arkadaşlar bende asus 9600xt ekran kartı var. son iki gündür ekranda garip garip çizgiler oluşmaya başladı. ama makine normal olarak çalışıyor, ekran kartında anormal bi ısınma yok sorun sizce ne olabilir, sitesinde yeni driver indirdim onda da aynı
yanıtlarınızı bekliyorum... şimdiden tşk.....
hocam makinaya format at sorun devam ediyorsa driveri değiştir hala devam ediyorsa geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: voodoo9021
hocam makinaya format at sorun devam ediyorsa driveri değiştir hala devam ediyorsa geçmiş olsun
son yazdığın için tepkim
Selam;
Aynı karttan bende de vardı, aynı sorunları ben de yaşadım. Windows açılırken dahi yatay çizgiler oluşuyordu.
Ama ben sorunun neden kaynaklandığını biliyordum: Overclock edeyim derken Vagp'yi gereğinden fazla arttırmıştım, sorunlarda bundan sonra çıkmıştı...
Gönderdim servise, O/C olayını tespit edemediklerinden yenisiyle değiştirdiler...
Benden söylemesi
Bende aynı sorunu yaşıyorum.Ekran kartım HIS 9600.Arada bi yatay çizgiler çıkıp duruyor.Zararının fazla olmadıgını düşünerekten nedenini fazla araştırmadım.O/C de yapmadım.Makinada hiç bi sorun yok.Nedenini cok merak ediyorum.
Eğer Windows XP'nin logolu açılış ekranında da aynı sorun oluşuyorsa sorun driver'dan değil donanımsaldır. Yani;
- Ya monitor - Ya da ekran kartındandır
Bendeki sorun ekran kartındandı, eğer aynı sorun varsa bence fazla geciktirmeden, garantisi de bitmeden servise gönderin...
Windows XP'nin logolu açılış ekranında olmuyor.Sadece masaüstündeyken oluyor.Ama cok nadiren.Ekran kartının garantisi bitti valla ne yapcam şimdi?
R@ nickli arkadaş son yazdığım geçmiş olsuna tepki göstermiş Garantisi biten karta ne denir hocam ya soğuk su içecek yada geçmiş olsun dileklerini kabul edecek.
Hocam sorun büyük ihtimalle windows kurulunca düzelecek tabi yeni driver da kurmayı unutma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme