Şimdi Ara

||| Asus A42JA-VX095V Kullanıcıları Kulübü ||| 14' / i7 740Q / HD 5730 (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.817
Cevap
5
Favori
125.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servisten sonra benimki de 60-70 arası gezinirse göbek atarım. Gönderelim göreceğiz. Cevap için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetnbr

İiyi günler arkadaşlar araştırdım ama sorumun cevabını bulamadım benim mi beceriksizliğim gerçekten mi yok bilmiyorum :D bizim bilgisayara aynı anda hem hoparlör hemde mikrofon bağlamanın bi yolu varmı. hatta şu konuda da yardıcı olabilecek vara sevinirim harici ses kartı kullanmadan gitarımı bu pc'ye bağlamamın bir yolu var mı?

biliyorum.

http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0044DEDCA.htm

Abi böyle olsun istemiyorum işte ekstra donanıma ihtiyaç duymıycak şekilde yani en fazla çoklayıcı soket falan kullanılır onun dışında bişey olsun istemiyorum

• ebayden fln ufak ses kartlarına bakabilirsiniz o zmn
  • quote:

ebayden fln ufak ses kartlarına bakabilirsiniz o zmn

Hem kulaklığı hemde mikrofonu aynı anda kullanabilmek için ses kartından başka çarem yok mu?
  • quote:

quote:

Hem kulaklığı hemde mikrofonu aynı anda kullanabilmek için ses kartından başka çarem yok mu?

tam olarak neyi baglamak istiyorsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

tam olarak neyi baglamak istiyorsun ?

2 isteğim var
    1) mikrofonla hoparlörü aynı anda bağlamak istiyorum tek giriş olduğunda şuanda sadece birini bağlıyabiliyorum. çoklayıcı soket alsam bu sefer de realtek sorun çıkarır mı acaba diye düşünüyorum
    2) elektro gitarı pc ye bağlamak istiyorum ama dışarıdan bi ses kartı falan satın almadan ama sanırım bunun pek imkanı yok o yüzden önemli değil bu

• Usb li aparat alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Usb li aparat alabilirsin.

örnek olarak gösterebileceğiniz bişey var mı?
  • Merhaba arkadaşlar,bir isteğim olacak..

Sistem Özelliklerindeki OEM Asus logosunu upload edebilecek biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

Merhaba arkadaşlar,bir isteğim olacak..

Sistem Özelliklerindeki OEM Asus logosunu upload edebilecek biri var mı?

google?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

google?

Evet,ama orijinal halindeki logosu hangisi emin değilim.

Eğer Asus logosu duruyorsa sistem özelliklerinin ekran görüntüsünü buraya yükleyebilir misin ?
  • forumdaki bazı arkadaşların internette gezerken bile yüksek sıcaklıklara ulaştıklarını okudum.

Eğer fiş takılı iken high performans veya enterprise kullanırsanız işlemci hızı %100 e kadar çıkacaktır. Power4gear dan ayarlayabilirsiniz.
    Ayrıca internette gezerken flash uygulamalar (video oyun vs.) ile uğraşıyorsanız sıcaklığın 85-90 lara çıkması 1. nesil i7 işlemci için oldukça normaldir.

Ben alalı 2 yılı geçti çok şükür hiç bir sorun yok. Notebooku monitre bağladım masaüstü şeklinde kullanıyorum oyun, program her türlü işlemi yapıyorum hiç bir sorun yok

Birde flash uygulamalarda sorun yaşayanlar (yeşil ekran, reset atma, donma vs.) flash uygulamya sağ tık donanım hızlandırmasını etkinleştirin kutucuğunun yanındaki işareti kaldırınız....
  • 7 dvd ile yedek almıştım ama komple format atıp win 7 ultimate kurdum. Peki şimdi o 7 dvd ile fabrika yararlarına dönülüyormudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

7 dvd ile yedek almıştım ama komple format atıp win 7 ultimate kurdum. Peki şimdi o 7 dvd ile fabrika yararlarına dönülüyormudur.

up
  • up
  • Bakiyorum da, 2 sene olucak alali bu notebook'u... tam bu zamanlardi. :) Suan piyasadakilere ve cevremde son 6 ayda alinmis olan birkac notebookla karsilastiriyorum. Hala cok iyi, hala cok hizli. Yeni alinanlarin cogundan bile.
    ;)
    +
  • Daha önceden ısınmadan dolayı servise vermiştim temizleyip geri verdiler aradan 1-2 ay geçti bilgisayar yine ısınmaya başladı ben bu bilgisayarı ilk aldığımda oyun oynarken bir fan sesi duyardım ondada maksiumum derece arada bir 80'e dayanırdı en son 2.kez servise vermeden işlemci sıcaklığı ve çekirdekliği 90dereceden aşağı düşmüyordu bilgisayarın ilk açsam bile şimdi tekrar garantiye verdim garantiside bugün bitiyordu belki parça değişirlerse ücret vermeyim diye birde geri aldığımda orjinal Windows 8 almayı düşünüyorum acaba performansı artar mı yada orjinal cdkeyle yeni bir home edition kurup Asus'un gereksiz programlarından kurtulacam.
  • Merhaba arkadaşlar,

Geçen ay ısınma ve başka sorunlar için makinemi servise gönderdim. dün elime RMA formu ulaştı. Yedek parça zamanında bulunamadığı için değişim hakkına sahip oldunuz diyor. Formu doldurup "satıcı firmaya" teslim edilmesi gerekmiş.

Sorum şu: Değişim yerine para iadesi almam mümkün mü? Bunun için ne yapmam lazım? N53 kullanan arkadaşlarımdan gördüm ve ısınma sorunu yok denecek kadar az ve geniş ekran da çekici geldi açıkçası. Ayrıca bilgisayarı Bimeks'ten internetten sipariş etmiştim. Hangi bayiye götüreceğimi nasıl öğrenebilirim?

Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasapela

Merhaba arkadaşlar,

Geçen ay ısınma ve başka sorunlar için makinemi servise gönderdim. dün elime RMA formu ulaştı. Yedek parça zamanında bulunamadığı için değişim hakkına sahip oldunuz diyor. Formu doldurup "satıcı firmaya" teslim edilmesi gerekmiş.

Sorum şu: Değişim yerine para iadesi almam mümkün mü? Bunun için ne yapmam lazım? N53 kullanan arkadaşlarımdan gördüm ve ısınma sorunu yok denecek kadar az ve geniş ekran da çekici geldi açıkçası. Ayrıca bilgisayarı Bimeks'ten internetten sipariş etmiştim. Hangi bayiye götüreceğimi nasıl öğrenebilirim?

Şimdiden teşekkürler...

Bimeks'i telefonla arayıp sorabilirsin para iade konusunda ve hangi bayi baktığını birde Bimeks'e sor iade edersen hangi model bir cihaz veriyor sonuçta aynı özellikleri karşılamak zorunda karşılaşyamıyorsa üst model bir cihaz verebilir.

• Bugün bilgisayarımı servisten aldım fan değişimi yapmışlar garantiye 1gün kala götürmüştüm iyi oldu şimdi ilk gün aldığım gibi normal çalışıyor fan sıcak hava yerine soğuk hava üflüyor eskisi gibi Asus'un en güzel yanı garanti bitsede fan temizliği gibi bakımlardan para almıyor aklınızda bulunsun cihaz yurtdışı bile olsa kabul ediyor yeterki markası Asus olsun bundan önce Hp vardı fan temizliğinden önce 120tl hasar tespit parası istiyordu ve temizlik yerine büyük ihtimal parça değişir 250tlye gelir diyordu o yüzden Asus'un gözünü seviyim yok böyle bir marka.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.