Şimdi Ara

||| Asus A42JA-VX095V Kullanıcıları Kulübü ||| 14' / i7 740Q / HD 5730 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.817
Cevap
5
Favori
125.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gb vram yazısının kenarı kalktı.. :| tabi bunun için değilde bir güncelleyeyim konuyu diye yazdım :) bide size bi heykır göstereyim.. pek marifetli kereta :D
     ||| Asus A42JA-VX095V Kullanıcıları Kulübü ||| 14' / i7 740Q / HD 5730
  • 2Berk merhaba;

4 çekirdek açılışta tepki süresi açısıdan olumlu sonuçlar aldığını paylaşmıştın. Şimdi nasıl sorun var mı. Hala tavsiye ediyormusun. Ben hala boştaki çekirdekleri çitliyorum

• ssd takan arkadaşlara bi sorum olucak ; ocz vertex 2 60 gb takmayı düşünüyorum ancak her ne kadar garantinin kaybolmayacağı düşüncesinde olsamda emin olamadım bu yönde bilgileri varmı. bilgisayarın harddiskini çıkarttım herhangi bir garanti çıkartması yoktu. ayrıca takmak iyi bir karar olur mu teşekkürler...

ayrıca bilgisayarın pili artık 30 dk zor gitmeye başladı cuma günü bilgisayarı servise vericem sonucu sizinle paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

ssd takan arkadaşlara bi sorum olucak ; ocz vertex 2 60 gb takmayı düşünüyorum ancak her ne kadar garantinin kaybolmayacağı düşüncesinde olsamda emin olamadım bu yönde bilgileri varmı. bilgisayarın harddiskini çıkarttım herhangi bir garanti çıkartması yoktu. ayrıca takmak iyi bir karar olur mu teşekkürler...

ayrıca bilgisayarın pili artık 30 dk zor gitmeye başladı cuma günü bilgisayarı servise vericem sonucu sizinle paylaşırım

Merhaba;

Pil konusunda tamamen boşaltıp kapalı iken şarzda tutmayı denedin mi. Powerdan ayarları bir kontrol et. SSD kart kaç tl ye buldun. Bende düşünüyorum değiştirmeyi. Belkide RAM takviyeside yapabilirim
  • harddiskiniz fena degil öncelikle rami degiştirmeyi düşünün derim

arkadaşlar bf3 te sorun yoktu şu ses kartı için mod yükledim oyundan ses gelmez oldu
    kaldırdım realtek kurdum ses geldi bu sefer de 10dk sonra oyun kitleniyor daha dogrusu pc kilitleniyor ctrlfln işe yaramıyor powerdan kapatmak gerekiyor
    harici ses kartım için yazılım kurmuştum ondan şüpheliniyorum akşam gidince deneyecegim onu kaldırmaya ama fitil oldum dün
  • dün birşeyler kaldırayım derken FN tuş modları işlemez oldu. Nasıl çalıştırılır hale getirebilirim. Sürücü ne yüklemeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

dün birşeyler kaldırayım derken FN tuş modları işlemez oldu. Nasıl çalıştırılır hale getirebilirim. Sürücü ne yüklemeliyim.

o bir şeyler oyun demi :) asus games.. ben de kaldırmıştım, sonra fn fonksiyon görmüyordu.. geri yükledim düzelttim ama, Atk diye bir sürücüydü sanırım.. buradaki yazıları oku bulursun herhal ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

dün birşeyler kaldırayım derken FN tuş modları işlemez oldu. Nasıl çalıştırılır hale getirebilirim. Sürücü ne yüklemeliyim.

o bir şeyler oyun demi :) asus games.. ben de kaldırmıştım, sonra fn fonksiyon görmüyordu.. geri yükledim düzelttim ama, Atk diye bir sürücüydü sanırım.. buradaki yazıları oku bulursun herhal ;)

Valla aynen dediğin gibi oldu :)) ATK Hotkey kurdum asus un kendi sayfasından ürünü seçtim indirdim exe sini çalıştırdım . Kapatıp açtım oldu :)) ilgin için teşekkürler
  • tek kulaklık soketinden kulaklık + mikrofon kullanabilen var mı ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1kerboy

tek kulaklık soketinden kulaklık + mikrofon kullanabilen var mı ????

http://forum.donanimhaber.com/m_45095910/mpage_16/tm.htm şurayı inceler misin kardeşim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b1kerboy

tek kulaklık soketinden kulaklık + mikrofon kullanabilen var mı ????

http://forum.donanimhaber.com/m_45095910/mpage_16/tm.htm şurayı inceler misin kardeşim..

inceledim teşekkürler ama aradığımı bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1kerboy -- 18 Aralık 2011; 17:52:38 >
  • kullanılmıyor ben de denedim beceremedim
  • quote:

2Berk merhaba;

4 çekirdek açılışta tepki süresi açısıdan olumlu sonuçlar aldığını paylaşmıştın. Şimdi nasıl sorun var mı. Hala tavsiye ediyormusun. Ben hala boştaki çekirdekleri çitliyorum

Selam :)
    Evet 4 cekirdegide aktif sekilde kullandim haftalarca. Baya fark ediyor. Ancak eski haline aldim. Neden derseniz, office uygulamalari ve web sayfalarindayim surekli. Dolayisi ile performansta kulanmiorum. Acmanizi tavsiye ederim.

Bu arada onemli bir deneyim bence ;
    laptop'un klavyesini soktum, elektrik supurgesiyle fan'ina tuttum. Sonra disardan butun girislere 30'ar saniye tuttum.
    DİKKAT: Ortalama 6-7 derece birden isi degerleri dustu. yaklasik 1 yil olucak alali demek ki ne kadar temiz olursa olsun kullandigimiz ortam havadan toz vs emiyor. Tavsiyem mutlaka 6 ayda bir bu sekilde temizleyiniz.

Bol sans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Berk -- 19 Aralık 2011; 13:41:22 >

• Tavsiyeni ben sürekli ayda bir yapıyorum. Evimde doğal gaz var :) ortam sıcak yani :)

Birde internette gezerken sıcaklık 55 derecekerde oluyor. Doğal gaz yokken klimalı ortamda ZALMAN altlık çalışırken boşta 43 dereceye kadar düşüyordu :)

Hele oda soğuksa 38 derece bile gördüm.

Zalman aleminyum olduğundan bazen dolabın şok kısmında 2 dakka tutuyorum buz oluyor fanlarıda çalıştırdım mı PC buz kesiyor 36 dereceyi gördüm.

• quote:

Tavsiyeni ben sürekli ayda bir yapıyorum. Evimde doğal gaz var :) ortam sıcak yani :)

Birde internette gezerken sıcaklık 55 derecekerde oluyor. Doğal gaz yokken klimalı ortamda ZALMAN altlık çalışırken boşta 43 dereceye kadar düşüyordu :)

Zalman aleminyum olduğundan bazen dolabın şok kısmında 2 dakka tutuyorum buz oluyor fanlarıda çalıştırdım mı PC buz kesiyor 36 dereceyi gördüm.

36 :D benimki acilinca direk 60 zaten şimdi serviste bakalım macunu bi yenilerler bide temizlediler mi isinmaz daha , pil konusunuda paylasicam alinca cihazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Tavsiyeni ben sürekli ayda bir yapıyorum. Evimde doğal gaz var :) ortam sıcak yani :)

36 :D benimki acilinca direk 60 zaten şimdi serviste bakalım macunu bi yenilerler bide temizlediler mi isinmaz daha , pil konusunuda paylasicam alinca cihazı

sonucu yazarsan sevinirim ben de aynı dertten muzdaribim konudaki önceki mesajlarıma bakarsan
    oyunda 95i gördügü oluyor

• touchpedin hizasında laptopun altından çızır çızır sesler geliyor arkadaşlar, hani havalandırmalı kısım var ya, ne bölgesi olduğunu bilmiyorum... bu bir sorun mu veya bilgisi olan var mı? teşekkür ederim,
  • quote:

touchpedin hizasında laptopun altından çızır çızır sesler geliyor arkadaşlar, hani havalandırmalı kısım var ya, ne bölgesi olduğunu bilmiyorum... bu bir sorun mu veya bilgisi olan var mı? teşekkür ederim,

Orda hard disk var ses de veri yazarken normaldir

• quote:

quote:

touchpedin hizasında laptopun altından çızır çızır sesler geliyor arkadaşlar, hani havalandırmalı kısım var ya, ne bölgesi olduğunu bilmiyorum... bu bir sorun mu veya bilgisi olan var mı? teşekkür ederim,

Orda hard disk var ses de veri yazarken normaldir

Teşekkür ederim :) şu anda yok.. ama hard disk vidalı yerde olmuyor muy :) benim dedim yerde havalandırma var sadece vida veya açılan bölme yok..
  • L.a noire oynayan varmı bende kasıyor sizde nasil ? Çözüm buldunuzmu ?

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.