Şimdi Ara

||| Asus A42JA-VX095V Kullanıcıları Kulübü ||| 14' / i7 740Q / HD 5730 (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.817
Cevap
5
Favori
125.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skywalker06

ürün güzelde bana göre fiyatı fazla

Şu an pahalı ama iki gündür kampanya yapıyor hepsiburada, ben 50 TL'ye aldım.Ara ara kontrol et, yine yapabilirler.

• Özellikleri bir yana kasası ve touchpad'i hala ilk günkü gibi :) teknik servis biraz uğraştırsa da i love asus (F)
  • Merhaba arkadaşlar, western Digital'ın 3tb dahili sata diskini usb okuyucuyla okumaya çalışıyorum ama 746GB. olarak okuyor. Bu konuda bilgisi olan böyle bir sorunla karşılan varmı aranızda ? Asus'un sitesine baktığımda herhangi bir açıklama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boreas

Merhaba arkadaşlar, western Digital'ın 3tb dahili sata diskini usb okuyucuyla okumaya çalışıyorum ama 746GB. olarak okuyor. Bu konuda bilgisi olan böyle bir sorunla karşılan varmı aranızda ? Asus'un sitesine baktığımda herhangi bir açıklama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Bende toshiba 1tb var sorunsuz 1.5 tb var oda sorunsuz başka bir pc de denermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • * AMD Mobility Radeon™ Notebook Drivers 13.4 *

> http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx (Windows 8/7/Vista - 64 Bit)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

* AMD Mobility Radeon™ Notebook Drivers 13.4 *

> http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx (Windows 8/7/Vista - 64 Bit)

Teşekkürler

• selam dostlar benım pcde Asus A42JA-VX095V ram 4 gb ama ben 8 yapmayı dusunuyorum dedıgım gıbı 1066 mhz gordugum kadarıyla 1600 alsam onu gorurmu yada onu yukseltme sansım var mı begendım alacagım ramlarda sunlar

http://www.gold.com.tr/U104464/Kingston-8-GB-1600MHZ-DDR3-CL9-2x4gb-Hyperx-PC-Ram

ıs gorurmu dostlar uyarmı benım pc neyapmam gerek yardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snake1907

selam dostlar benım pcde Asus A42JA-VX095V ram 4 gb ama ben 8 yapmayı dusunuyorum dedıgım gıbı 1066 mhz gordugum kadarıyla 1600 alsam onu gorurmu yada onu yukseltme sansım var mı begendım alacagım ramlarda sunlar

http://www.gold.com.tr/U104464/Kingston-8-GB-1600MHZ-DDR3-CL9-2x4gb-Hyperx-PC-Ram

Herhangi bir sorun olmaz 1333mhz de çalışır isterseniz 2100mhz takın.

Düzeltme: Hocam bu masaüstü bilgisayar için yalnız dikkat edin ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-599C03955 -- 5 Mayıs 2013; 15:50:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

quote:

selam dostlar benım pcde Asus A42JA-VX095V ram 4 gb ama ben 8 yapmayı dusunuyorum dedıgım gıbı 1066 mhz gordugum kadarıyla 1600 alsam onu gorurmu yada onu yukseltme sansım var mı begendım alacagım ramlarda sunlar

hadıı pekı bızım pcler ıcın ne onersın dostum hem bızımkı 1033 mhz 1333 bıle degıl yanlısmı bılıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

quote:

hadıı pekı bızım pcler ıcın ne onersın dostum hem bızımkı 1033 mhz 1333 bıle degıl yanlısmı bılıyorum

bizim laptoplar ram başı 670 mhz sağlıyor toplamda 1330 mhz oluyor bunları çıkartıp 2tane 4gb 1600 mhz takıp toplamda 8gb 3200 mhz elde edebilirsin 60-70tlden başlıyor tanesi bunun dışında tek parça 8 gb 1600 takabilirsin 160-170 tlden başlıyor ben zamanında internetten bakmıştım bizim bilgisayarın ankartı 8gbtan fazla ram desteklemiyor bildiğim kadarıyla o yüzden buna dikkat et ayrıca ram yerine bence ssd harddisk alıp normal harddiski çıkartırsan yada eklersen bilgisayarın performansı baya bir artıyormuş bunu asusun kendi servisindeki çalışanda dedi ram değiştirince çok fark etmez o yüzden ssdlere bir bak bence

• fn F2 kombinasyonu çalışmıyor ne yapmam gerek? diğer fonksiyonlar var,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

fn F2 kombinasyonu çalışmıyor ne yapmam gerek? diğer fonksiyonlar var,

bendede çalışmıyor fn düğme driverını yükledim yeniden yine düzelmedi bende bulamadım çözümünü
  • herkese merhaba.
  • sanada merhaba.

bu arada ekran kartın son güncel exe sini paylaşabilirmisiniz.

Teşekkürler.

Dün recovery ile 5 DVD den fabrika ayarlarına dödüm 2 saat sürdü :) eve gidince ayar yapacağım :) bir sürü proğram kurmam gerekiyor :)
  • Bu aralar SDD kart alacağım ama hangi marka nereden almalıyım.

Kaç GB lık iyi dersiniz :)

SDD yi alınca HDD yi ne yapacağız :) SDD yi nereye takıyoruz :)
  • winflahs nereden ve nasıl yapıyorduk. Recovery yaptımda unuttum bilen var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

sanada merhaba.

Teşekkürler.

Dün recovery ile 5 DVD den fabrika ayarlarına dödüm 2 saat sürdü :) eve gidince ayar yapacağım :) bir sürü proğram kurmam gerekiyor :)

recovery dvdye almana gerek yokki bizim makinaların içinde recovery gömülü açılışta f serisi bi düğmeyle çalışıyor bilgisayar ilk günkü haline dönüyordu düğmeyi hatırlamıyorum baya oldu recovery yapmayalı :D
  • quote:

quote:

sanada merhaba.

Teşekkürler.

recovery dvdye almana gerek yokki bizim makinaların içinde recovery gömülü açılışta f serisi bi düğmeyle çalışıyor bilgisayar ilk günkü haline dönüyordu düğmeyi hatırlamıyorum baya oldu recovery yapmayalı :D

ben harddiskke komple format atıp windows ultimate kurmuşrum :) yani o içindeki gömülü olan windoswsu da silmiştim.

Ama boot ta girip CD başlat dedim. Sürekli enter tuşana kesik kesik bastım ve yüklemeyi başlattım.

Her şey ilk aldığım şekline döndü. Windows home pro oldu. Şu bir gerçek windows 7 ultimate çok daha hızlı açılıyor. 35 sn de açılıp -50 in sn de kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Home da 674 mb lık güncellemeyi kurduktan sonra yedek bir full backup aldım.

Belki ileride win 7 ULTIMATi tekrar kurarım.

• quote:

quote:

quote:

sanada merhaba.

Teşekkürler.

ben harddiskke komple format atıp windows ultimate kurmuşrum :) yani o içindeki gömülü olan windoswsu da silmiştim.

Ama boot ta girip CD başlat dedim. Sürekli enter tuşana kesik kesik bastım ve yüklemeyi başlattım.

Her şey ilk aldığım şekline döndü. Windows home pro oldu. Şu bir gerçek windows 7 ultimate çok daha hızlı açılıyor. 35 sn de açılıp -50 in sn de kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Home da 674 mb lık güncellemeyi kurduktan sonra yedek bir full backup aldım.

Belki ileride win 7 ULTIMATi tekrar kurarım.

ben windows 8 kurdum beğenmedim sonra windows 7 ultimate 64bit kurdum bilgisayar internetteyken kopmaya başladı devamlı başka laptopta internet sorunsuz çalışırken Asus servisine götürdüm geri orjinal işletim sistemine döndürmüşler böyle kullanın büyük ihtimal eksik driver olduğundan ultimatte öyle olmuştur dediler home pro'da kaldım ama gayet memnunum bugün bilgisayarı fan bakımına götürdüm Ankara Asus Servisine adamlar 5 dakika da temizleyip verdiler.Asus'un bu hizmet anlayışını ve kalitesini seviyorum diğer firmalar böyle değil önceden Hp'den ağzım yanmıştı ama Asus'ta pişman olmadım hele bu laptop'u o zaman verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hak etti.

• sevgili arkadaşlar anakartımda aşırı ısınmadan dolayı 2 çip yanmış bulunmakta ve yandıkları için parçaların kodları gözükmüyor acaba biriniz motherboardın alt kısmının fotoğrafını çekip koyabilir mi , yeni anakarta bir sürü para bayılmak istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.