ARKADAŞLAR AMD 3200 VENİCE Lİ Bİ SİSTEM KURMAK İSTİYORUM BU BOARDLARDAN HANGİSİNİ SEÇMELİYİM LÜTFEN YARDIMCI OLUR GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM ASUS - A8N SLI DELUXE mü yoksa MSI - K8N SLI PLATINUM mı? EKRAN KARTI OLARAK ASUS 6800 ULTRA YI ÖNERİRMİSİNİZ YOKSA DAHA HESAPLI AMA OYUNLARDA KASILMAYACAK BAŞKA ÖNEREBİLECEĞİNİZ EKRAN KARTLARI NELER OLABİLİR SAYGILARIMLA
bence msı
quote:
Orijinalden alıntı: morcin
bence msı
kalite olarak 3 aşağı beş yukarı aynılar.ama teknik destek olarak elbette asus daha iyi olduğundan asus al bence
quote:
Orijinalden alıntı: nofrost
kalite olarak 3 aşağı beş yukarı aynılar.ama teknik destek olarak elbette asus daha iyi olduğundan asus al bence
Alıntıları Göster
asus al bence asus yane sonucta asus dimi
quote:
Orijinalden alıntı: RoLLiN
asus al bence asus yane sonucta asus dimi
Alıntıları Göster
Ekran kartını da daha ekonomik 6800GT alabilirsin ama ondan da ekonomik X800XL alabilirsin ki aralarında performans farkı pek yok
quote:
Orijinalden alıntı: Salvatuon
Ekran kartını da daha ekonomik 6800GT alabilirsin ama ondan da ekonomik X800XL alabilirsin ki aralarında performans farkı pek yok
Alıntıları Göster
ikiside değil bence..asus A8N-SLI düz al benim gibi.8 tane sata bağlayacak değilsin ya.tek farkı birinde 4 birinde 8 sata portu olması.bende var çok memnunum..
quote:
Orijinalden alıntı: KRALL
ikiside değil bence..asus A8N-SLI düz al benim gibi.8 tane sata bağlayacak değilsin ya.tek farkı birinde 4 birinde 8 sata portu olması.bende var çok memnunum..
Alıntıları Göster
asus a8n sli premium al yoksa fandan biraz başın ağrıyabilir çoğunda olduğu gibi
quote:
Orijinalden alıntı: roses
asus a8n sli premium al yoksa fandan biraz başın ağrıyabilir çoğunda olduğu gibi
Alıntıları Göster
DFI al
quote:
Orijinalden alıntı: TiesTorN
DFI al
Alıntıları Göster
kardeş bende msi var. eğer overclock yapacaksan msi alma. oldukça başarısız bir anakart.(Bizzat denedim hayak kırıklığına uğradım )
quote:
Orijinalden alıntı: MasTek
kardeş bende msi var. eğer overclock yapacaksan msi alma. oldukça başarısız bir anakart.(Bizzat denedim hayak kırıklığına uğradım )
Alıntıları Göster
Asus derim teknik destek ve o-c imkanı acısından...Bir de bir arkadaş demiş 8 SAta portlu diye doğru demiş bence de eğer 8 tane bağlamıcaksan duz al
quote:
Orijinalden alıntı: MasTek
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MasTek
o/c yapmayacaksak o kartı önerirmisin peki
o/c için epoxu öneriyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: roses
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: roses
+1
quote:
Orijinalden alıntı: wertalemon
quote:
Orjinalden alıntı: roses
+1
Alıntıları Göster
quote:
o/c yapmayacaksak o kartı önerirmisin peki
Ben bilgisayar alacağım zaman asus alacaktım ama o ara stoklarda yoktu. msi almaya mecbur kaldım. Bence asus al.
Bence ABIT
quote:
Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo
Bence ABIT
herzaman asus
Asus Abi Asus... Asusdan vazgeçme bende asus alacağım A8N-SLI onun tavsiye ederim zaten o anakart 3D MARK 05 Rekorunu kırmıştır...
quote:
Orijinalden alıntı: nofrost
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: nofrost
+1
Asus'un teknik servisi çok iyi...
quote:
Orijinalden alıntı: Figo
quote:
+1
Alıntıları Göster
asusun iki tane ithalatçısı var,boğaziçi ve çizgi.çizgi çok iyi bir firmadır.ama boğaziçi de o kadar problemli bir firmadır.tavsiyeme gelince ikisininde kalitesi birbirine yakın ama msi da creative 24bit live entegre ses kartı var.o\c performanslarında da aman aman fark yok.bu sebepten dolayı bence msi.
quote:
Orijinalden alıntı: Figo
quote:
+1
Alıntıları Göster
Tabiki ASUS satış sonrası destekte cabası yanlız premium almaya çalış çünki deluxe alanların %99 u çipset fanını değiştirmek zorunda kaldı...
quote:
Orijinalden alıntı: OzZyLLa
Tabiki ASUS satış sonrası destekte cabası yanlız premium almaya çalış çünki deluxe alanların %99 u çipset fanını değiştirmek zorunda kaldı...
Alıntıları Göster
asus ve msi da alsan farketmez (teknik servis açısından) ikisi birleşti zannedersem çünkü