Şimdi Ara

asus a6jc, a600m toshiba a100-192 ??? hangisiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    notebook konusundan yeniyim o yüzden yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
    bikaç gün baktınktan sonra üç seçeneğe indirdim
    aralarından birisin seçmek zorunda diilim o yüzden başka tavsiyelere de açığım
    asus a6jc , a600m
    toshiba a100-192
    oyun benim için önemli .. kasılmasın yeter ki.... ,
    ikinci olarak da ekran görüntü kalitesi
    üç ergonomi
    şimdiden teşekkürler.

• asus a600m kullanıyorum oldukça memnunum birkaç arkadaşta tavsiyem üzerine aldılar onlardanda hiç şikayet duymadım oyunlarda gayet iyi sonuç veriyor ve en önemlisi ısınma problemi yok
  • peki core duo'nun avantajları neler ?
    sonuçta a6jc ile çok az bi fiyat farkı var .. hangisi daha avantajlı
  • boşver asus u bence 7400 o kadar iyi bi ekran kartı diil

oyun oynıcam diosan
    minimum x1400 bakcaksın (o da core duo olursa onun hatırına)
    x700 veya x1600 ise tadından yenmez
  • Bunların arasında bence en iyisi Toshiba A100-192. Ayrıca Asus A600M modelini kesinlikle düşünme çünkü bu model geçen yılların iyilerinden biri olabilir ama şimdi core duo'lar varken kesinlikle alınmaz bu fiyata yani core duo'lar ile aynı fiyata hatta bazılarından daha pahalı. Ayrıca burayı takip ediyorsan anlamışsındır A600M modelini birtek pcdepo (norma bilgisayar) denen yer satıyor ve bu adamlar heryerde bu modeli tavsiye ediyorlar reklam amaçlı. Bu yüzden bu insanlara aldanmayalım.
  • arkadaşlar teşekkür ederim ben de toshibada karar kılmıştım
    fakat bi sorun daha var ankara'da nerden alacağım ?? almadan önce bakmak da istiyorum
    mavi bilgisayar satmıyo sanırım. teknosa da malum.. bimekse baktım yoktu
    yardımcı olursanız sevinirim..
  • toshibayı aldınmı nasıl memnun musun kiltlenme donma oluyor diye söyleniyor doğruluk payı var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende a100-192 var.ne ısınma ne de donma problemi var.

bende ankaradan aldım kardeş.çooook aradım.sormadığım yer kalmadı.mavi bilgisayarın yanındaki asbil bilgisayardan aldım ama kesinlikle tavsiye etmiyorum ordan almanı.çok kötü esnaflar.sahibinden çaycısına kadar hepsi küstah ve kazıkçı.orası dışında nerden alırsan al.istanbuldan getirebilio bazıları.oralardan bi yerden alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irticacı -- 30 Temmuz 2006; 19:01:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.