bir süredir laptop piyasasına uzağım o yüzden sorma gereği duydum,iyi de yapmışım.ben oyun falan oynamıyorum laptopta ama photoshop kullanıyorum. o yüzden ekran kartının önemi yüksek. tavsiyelerinizi bekliyorum. yorumlayan arkadaşlara teşekkürler.
Arkadaşin yukarda verdiği notebook fiyatinin en iyisi.
quote:
Orijinalden alıntı: spindoc
bir süredir laptop piyasasına uzağım o yüzden sorma gereği duydum,iyi de yapmışım.ben oyun falan oynamıyorum laptopta ama photoshop kullanıyorum. o yüzden ekran kartının önemi yüksek. tavsiyelerinizi bekliyorum. yorumlayan arkadaşlara teşekkürler.
Maximum bütçeniz nedir?
maximum bütçeden ziyade amacım fiyat performans da en iyisini alabilmek. verdiğiniz linkteki laptop gerçekten bu anlamda en iyilerinden biri gibi görünüyor. 1.500 tllerde bir laptopı alabilirim.
Sotoğa girmesini bekleyin ve Vatan indirim yaptığında alın derim. F/P olarak şuan en iyisi çünkü. Biraz bütçe artışı yaparsanız daha güzel seçenekler olabilir.
fiyat artışıda yapılabilir ama ne biliyim çok parada vermek istemiyorum.neticede oyun oynamıycam. linkteki cihaz güzel,takipçisi olucam senin kullandığın cihaz mı şu anda?
Oyun oynamayacaksanız daha fazla para harcamanızın alemi yok. Oyunda oynasanız Y570 hayli hayli yeterlidir.
teşekkürler dostum sağolasın. iyiki yazmışım foruma yoksa akşama doğru gidip almayı planlıodum asusu.
Rica ederim. Fiyat Şişirmede Teknosanın üstüne yok.
Arkadaşlar bu konuda yardmıcı olurmusunuz nasıl olurda NVIDIA GeForce GT 610M 2 GB DDR3 Ekran Kartına düşük dersiniz ve bunun yanısıra gt555M i önermişsiniz bilgilendirirmisiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme