merhaba arkadaşlar; amd athlon 2600+ işlemciye(barton), ASUS A7V8X-X Anakartsipariş verdim. ekran kartıda fx5200 markası eagle diye birkart.256 mb ddr400 ram. 40 gb samsund hardisk.bu parça bende daha önce vardı.onun için yeni almadım. bu hardiskin dönüş hızı 5400 rpm.size göre bu sistem nasıl bir sistem.yani bu sistemden verimli ve performanslı bir şekilde faydalanabilirmiyim.
hdd 5400 yerine 7200 alsan 5200 ekran karti yerine ati 9600 yada gefor5700 al oyunlar 5700 de bile zor calişiyor
xp2600+ degil,xp2500+ al.2600 barton degil ayrıca.a7v8x-x boardu 7-8 aydır sorunsuz kullanıyorum tabi paran varsa nforce2 yada kt600 çipsetli alman dogru olur.forumda ayrıntılı bilgiler mevcut biraz araştırırsan...
ankartın hakkında kötü şeyler duydum ama canını sıkma şans meselesi biraz. almdan önce keşke yazsaydın buraya
ama ben sistemimde o/c olayına girmeyeceğim.default kullanacam.pek sorun olmaz heral
overclockta da değil normal çalışmada sorun çıkartıyordu.
şans işi biraz...belki bios versiyonu ile de ilgili.benim makinede gayet deli performans veriyor bu board.bios1005 yuklu.belki de bende diğer parçalarla uyumlu da bazı donanımlarla sorunlu demekki.ama radeonlarla ilgili bir sorunu var galiba da sitesinde guncel bios o hatayı duzeltmekle ilgili...zaten kt400 lerin cogunda radeon uyumsuzlugu var diye duymuş,okumustum.inşallah senin alet iyi çıkar kardeş...
cpu 2600+ alma arkaaşın dedği gibi 2500+ al ramler oem alma twinmos marka al bulabilirsen twnmos chipsetli olanları tercih et alacağın eagle marka fx5200 büyük htmal 64bit iyi verim alamazsın onun yerne 128bit fx5200 veya mx440 tercih et idare eder seni harddisc de işin görür seni ilerde upgrade yaparsın.
2600+ hem barton hem t-bred var.Kutuda sol üst köşede 1917 mhz yazıyorsa o barton 2600+ dur.İlla ucuz anakart istiyosan msi kt4av senin anakarttan daha ii bir kart.Tavsiye ederim.Nforce için ucuz olan epox 8rda3i 75$ da olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme