Şimdi Ara

Asus 970 Gaming AURA işlemci sıcaklığı dogru göstermiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni aldım anakartı asus 970 gaming aura aida64 ü yukledğim zaman var olan proldeki cpu sıcaklıgı göstergesi gitmişti heralde dedim yeni anakarttan tekrar cpu sıcaklıgı göstermeyi actıgım zaman bi dalgalanma oluyor sıcaklıkta 15 oluyor 40 oluyor 20 oluyor her saniye değişiyor yani sensörlerde mi sıkıntı var aida64 tendir dedim coretemp i yukledim ondada aynı durum asusun kendi programı alsuit te doğru gösteriyor gibi 40 derecelerde inme olmuyor oyle aniden bunun sorunu nedir çözumu nedir bilen varmı ?
    1 saniye aralıkla resimler böyle.

•  Asus 970 Gaming AURA işlemci sıcaklığı dogru göstermiyor!
    birde asus alsuitin fotoğrafını paylaşayım bunda doğru gibi
  • alsuite diğer program gibi sürekli güncellemiyor bilgisi geç alıyor ekranda kalan en son bilgi bile bir kaç saniye duruyor aida64 yanılmıyorsam 5saniyede bi yeniliyor hatta 1sn bile olarak ayarlayabiliyorsun
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    aida64 1 saiyede bir yeniliyor alsuiti bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: palarush59

arkadaşlar yeni aldım anakartı asus 970 gaming aura aida64 ü yukledğim zaman var olan proldeki cpu sıcaklıgı göstergesi gitmişti heralde dedim yeni anakarttan tekrar cpu sıcaklıgı göstermeyi actıgım zaman bi dalgalanma oluyor sıcaklıkta 15 oluyor 40 oluyor 20 oluyor her saniye değişiyor yani sensörlerde mi sıkıntı var aida64 tendir dedim coretemp i yukledim ondada aynı durum asusun kendi programı alsuit te doğru gösteriyor gibi 40 derecelerde inme olmuyor oyle aniden bunun sorunu nedir çözumu nedir bilen varmı ?
    1 saniye aralıkla resimler böyle.

Ekran goruntusunde sag taraftaki sidebarin ismini ogrenebilir miyim gayet hos duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.