Şimdi Ara

ASUS A7v333 mainboard hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu anakart hakkında bilgisi olan varmı?Hangi chipset kullanılıyo örneğin?[mksn]

• KT333 chipseti kullanıyor..Bunu alacaksan AMD işlemci alacaksın yada var demektir...Bence bunun varlığını unut ve Epox 8K3A+ al çook daha iyi bir anakart...
  • asuslar hakkında nedüşünüyosun?performansları fiyatları ile doğru orantılı mı?
  • Asus her zaman kaliteli board yapar. A7V333.de böyle. Epox.u bu formda kullanan birçok arkadaş var. Bende onlardan biriyim ve oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Asus.dan daha hızlı, o/c düşüneceksen zaten başka bir tercihin olmaması lazım. Asus.tan eksik olarak USB 2.0 ve COP (Cpu Overheat Thermal Protection) var. Eğer yeni alacaksan 8K5A3 modelini al böylece bu eksiklikleri de tamamlamış olursun. Bir Avusturalyalı test sitesinde 8K5A3.ün 8K3A.nın gerisinde olduğunu görmüştüm ancak bu farkları bizim gözle anlamamız mümkün değil. Sonuçta Asus.a ismi için biraz daha fazla para ödemiş olursun diye düşünüyorum.
  • garanti süresi de asus gibi mi bunların?Asuslar 3 yı garanti veriyor diye biliyorum...
  • EPOX HAKKINDA (TECRüBE DüZEYiNDE AHAM ŞAHAM) BiLGiM YOK AMA ASUS ANAKARTLARDAN EPEYCE Bi TECRüBELERiM OLDU PiYASADAKi EN STABiL KARTLARI üRETEN FiRMALARIN BAŞINDA GELEN BiR MARKADIR ASUS
    VIA KT333 CHiPSETiNi KULLANIYOR BU MODEL

http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7v333/overview.htm

BURAYA BI BAK ISTERSEN
  • cpu cop sistemine benzeri EPOX da da var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK ASUS P4S800D-X ANAKART
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım Asus'un artık adı çıkmış...epoxla kıyaslandığında resmen kazık yiyosun sadece adı war...daha kötü performansı olan karta daha fazla para yatırıyosun....bende epox 8K5A3+ war ve süper board dual raid usb2....zatenwww.pclabs.gen.tr incelemiş ben board'u 114$+kdw aldim çok sağlam ve stabil...yalniz ilginçtirki boarda 150 fsb ye GF3 ile çıkabildim GF2 Pro agp hızına dayanamadı...150/2:75
  • Bence senin GF2 Pro da bir problem vardır..Zira tüm GF serileri 89 mhz agp hızına kadar pek sorun çıkarmazlar..İstisnalar hariç tabi...
  • JAVA +1
  • bence baya kaliteli ama ben sana epux'u kullanmanı oneririm ;)
  • Bilgiler için çok teşekkür ederim
  • gigabyte 7vaxp yi öneririm veya msi kt4 ü fiyatları alacağın epox veya asus ile aynı dır. fakat fazladan kt 400, lan, firewire, usb 2.0, raid, dual bios, ata 133,agp 8x, gibi özelliklerin olur. testlerde epoxdan hızlı oldukları görülüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.