Şimdi Ara

||| Asus A42JA-VX095V Kullanıcıları Kulübü ||| 14' / i7 740Q / HD 5730 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.817
Cevap
5
Favori
125.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B.S.S.

quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

quote:

Arkadaşlar bu ürünü buldum 1100TL ya da 1200 TL gibi bi fiyatı var. Ürün 2.el, sanırım 6-12 ay kadar garantisi var..

Alınır mı ne derseniz? Kullananlar artı ya da eksilerini söylerse sevinirim. Sayfaları okuyacak vaktim yok ve yarın netleştireceğim.

Teşekkürler

1100 e tabiki alınır. i7 işlemci var kafadan. ekran kartı çok iyi. ayrıca 14" olması büyük avantaj.

teşekkürler, bende bunları düşündüm ama makineyi bilmiyorum sıkıntısı varmı yokmu bunlari da öğrenmek istiyorum

6-7 ay kullandım ardından 1400' e sattım. 7-8 ay önce. 2000 üzerindeydi fiyatları. Satmamın nedeni ısınmaydı. Kasa olarak ısıl değerler yüksek değil belki ama fan sesi rahatsız ediyordu. Sanki yıllarca kullanılmış laptop havası veriyor. Ama kasasına bişey demem. Bilgisayharın içi ısınmıyor. Fanın özelliği işte. Ama çok çalışıyor sesinden rahatsız olurum diyosan biraz uzak durmalısın.
    1 yıl garantili ASUS i7 tabi eski nesil i7 fiyat normal gibi. Mobilite ve özellik olarak piyasada eşine zor rastlanacak cihazlardan. 2 seneyi daha bulur bu özellikte ve mobilitesi yüksek bilgisayar bulmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

quote:

Arkadaşlar bu ürünü buldum 1100TL ya da 1200 TL gibi bi fiyatı var. Ürün 2.el, sanırım 6-12 ay kadar garantisi var..

Alınır mı ne derseniz? Kullananlar artı ya da eksilerini söylerse sevinirim. Sayfaları okuyacak vaktim yok ve yarın netleştireceğim.

Teşekkürler

1100 e tabiki alınır. i7 işlemci var kafadan. ekran kartı çok iyi. ayrıca 14" olması büyük avantaj.

teşekkürler, bende bunları düşündüm ama makineyi bilmiyorum sıkıntısı varmı yokmu bunlari da öğrenmek istiyorum

6-7 ay kullandım ardından 1400' e sattım. 7-8 ay önce. 2000 üzerindeydi fiyatları. Satmamın nedeni ısınmaydı. Kasa olarak ısıl değerler yüksek değil belki ama fan sesi rahatsız ediyordu. Sanki yıllarca kullanılmış laptop havası veriyor. Ama kasasına bişey demem. Bilgisayharın içi ısınmıyor. Fanın özelliği işte. Ama çok çalışıyor sesinden rahatsız olurum diyosan biraz uzak durmalısın.
    1 yıl garantili ASUS i7 tabi eski nesil i7 fiyat normal gibi. Mobilite ve özellik olarak piyasada eşine zor rastlanacak cihazlardan. 2 seneyi daha bulur bu özellikte ve mobilitesi yüksek bilgisayar bulmak.

Makineyi aldım kullanıyorum. Sol tarafta ki fan sesi ve ısınması haricinde bi sıkıntısı yok. Üzerine 64 bit w7 ultimateyi de kurunca performansı çok iyi oldu.

Özellikle fotoğraflarla uğraştığım için PS de falan hiç takılma falan yaşamadım. Ben memnunum şahsen.

• Merhaba arkadaşlar, yardımcı olan arkadaşlar bilir.. ısınma ve pil sorunu vardı laptopun :) okul ve bir kaç iş yüzünden uzun zamandır gönderememiştim.. şimdi telefonla görüştüm..

sadece bilgi olsun diye bu yazıyı aktarıyorum,

Ankarada ve istanbulda var garanti servisi, UPS değil yurtiçi kargo ile anlaşmaları var artık.. 0216 524 30 00 bu numara ile konuştum, fatura bilgileri fotokopisi ve sorunların olduğu bir kağıt yeterli dediler.. adrese gerek yok bir numara verdiler o numara ile ücretsiz gidiş geliş oluyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

Merhaba arkadaşlar, yardımcı olan arkadaşlar bilir.. ısınma ve pil sorunu vardı laptopun :) okul ve bir kaç iş yüzünden uzun zamandır gönderememiştim.. şimdi telefonla görüştüm..

Ankarada ve istanbulda var garanti servisi, UPS değil yurtiçi kargo ile anlaşmaları var artık.. 0216 524 30 00 bu numara ile konuştum, fatura bilgileri fotokopisi ve sorunların olduğu bir kağıt yeterli dediler.. adrese gerek yok bir numara verdiler o numara ile ücretsiz gidiş geliş oluyormuş..

Bilgilendirmen için teşekkürler, bende aşırı ısınma problemi var yüksek performansa alamıyorum bilgisayarı aldığım an 100 lerin üzerine vuruyor, bi de mavi ekran hatası alıyorum sıkça donanımsal bi sorun olduğu açık yakın zamanda vericem servise

• quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

quote:

Merhaba arkadaşlar, yardımcı olan arkadaşlar bilir.. ısınma ve pil sorunu vardı laptopun :) okul ve bir kaç iş yüzünden uzun zamandır gönderememiştim.. şimdi telefonla görüştüm..

Bilgilendirmen için teşekkürler, bende aşırı ısınma problemi var yüksek performansa alamıyorum bilgisayarı aldığım an 100 lerin üzerine vuruyor, bi de mavi ekran hatası alıyorum sıkça donanımsal bi sorun olduğu açık yakın zamanda vericem servise

siz yeni değiştirmemiş miydiniz ??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

quote:

siz yeni değiştirmemiş miydiniz ??

Geçen sene martta değişti benim , üstüne aralıkta da batarya ve hdd değişimi yaptılar , bi de dün verdim iste malum problemden dolayı düzenli 6-7 ayda bir gidiyorum anlayacaginiz. Ama sorun yaşadınız mı diyin hayır , 1 haftada teslim ettiler hep , sorun çözülmüş halde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• komle hard format atıp ulti.... win7 kurdum :))
  • bendehiç servise vermedim .... versemmiki... izmir deyim nasıl olur . tel nı biliyormusunuz. izmirde direk elden götüreceğim bir servisi var mı ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 21 Temmuz 2012; 15:57:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

bendehiç servise vermedim .... versemmiki... izmir deyim nasıl olur . tel nı biliyormusunuz. izmirde direk elden götüreceğim bir servisi var mı ki.

ben de izmirdeyim, istanbul ve ankarada.. sağlam paketledim yurtiçi kargoyla gönderdim ;)
  • quote:

quote:

bendehiç servise vermedim .... versemmiki... izmir deyim nasıl olur . tel nı biliyormusunuz. izmirde direk elden götüreceğim bir servisi var mı ki.

ben de izmirdeyim, istanbul ve ankarada.. sağlam paketledim yurtiçi kargoyla gönderdim ;)

Tam olarak ne yapmam gerekiyor. yardımcı olabilirmisiniz.
    Şikayetlerim

Aşırı ısınma desem
    Fan sesi yüksek olması
    Hard disk sağlam ama değişmesi için ses geliyor derim :)
    Pili çabuk bitiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Tam olarak ne yapmam gerekiyor. yardımcı olabilirmisiniz.
    Şikayetlerim

Aşırı ısınma desem
    Fan sesi yüksek olması
    Hard disk sağlam ama değişmesi için ses geliyor derim :)
    Pili çabuk bitiyor.

abartmana gerek yok olduğu gibi aktar [ kağıda not al] onlar halleder..

bu numarayı arayıver, 0216 524 30 00 isim soy isimle kayıt alıyorlar, bi numara veriyorlar... içerisinde sorunların olduğu kağıt, fatura ve garanti fotokopisi ile sağlam paketleyip yurtiçi kargo ile yolla ;)

• Ben de bir ay içerisinde göndereceğim.İlk kez göndereceğim, garanti bitmeden makina ferahlasın biraz.

Faturam ve garanti belgem yok ama aldığım zaman vip.asus.com'a kayıt olmuştum.Asus'a bildirdim,faturasız gönderebilirsiniz dediler.
  • ASUS Servis İstanbul, ekranda (ben kablo veya soket'lere dayalı sanıyorudum) goruntu kaybı ile bir gun once bıraktıgım bilgisayarımı bir gun sonra aksam gonderdikleri "tamir edildi, gel makinanı al" SMS'iyle beni ihya etmiş bulunuyor.
    Bunca zaman, 2 hafta bilgisayarsız ne yapacağım diyerek yıllık izinine cıkmadan bırakmayı beklemiş ve 6 aydır bozuk ekran ile hayatımı zehir, kendimi deli etmişim.
    ASUS Servisi kutluyorum. Zira bir işgununden az surede bozuk parçalar değiştirilip tedaviyi saglamış. Gayet memnunum.

Simdi işin ilginç tarafına gelelim:
    Bu cihazlar işlerimiz kadar kişisel datalarımızı da içeren bilgisayarlarımız. Ben gondermeden format atmak/imaj almak yerine butun pst ve dokumanlarımı yedekleyip silmiş ve geri donulmesini gucleştirmeye çalışacak şeklide uzerine 3-4 tur manasız 150-200 GB data atıp silmiştim. Tabi tamir 1 gunde yapılınca makina fazladan bir kaç gun serviste kaldı.
    Bilgisayarı alıp eve geldigimde DVD surucu içinde, uzerinde HIREN 10 yazan bir utility CD'si unuttuklarını fark ettim. Bu CD içinde -aklımın erdiğince tespit ettiğim- şifre kırmaktan file recovery'ye kadar 50'ye yakın utility bulunmakta. Benim makimanım derdi de çözümü de HDD'yi hiç ilgilendirmeyen bir ekran hususu olunca boyle bir CD'nin makinam içinden çıkması biraz beni huzursuz etti.
    Evet benim de hatam belki Active Directory'ye baglı olmayan bir makinanın 2 saniyede zaten retrieve edilebilen giriş password'unu sıfırlamamış olmam!! Onu da gercekten unuttugum için yapmadım. Nasılsa goruntu gelince makinanın açılmasına gerek olmayacaktı diye kendimi avutmuştum. Fakat şimdi bu tool'ları içeren bir CD ile karşılasınca, sadece password by-pass veya tespiti değil belki de yakalanabilinen datanın da recover edilmiş olabileceği endişesi sardı... Gunahı boynuma.

NOT: içinden tum yazılımların listesini uzunlugu dolayısıyla buraya gecmedim. Konu oraya gelirse gecebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

* AMD Catalyst™ Display Driver 12.4 *

> http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx (Windows 7 - 64 Bit)

12.4 versiyonunda hatalar vardı. düzeltildimi acep. videoları gom player da ilk bir iki dakika siyah beyaz gösteriyordu.
  • quote:

12.4 versiyonunda hatalar vardı. düzeltildimi acep. videoları gom player da ilk bir iki dakika siyah beyaz gösteriyordu.

* AMD Catalyst™ Notebook Display Driver 12.6 *

>http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx
  • Win 7 ultimate kurdum.guncellemeyi yapmadım. 75 proses calisiyor.sıcaklık boşta 49 derece. Izmir sıcağında klimasiz bir ortamda bence iyi. Ama altında zalman var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 24 Temmuz 2012; 23:14:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bilgisayarımızın bir dezavantajıda tek girişli kulaklık deliginin olması..
    Ve ben düzgün çalışan mikrofonlu kulaklık bulamıyorum :/ en son iphone kulaklıgı denemiştim o çalışmadı(mikrofonla beraber)
    Birkaç model önerebilecek varsa minnettar kalırım
  • teknik servisi aradım, 19 temmuz yollamıştım 20sinde ulaşmış ama daha bakılmamış.. böyle bir durum olabilir mi arkadaşlar? çok tuhaf geldi .. 6 gündür orada, kadın 10 gün tamir süremiz felan dedi ! haftaya bakılır dedi..

zaten 20 gün içinde bitirmeeri gerekmiyor mu? bilen birisi var mı ki,
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

quote:

* AMD Catalyst™ Notebook Display Driver 12.6 *

>http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx

teşekkürler

• quote:

teknik servisi aradım, 19 temmuz yollamıştım 20sinde ulaşmış ama daha bakılmamış.. böyle bir durum olabilir mi arkadaşlar? çok tuhaf geldi .. 6 gündür orada, kadın 10 gün tamir süremiz felan dedi ! haftaya bakılır dedi..

zaten 20 gün içinde bitirmeeri gerekmiyor mu? bilen birisi var mı ki,

Teknik servise ulaştıktan sonra hemen işleme başlamıyorlar gibi gözüküyor sistemde. Ancak 10 gün içerisinde cihazın sorunlarını halledip gönderiyorlar. Ayrıca servis şikayetiniz haricin de de kontrol edip genel bakım uyguluyorlar... Yani 2-3 güne kadar ulaşması lazım cihazınızın.

Ayrıca srvise gönderecek arkadaşlar;

Bir arkadaş kargo yapıp yurtiçiyle yollayın demiş. KEsinlikle öyle yapmayın boşuna paranız yanar. Asus müşteri hizmetlerini arayın. Cihazınızın sorunlarını belirtin adres isteyeceklerdir. Yaılmıyorsam UPS kargo ile anlaşmalılar. KArgo elamanı geliyor pakeitnizi götürüyor.

Kutuyu hazırlırken Faturanızın fotokopisi Ve şikayetlerinizin bulunduğu bir kağıdı klavyenin üzerine bırakınız. Cihazı yalnızca kablosu ve piliyle beraber kutulayın.

Asus servisi gayet güzel çalışıyor. Şimdiye kadar sorun yaşamadım. Tek şikayetim Türkiye de sayılı servislerinin bulunması. Not: Ankara servislerinin daha hızlı çalıştıkları söyleniyor. Ben İstanbul servisine göndermiştim 12 gün içerisinde cihaz geldi. (Muğa-lİstanbul arası)

*Edit: Kargoyuda siz söylemişsiniz =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 29 Temmuz 2012; 1:20:07 >

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.