Bildirim
Asus 9550, MSI 9550, Palit 9550 Hangisi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
MSI için iyi diyorlardi sanirim ama yazdigin tum isimler piyasada en üst siralarda yer aliyor.
pek fazla fark olmaz sanirim kutu içerigi iyi olanı tercih edebilirsin -
MSİ>ASUS>PALİT OLSUN SIRALAMANquote:
Orijinalden alıntı: ShinQda
MSI için iyi diyorlardi sanirim ama yazdigin tum isimler piyasada en üst siralarda yer aliyor.
pek fazla fark olmaz sanirim kutu içerigi iyi olanı tercih edebilirsin -
Palit kullanıyorum ben güzel kart iyi oc oluyor tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: ZiveR
MSİ>ASUS>PALİT OLSUN SIRALAMAN
Alıntıları Göster -
yeni palitler ilk çıkanlar kadar iyi değil.msı ile asus şu anda piyasada ne iyileri.ben asus kullanıyorum memnunum.ama msı'lar için baya iyi diyorlar.seçim senin.bence fiyatlarına göre değerlendir.çünkü bana göre msı ile asus arasında fazla bir fark yok.quote:
Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo
Palit kullanıyorum ben güzel kart iyi oc oluyor tavsiye ederim
Alıntıları Göster
-
biraz daha biriktirip neden 6200 almıyorsunuz ? soft mod ile 6600 da yaparsınz iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: 3M®3
yeni palitler ilk çıkanlar kadar iyi değil.msı ile asus şu anda piyasada ne iyileri.ben asus kullanıyorum memnunum.ama msı'lar için baya iyi diyorlar.seçim senin.bence fiyatlarına göre değerlendir.çünkü bana göre msı ile asus arasında fazla bir fark yok.
Alıntıları Göster
-
MSI ürünlerinden uzak dur bencequote:
Orijinalden alıntı: YasiN®
biraz daha biriktirip neden 6200 almıyorsunuz ? soft mod ile 6600 da yaparsınz iyi olur.
Alıntıları Göster -
msı dan uzak durquote:
Orijinalden alıntı: ShaRLooT
MSI ürünlerinden uzak dur bence
Alıntıları Göster
asus al kalite
yada az daha para biriktir 6200 al modla (şahsen ben ööle yapcam)
-
Dostum piyasadaki en iyi 9550 modeli msı rx9550 dir!Yanlız td 128 modelini(128mb) almalısın,td256(256mb) SAKIN ALMA!Çünkü pazarlama taktiği gereği 256 olan modelin ramları 128 lik lerden kötü.Ben td128 modeli ni kullanıyorum acayip memlunum 500@500 değerlerde günlük sorunsuz kullanıyorum.Daha yukarıda çıkıyor ama fazla kasmamak lazın dimi Benim tavsiyem msı rx9550td128 üstelik fiyatıda çok uygun!quote:
Alıntıları Göster
-
palitlern eski havası kalmadı. ilk çıkanlar iyiydi ama sonrası iyi gelmedi. asuslar hep aynı kalitede devam ediyor. msi lar ise şu sıralar çok gündemde gerçekten iyi skorlar alyorlar ama her msi aynı sonuu vermiyor. msi da şans faktörü biraz daha önde sanırım. ben asus aldım ve son derece memnunum. msi alsam yine memnun olurdum sen de hangisini alırsan al pişman olmazsın merak etme.quote:
Orijinalden alıntı: Savage
Dostum piyasadaki en iyi 9550 modeli msı rx9550 dir!Yanlız td 128 modelini(128mb) almalısın,td256(256mb) SAKIN ALMA!Çünkü pazarlama taktiği gereği 256 olan modelin ramları 128 lik lerden kötü.Ben td128 modeli ni kullanıyorum acayip memlunum 500@500 değerlerde günlük sorunsuz kullanıyorum.Daha yukarıda çıkıyor ama fazla kasmamak lazın dimi Benim tavsiyem msı rx9550td128 üstelik fiyatıda çok uygun!
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ShaRLooT
Senin dilini ne yaktığını biliyorum
Baş Harfi
MSİ K8N NEO4 PLATİNİUM
-
hep tartışılır ve hep büyük çoğunluk msı demiştir..ben 1,5 aydır forumdayım ama bu soruya gözüm kapalı msı diicek kadar çok okudum..quote:
Orijinalden alıntı: ZiveRquote:
Baş Harfi
MSİ K8N NEO4 PLATİNİUM
Alıntıları Göster
-
quote:
Baş Harfi
MSİ K8N NEO4 PLATİNİUM
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ZİW®O
quote:
Baş Harfi
MSİ K8N NEO4 PLATİNİUM
MSI NX6800
MSI K8N NEO2
MSI K8N SLI
Bu 3 ürün yaktı beni
Sadece dilimi değil komple beni yaktı namussuzlar
-
dün arkadşım msi rx9550 128mb td128 modeli aldı kartın o.c. potansiyeli olağanüstüquote:
Orijinalden alıntı: ronishark
hep tartışılır ve hep büyük çoğunluk msı demiştir..ben 1,5 aydır forumdayım ama bu soruya gözüm kapalı msı diicek kadar çok okudum..
Alıntıları Göster
250 olan gpu saati 502de sorunsuz ısınmadan çalışıyo ve hiç artefekt vermiyo dahada gider gibime geliyo ama korktum psuya güvenemedik daha ileri gitmedik
ramlari ise samsung 5ns olmasına rağmen 723mhz'de stabil olarak çalışıyo ama bide güzel soğutma istiyor bu değerlerde kart hiç artefeket vermedi 10dakka boyunca benchmark testleri oyun felan hepsini tamamladı şimdi benim psuda deniycez kartı daha ne kadar gider acaba?
bende asus 9550var ramlari hynix marka 585mhz üstüne pek çıkmadım gpu ise 427de stabil şimdi satıp msi alsammı diye düşünüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShaRLooTquote:
quote:
Baş Harfi
MSİ K8N NEO4 PLATİNİUM
MSI NX6800
MSI K8N NEO2
MSI K8N SLI
Bu 3 ürün yaktı beni
Alıntıları Gösterquote:
quote:
quote:
Baş Harfi
MSİ K8N NEO4 PLATİNİUM
MSI NX6800
MSI K8N NEO2
MSI K8N SLI
Bu 3 ürün yaktı beni
Sende en kötülerini seçmişsin
-
yaw millet inşallah ben de yarın alacam 9550 ama şöyle bi sorum var bu kart oc olunca ne kadar fark ediyo yawquote:
quote:
quote:
Baş Harfi
MSİ K8N NEO4 PLATİNİUM
MSI NX6800
MSI K8N NEO2
MSI K8N SLI
Bu 3 ürün yaktı beni
Sende en kötülerini seçmişsin
Alıntıları Göster
hangi karta denk geliyo mesela bunları bi açıklasanız da biz de ona göre alsak
-
quote:
Orijinalden alıntı: RevengeR
yaw millet inşallah ben de yarın alacam 9550 ama şöyle bi sorum var bu kart oc olunca ne kadar fark ediyo yaw
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: RevengeR
yaw millet inşallah ben de yarın alacam 9550 ama şöyle bi sorum var bu kart oc olunca ne kadar fark ediyo yaw
dostum iyi oc olan bi kart bulursan 9600 xt performasnı verir...
ama bu zamandan sonra 9550 önermem onun yerine 6600 serisi geforce daha mantıklı olur
-
asus ya da MSI arasında tercihini yap ama bence asus derim.quote:
Orijinalden alıntı: Buraks23quote:
Orjinalden alıntı: RevengeR
dostum iyi oc olan bi kart bulursan 9600 xt performasnı verir...
ama bu zamandan sonra 9550 önermem onun yerine 6600 serisi geforce daha mantıklı olur
Alıntıları Göster
-
Arkadaşım daha yeni aldı.Mutlaka ama mutlaka MSI al. O/C değerlerine gerçekten şaşıracaksın.quote:
Orijinalden alıntı: KeanuReeves
asus ya da MSI arasında tercihini yap ama bence asus derim.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: charnel
Arkadaşım daha yeni aldı.Mutlaka ama mutlaka MSI al. O/C değerlerine gerçekten şaşıracaksın.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: charnel
Arkadaşım daha yeni aldı.Mutlaka ama mutlaka MSI al. O/C değerlerine gerçekten şaşıracaksın.
Benzer içerikler
- kaporta macunu yerine ne kullanılır
- cfm nedir
- porçöz ile radyatör temizliği
- termal macun önerisi
- perçin nasıl sökülür
- overclock nasıl yapılır
- sıvı metal
- termal macun önerisi
- undervolt nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X