Şimdi Ara

||| Asus A42JA-VX095V Kullanıcıları Kulübü ||| 14' / i7 740Q / HD 5730 (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.817
Cevap
5
Favori
125.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllar sonra eski kullanıcıma dönebildim . eski mailimi hatırladım ve kullanıcımı aktivasyonu ile kazandım. mga93 & mgahan93
  • güncelleme yok mu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun_80

beyler dademn cpu z yi açtım işlemci 820qm yazıyr ve 2core 4 threads yazıyr görev yöneticide 4 kutu var 8 olması gerekirken bnun nedeni ne acaba ? acil yardım lütfen

overclock yapılmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 29 Mayıs 2012; 22:57:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

beyler dademn cpu z yi açtım işlemci 820qm yazıyr ve 2core 4 threads yazıyr görev yöneticide 4 kutu var 8 olması gerekirken bnun nedeni ne acaba ? acil yardım lütfen

ama ben hiçbirşey yapmadm overclock tarzı birden oldu şimdi düzeldi 8 gözkyr
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

ama ben hiçbirşey yapmadm overclock tarzı birden oldu şimdi düzeldi 8 gözkyr

kafaya takılacak bişey yok, bu işlemciler zaten öyle overclocka filan da kolay kolay izin vermez hele çekirdek açıp kapamak imkansız gibi birşey, yazılımsal bir hatadan kaynaklanmıştır windows kendisi düzeltmiş olabilir farkedip

• yok mu güncelleme.
  • Merhaba
    Asusumuz kapalıyken de Usb nin mp3 telefon vs. şarj etmesini nereden ayarlayabiliriz? Fikri olan var mı? Bios ayarlarını karıştırdım pek birşey çıkmadı
  • Arkadaşlar bu ürünü buldum 1100TL ya da 1200 TL gibi bi fiyatı var. Ürün 2.el, sanırım 6-12 ay kadar garantisi var..

Alınır mı ne derseniz? Kullananlar artı ya da eksilerini söylerse sevinirim. Sayfaları okuyacak vaktim yok ve yarın netleştireceğim.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Arkadaşlar bu ürünü buldum 1100TL ya da 1200 TL gibi bi fiyatı var. Ürün 2.el, sanırım 6-12 ay kadar garantisi var..

Alınır mı ne derseniz? Kullananlar artı ya da eksilerini söylerse sevinirim. Sayfaları okuyacak vaktim yok ve yarın netleştireceğim.

Teşekkürler

1100 e tabiki alınır. i7 işlemci var kafadan. ekran kartı çok iyi. ayrıca 14" olması büyük avantaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Arkadaşlar bu ürünü buldum 1100TL ya da 1200 TL gibi bi fiyatı var. Ürün 2.el, sanırım 6-12 ay kadar garantisi var..

Teşekkürler

1100 e tabiki alınır. i7 işlemci var kafadan. ekran kartı çok iyi. ayrıca 14" olması büyük avantaj.

teşekkürler, bende bunları düşündüm ama makineyi bilmiyorum sıkıntısı varmı yokmu bunlari da öğrenmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1100-1200 TL'ye alınabilir bir dizüstü.Kronik bir sorunu yok.

i7 740QM - ATI 5730 - 7200rpm + özellikleri.

14'' ekranın rahatlığı bambaşka.

Bu dizüstünü 1.5 sene önce aldım.Hiç format atma ihtiyacı duymadım,çok rahat bir şekilde kullanıyorum.

------------------------------

Değiştirmeyi düşünmüyorum ama bir umut Asus'un N46 modeli veya Lenovo'nun Y480 modeli gelirse Türkiye'ye, o zaman değiştirmeyi düşünürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 12 Haziran 2012; 1:57:16 >
  • Wallahi benimki de satışta 1450den aşagı vermem
    2200den aşagı degil i7li asuslar şuan
  • Teşekkürler arkadaşlar. Ben 14" Lenovo U330 kullanıyorum ve küçük makinelere alıştım, o yüzden bu asus iyi olacak gibi.
  • güzel bir fabrika ayarlarına dönüş yaptım çok iyi oldu.
  • arkadaşlar bizim pc usb den boot destekliyormu ? bios ta boot yaratma kısmı falan war oradan yapılıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetnbr

Arkadaşlar merhaba benim danışmak istediğim şey şu. ben yaklaşık bir yıldır bu modeli kullanıyorum ama hoparlöründen hiç memnun değilim. şöyleki ses gerçekten az geliyor ve ses gerçekten bu fiyata göre kalitesiz. öyle ki nerdeyse cips yerken dizi izleyemediğim oluyor yediğim cipsin sesi diziyi bastırıyor :D acaba tek sorun bende mi yoksa bu bilgisayarın genel olarak hoparlörü böyle mi merak ettim? bu konuda beni aydınlatırsanız gerçekten inanılmaz memnun kalırım

VLC player kullannarak sesi %200 300 400 falan yap... ben öyle izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1kerboy

quote:

Arkadaşlar merhaba benim danışmak istediğim şey şu. ben yaklaşık bir yıldır bu modeli kullanıyorum ama hoparlöründen hiç memnun değilim. şöyleki ses gerçekten az geliyor ve ses gerçekten bu fiyata göre kalitesiz. öyle ki nerdeyse cips yerken dizi izleyemediğim oluyor yediğim cipsin sesi diziyi bastırıyor :D acaba tek sorun bende mi yoksa bu bilgisayarın genel olarak hoparlörü böyle mi merak ettim? bu konuda beni aydınlatırsanız gerçekten inanılmaz memnun kalırım

bndede var ilk aldğmda bu kadarda olmaz ddm aradım servisi abi o performans bilgisayarı ondan multimedya ağırlıklı değil ddi bnde tmm ddm :D sonra gittim bi tane ses kartı aldım (http://www.vatanbilgisayar.com/OEM%20Muhtelif%20Kart/creative-sb_play_-sb-play_-usb-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36571 ) bide speaker aldım (http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-980-000413-z-313-2+1-ses-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=51120 ) acayip memnunum sesi sonuna kadar açıyorum gram boğuklaşma yok film oyun dizi keyfimi süper çıkarıyorum tavsiye ederim arkadaşlar

bide burası yeri değil ama x264 mkv filmleri indriyorsanız pcde izlemek için splash pro yu indrmenizi tavsiye ederim direk ekran kartnı kullanıyor süper görüntü veriyor bizim pc ve bnm yukardaki sistem ile baya zevkli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: b1kerboy

quote:

sesi 200 300 yapınca net alamazsın, patlar o ses. baslar tango yaparken tizler halay çeker

• Arkadaşlar makinamda delete home ve sağ sol ok tuşlarım çalışmıyor Yazılımsal bir sorunu olma ihtimali var mıdır yoksa tuşlar bozulmuş mudur fikri olan var mı ? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blueye

Arkadaşlar makinamda delete home ve sağ sol ok tuşlarım çalışmıyor Yazılımsal bir sorunu olma ihtimali var mıdır yoksa tuşlar bozulmuş mudur fikri olan var mı ? Teşekkürler...

format atmanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.