Bildirim
Asus FX550VX sorunları
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
atkpackage indir. FX550VX - Destek (asus.com)
resimli anlatım [Notebook] Asus Keyboard hotkeys - Introduction | Official Support | ASUS USA
-
bu yöntemi denedim. sonuç olumsuz. sürücü kurulmasına rağmen değişmedi.
-
Aynı cihazı 2017 de alıp 2 yıl kullandım. Benzer batarya sorununu yaşadım, sarj olmadı, yeni batarya aldım hep dolu gösteriyordu. Bios güncelleme vb. Yaptığım işlemler işe yaramadı. Bilgisayar 2 yıl yattı batarya %0 idi, tekrar kullanmaya başladığım bazen şarj dolu gösteriyor bazen boş(fiziksel süre değişmiyordu). O dönem biraz daha araştırma yaptığımda batarya kartı ile güç entegresi arasında kronik uyumsuzluk problemi olduğunu gördüm. Eski bataryayı demonte edip arızalı tek pili değiştirdim, sistemi win 8.1 çevirdim eski batarya ile daha stabil çalışıyordu. Bu şekilde elden çıkarttım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kronik arıza olduğu aşikar. sorun şu ki ben buna batarya aldım orjinal. denedim %255 gösterdi internette araştırdım. batarya ile anakart arasındaki bağlantı sorunu olduğunu anladım. hadi şarjda kullanıyoruz sorun yok da FN tuşu çok can sıkıcı ne biosta var nede sürücüde çok saçma geliyor. Asus yetkili servis sallamıyor bile
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X