Şimdi Ara

Asus FX550VX sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu laptop için 2 sorunum var. Bataryası şarj olmuyor. yeni batarya sipariş ettim denedim ama onuda şarj etmedi. hatta %255 filan gösteriyordu. aynı zamanda FN tuşunu nasıl kapatabilirim bios ayarlarında Action keys modu yok. yardımcı olursanız sevinirim.

• potti34 P kullanıcısına yanıt

bu yöntemi denedim. sonuç olumsuz. sürücü kurulmasına rağmen değişmedi.

• Aynı cihazı 2017 de alıp 2 yıl kullandım. Benzer batarya sorununu yaşadım, sarj olmadı, yeni batarya aldım hep dolu gösteriyordu. Bios güncelleme vb. Yaptığım işlemler işe yaramadı. Bilgisayar 2 yıl yattı batarya %0 idi, tekrar kullanmaya başladığım bazen şarj dolu gösteriyor bazen boş(fiziksel süre değişmiyordu). O dönem biraz daha araştırma yaptığımda batarya kartı ile güç entegresi arasında kronik uyumsuzluk problemi olduğunu gördüm. Eski bataryayı demonte edip arızalı tek pili değiştirdim, sistemi win 8.1 çevirdim eski batarya ile daha stabil çalışıyordu. Bu şekilde elden çıkarttım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gigahertz kullanıcısına yanıt

kronik arıza olduğu aşikar. sorun şu ki ben buna batarya aldım orjinal. denedim %255 gösterdi internette araştırdım. batarya ile anakart arasındaki bağlantı sorunu olduğunu anladım. hadi şarjda kullanıyoruz sorun yok da FN tuşu çok can sıkıcı ne biosta var nede sürücüde çok saçma geliyor. Asus yetkili servis sallamıyor bile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.