Şimdi Ara

||| Asus A42JA-VX095V Kullanıcıları Kulübü ||| 14' / i7 740Q / HD 5730 (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.817
Cevap
5
Favori
125.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen hafta oturdum, aklımda kalan bütün oyunları yükledim,tek tek oynadım, kimini bitirdim..oyunlar:

cod-black ops , cod-mw3 , battlefield 3 , moh , dead island ve rage.. hiçbirinde ne sorun, ne takılma yaşamadım.. makinayı daha çok sevdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18891938

geçen hafta oturdum, aklımda kalan bütün oyunları yükledim,tek tek oynadım, kimini bitirdim..oyunlar:

cod-black ops , cod-mw3 , battlefield 3 , moh , dead island ve rage.. hiçbirinde ne sorun, ne takılma yaşamadım.. makinayı daha çok sevdim..

ragedeki texture sorunlarını nasıl hallettiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2Berk

Ben bu asinma surelerinizi dogru bulmuyorum. O program yerine daha adam akilli bir yazilim olan AIDA64 (everest) i kullanirsaniz orda pil bolumunde asinmayida belirtiyor. Benimki %1 cikti.
    Bol sans.

Selam.

Ben Battery Care programı ile denedim %31 gösteriyor aşınmayı.

Akşam evde bir de AIDA64 iel deneyeyim bakalım değerleri karşılaştırırım.
    Orda da yüksek cıkarsa servise vericem ben de.

Batarya tam dolu iken batary save modunda bile 1 saat civarı dayanıyor ancak.

Onun dısında bir sorun yok alet taş gibi maşşallah hiçbir oyunda kasma yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Orijinalden alıntı: 18891938

geçen hafta oturdum, aklımda kalan bütün oyunları yükledim,tek tek oynadım, kimini bitirdim..oyunlar:

ragedeki texture sorunlarını nasıl hallettiniz acaba?

1 gb lık yama + 3,66 mb lık yamayı yükledim..sağa-sola hızlı dönüşlerde çok minik texture sorunları oluyor, ama rahatsız edici değil..zaten oyunla ilgili olduğu söyleniyor..herkeste aynı şey oluyormuş..
  • bu oyunu kurdum baktım aralıkta yama gelecekmiş onu bekleyim dedim birader silmiş :S setup da yok
    tekrar indirmeye deger mi acabA?
  • Ben yinede bu tur FPS oyunlari playstation3 te oynanmasi taraftariyim. Hem oyun zevki acisindan, hemde laptoplari bitirmemek adina.
    and thats just my two cents. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Berk -- 2 Ocak 2012; 17:40:09 >
  • bence indirmeye değecek bir oyun..kurulu hali 22 gb tutuyor, ama değer..

ben de tam tersi, ps de fps oynamayı hiç sevmiyorum, asdw-mouse en güzel kontrol metodu:)
  • arkadaşlar asusu aradım sordum pilin garanti süresi kesinlikle 2 yıl dediler bilesiniz dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneren86

arkadaşlar asusu aradım sordum pilin garanti süresi kesinlikle 2 yıl dediler bilesiniz dedim.

güzellll senede %9 kaybetmişsem seneye de daha fazla pilde kullanırım sonrada % 50 zarar görmüş pili 22 inci ayda geri garantiden değiştirilmesini isterim. Normalde şubatta 1 yıl dolacak. çok memnunum AVATARIM dan.
  • quote:

Ben bu asinma surelerinizi dogru bulmuyorum. O program yerine daha adam akilli bir yazilim olan AIDA64 (everest) i kullanirsaniz orda pil bolumunde asinmayida belirtiyor. Benimki %1 cikti.
    Bol sans.

AIDA64 de aşınma seviyesi hangi alanda belirtiliyor. Pil Özellikleri bölümünde "Dayanma Seviyesi" diye bi değer var %15 gösteriyor o mudur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

quote:

arkadaşlar asusu aradım sordum pilin garanti süresi kesinlikle 2 yıl dediler bilesiniz dedim.

güzellll senede %9 kaybetmişsem seneye de daha fazla pilde kullanırım sonrada % 50 zarar görmüş pili 22 inci ayda geri garantiden değiştirilmesini isterim. Normalde şubatta 1 yıl dolacak. çok memnunum AVATARIM dan.

hocam iki sene sonunda deistirmeleri için yüzde 80-90 filan olması lazım. zaten pillerin ömrü okadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blueye

quote:

Bol sans.

AIDA64 de aşınma seviyesi hangi alanda belirtiliyor. Pil Özellikleri bölümünde "Dayanma Seviyesi" diye bi değer var %15 gösteriyor o mudur acaba?

selam, bende yeri su sekilde ;

AIDA64 programini acinca, computer > power management > wear level (alttan 2nci)
  • bende bu pc yi aralık 2010 da almıştım o zamanlar gerçekten performansı çok iyiydi. 5 6 saat aralıksız call of duty black ops tarzı oyunları oynuodum işlemci 75 lerde falan dolanyordu. aradan bir yıl geçti ve şuan black ops tarzı oyunları acınca 20 dakka sonra işlemci 102 lere falan fırlıyor. 20 dk sonrada oyunda donma başlıyor ve kapanıyor. Bunun sebebi nedir garantiye götürsem düzeltilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musasekmen

bende bu pc yi aralık 2010 da almıştım o zamanlar gerçekten performansı çok iyiydi. 5 6 saat aralıksız call of duty black ops tarzı oyunları oynuodum işlemci 75 lerde falan dolanyordu. aradan bir yıl geçti ve şuan black ops tarzı oyunları acınca 20 dakka sonra işlemci 102 lere falan fırlıyor. 20 dk sonrada oyunda donma başlıyor ve kapanıyor. Bunun sebebi nedir garantiye götürsem düzeltilir mi ?

102 mi onda termal macun filan kalmamıştır ve işlemci için de çok iyi değil o kadar yüksek ısıda çalışması, dayanma sıcaklığı 105 derece i7 nin ama yinede çok zorlamamak lazım servise verirsen 1 hafta içinde hallederler

• serviste herhangi bir ücret alınır mı yoksa garantiden karşılarlar mı ?
  • quote:

serviste herhangi bir ücret alınır mı yoksa garantiden karşılarlar mı ?

ücret alınmaz tabiki , merak etmeyin hatta başka küçük sorunlarınız varsa da toptan söyleyin yenilesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

quote:

bende bu pc yi aralık 2010 da almıştım o zamanlar gerçekten performansı çok iyiydi. 5 6 saat aralıksız call of duty black ops tarzı oyunları oynuodum işlemci 75 lerde falan dolanyordu. aradan bir yıl geçti ve şuan black ops tarzı oyunları acınca 20 dakka sonra işlemci 102 lere falan fırlıyor. 20 dk sonrada oyunda donma başlıyor ve kapanıyor. Bunun sebebi nedir garantiye götürsem düzeltilir mi ?

102 mi onda termal macun filan kalmamıştır ve işlemci için de çok iyi değil o kadar yüksek ısıda çalışması, dayanma sıcaklığı 105 derece i7 nin ama yinede çok zorlamamak lazım servise verirsen 1 hafta içinde hallederler

ben de gördüm 99u

• quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

quote:

hocam iki sene sonunda deistirmeleri için yüzde 80-90 filan olması lazım. zaten pillerin ömrü okadar.

aynen öle birşey yapman baya zor :) 2 sene sonunda 80 90 olmasada yüzde 60 70 civarı aşınmayla belki degiştirebilirsin

• ilk açılış ama altında Zalman soğutucu açıktı.

http://imageshack.us/photo/my-images/39/imag0076z.jpg/

Sanırım ilk açılıştaki değerler iyidir. Yanlış anlaşılmasın değerler evdeki sıcak ortamda yapılmıştır. Sokakta değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idil_ka -- 8 Ocak 2012; 13:42:18 >

• beyler bizim makineye xp kuran varmı ? varsa driver ları nerden buldu link paylaşrmsnz ? pc çıkalı 3 yıl oldu hala banamsn demiyor bütün oynları ksmadan çalştryr helal walla
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.