Bildirim
Asus 8600GT SILENT 512MB Mod.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk defa böyle bişiyle karşılaşıyorum , tebrikler -
Herşeyin ilki Güzeldir. -
Sanırsam siyaha boyamıssın güzel durmuş ama soğutma performansını düşüre bilir ama fan la beraber cok güzel olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: xdorukx
Sanırsam siyaha boyamıssın güzel durmuş ama soğutma performansını düşüre bilir ama fan la beraber cok güzel olmuş.
performons düşmedi aksine derece oyun oynarken (Call of Duty - Black Ops) 70-75 derece fanı taktıgımda 45 -50 derece oluyor -
45-50 derece oldukça iyi
ses durumu nasıl? -
Sıcaklık deyerleri oldukca iyi durumda, ses warsada bi fan kontrolcüyle halledeblirsn. -
bnm hd3870 50 göremedim mod falanda yok aksine fanı fan kontrolcuye bağladım en kısıkta çalıştırıom valla 75 derece baya sıcak asus un üstüne tanımam ama silent yaptımı fan bağlamazsan performans alamıyosun alıyosunda belli zamandan sonra kitlenmeler kasmalar yapıyo -
o fanı hardısk sogutucusu gibi bişeye takıp sonra montajlamiş sanki -
Ses Biraz Var Ama Okadar Önemli Degil Benim İçin Önemli olan Performas Bide Ekran Kartına Overclock Yaptım. -
Overclock Yaptıktan Sonra.
-
o aradaki fanı monte ettiğin aparat nedir tam oturmuş oraya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornn -- 13 Aralık 2010; 14:19:00 > -
Görünüm olarak da performans olarak da iyi... güzel iş çıkartmışsın.
Hayrını gör -
Eline sağlık
Overlock yapmazsan Pasif soğutma bu karta yeter.Pasif soğutmalı Fermi'ler bile var
Edit:Yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadly105 -- 15 Aralık 2010; 16:02:47 > -
Elimde Gigabyte 8500GT 512 MB DDR 2 128bit D10x PCI-E x16 Ekran kartı Var Onu Satmayı Düşünüyorum İlgilenen Arkadaşlar Bana e-mail Gönderebilirler
Açıklama : Gigabyte TurboForce teknolojisi
Bus Yapısı : PCI Express x16
Çift DVI Çıkış : DVI: 2 adet
Diğer : NVIDIA SLI Desteği: Var
Ekstra : Dark Crusade Oyunu
Grafik İşlemcisi :NVIDIA® GeForce® 8500 GT
İşlemci Hızı : 600 MHz
Model No : 8500GT 512MB
Özellik1 : DirectX Ver: 10
Özellik2 : NVIDIA PureVideo Teknolojisi
TV-Out : TV Çıkışı: Var
Video Bellek : 512 MB DDR2 800MHz
FİYAT 75 TL
Kargo Ücreti Alıcıya Aittir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysystem32 -- 16 Aralık 2010; 12:41:09 >
-
Değişik bir çalışma.Güzel iş çıkarmışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 16 Aralık 2010; 14:36:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X