arakadaşlar asus 8800gt almak istiyorum ama türkiyede bu kartı bulamadım ikinci olarak paliti512 mblığını önderdiler onu da tam anlamıyla içime sindiremiyordum ama bugün palitin 8800gt super 1 gb lığını gördüm nasıl olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. eğer asus almazsam bu 1gb lık modeli almak içimi bir nebze su serpecektir asus alamadım ama 1gb lık bir ekran kartı aldım diyeceğim tabi performansa bir etkisi varsa.ısı ses vb sorunları yoksa lütfen yardım.....
Palitin 1 Gb. lık versiyonu düşük çözünürlüklerde performansı 512 Mb. lık versiyonuna göre daha düşük. Ancak dersenki ben çok yüksek çözünürlüklerde oynarım monitörüm destekliyor. Ozaman düşünmeden 1 Gb. versiyonunu alabilirsin.
inanmayacaksın ama monitorim philips 107s crt monitor
Nerde gördün acaba 1gb'lik 8800gt ,bi link verebilirmisin?
arkadaşlar bu kart ile yapılmış herhangi bir inceleme yapılmış mı? ben göremedim. bu kart yeni mi çıktı yoksa...
bende var bu kart performansından epey memnunum ancak profosyonel bir benchmark testi yapmayı bilmiyorum.... gösteren olursa buraya testini aktarabilirim.....
bu arada gigatek konusunda ki yoruma katılıyorum.... satış sonrası detsekleri epey kötü diye duydum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme