Bildirim
ASUS A7N8X-E DRİVER PLS ACİİLLL..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: freestylee
merhaba arkadaşlar ya bi sorunum var askerden yeni geldim pc bozuldu formatı çaktım ama driver cd leri yokmus xp de tanımadı ethernet audio falan hiç birini tanıtamıorum yardımcı olurmusunuz anakart ASUS A7N8X-E driverina ait bi dosya olarak atarsanız sevinirim :( şimdiden teşekkürler
internete girebilon demek buraya yazdığına göre bir zahemetde google ye yazsan anakartın modelini karşıan bir çok site çıkar indirirsin -
internet cafedeim ben de aradım googleden ama driver detective die saçma sapan bişi var hep o çıkıo karşıma :S hattaa 2 kere cd yazdırdım bu driver bkna :S -
kimse bilmiomu yaf :( -
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=A7N8X-E%20Deluxe Tam model nnumarasını öğrenip sayfadan indirin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X