MAC*1 oyunlarda gordugumuz rakamlar asagi yukari ayni ama senin kart 750 mhz ye iyi gitmis benim 730 dan 1 yukari gitmedi....ramleri benimde 800 goruyordu...bu arada bu degerleri silent sogutucuyla gordum dersen 1 kelimeye inanmam ama dersin buzdolabi icinde kullandim buzdolabi icinde yasiom ben o ayri

neyse ben artik emekli ettim bizimkini...biraz cabuk oldu hic bu kadar erken ekran karti degistirmemistim ama performansi bende hayalkirikligi yaratmisti...

O 750 ye bi seferinde gitti onda da 3dmark 2006 dan 6439 çektim
    Tekrar 750 de denediğimde kart uçacak gibi oldu ve evet silent soğutucuda kullandım.Sadece üzerinde ufak bi fan var.O da en fazla 3-4 derece etki edio.
    Simdi pnaleimde yazdığım değerlerde üzerine vantilatör tutarak kullanıorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-MAC*1 -- 5 Eylül 2008; 16:13:22 >

• bende zalman vf900cu vardi kartin ustunde ama 730/1600 gpu/memory hizlarinin ustune cikamamistim hic...neyse ki artik emekli oldu... yerine kardesini aldik yine asus ama bu sefer 9800gtx+ modelinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: willbecoder

bende zalman vf900cu vardi kartin ustunde ama 730/1600 gpu/memory hizlarinin ustune cikamamistim hic...neyse ki artik emekli oldu... yerine kardesini aldik yine asus ama bu sefer 9800gtx+ modelinden

Bende zalman falan yok

Ama bi vantilatör 2 fan birde klima var

Şimdi 3dmark yaptım 6930 puan çektim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.