Şimdi Ara

ASUS - A8N SLI DELUXE mü yoksa MSI - K8N SLI PLATINUM mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR AMD 3200 VENİCE Lİ Bİ SİSTEM KURMAK İSTİYORUM BU BOARDLARDAN HANGİSİNİ SEÇMELİYİM LÜTFEN YARDIMCI OLUR GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM
    ASUS - A8N SLI DELUXE mü yoksa MSI - K8N SLI PLATINUM mı?
    EKRAN KARTI OLARAK ASUS 6800 ULTRA YI ÖNERİRMİSİNİZ YOKSA DAHA HESAPLI AMA OYUNLARDA KASILMAYACAK BAŞKA ÖNEREBİLECEĞİNİZ EKRAN KARTLARI NELER OLABİLİR SAYGILARIMLA

• bence msı
  • quote:

Orijinalden alıntı: morcin

bence msı
    kalite olarak 3 aşağı beş yukarı aynılar.ama teknik destek olarak elbette asus daha iyi olduğundan asus al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofrost

kalite olarak 3 aşağı beş yukarı aynılar.ama teknik destek olarak elbette asus daha iyi olduğundan asus al bence

Alıntıları Göster
    asus al bence
    asus yane sonucta asus dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLLiN

asus al bence
    asus yane sonucta asus dimi

Alıntıları Göster
    Ekran kartını da daha ekonomik 6800GT alabilirsin ama ondan da ekonomik X800XL alabilirsin ki aralarında performans farkı pek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Ekran kartını da daha ekonomik 6800GT alabilirsin ama ondan da ekonomik X800XL alabilirsin ki aralarında performans farkı pek yok

Alıntıları Göster
    ikiside değil bence..asus A8N-SLI düz al benim gibi.8 tane sata bağlayacak değilsin ya.tek farkı birinde 4 birinde 8 sata portu olması.bende var çok memnunum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

ikiside değil bence..asus A8N-SLI düz al benim gibi.8 tane sata bağlayacak değilsin ya.tek farkı birinde 4 birinde 8 sata portu olması.bende var çok memnunum..

Alıntıları Göster
    asus a8n sli premium al yoksa fandan biraz başın ağrıyabilir çoğunda olduğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: roses

asus a8n sli premium al yoksa fandan biraz başın ağrıyabilir çoğunda olduğu gibi

Alıntıları Göster
    DFI al
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

DFI al

Alıntıları Göster
    kardeş bende msi var. eğer overclock yapacaksan msi alma. oldukça başarısız bir anakart.(Bizzat denedim hayak kırıklığına uğradım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasTek

kardeş bende msi var. eğer overclock yapacaksan msi alma. oldukça başarısız bir anakart.(Bizzat denedim hayak kırıklığına uğradım )

Alıntıları Göster
    Asus derim teknik destek ve o-c imkanı acısından...Bir de bir arkadaş demiş 8 SAta portlu diye doğru demiş bence de eğer 8 tane bağlamıcaksan duz al

• quote:

Orijinalden alıntı: MasTek

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MasTek

o/c yapmayacaksak o kartı önerirmisin peki

o/c için epoxu öneriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: roses

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: roses

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: wertalemon

quote:

Orjinalden alıntı: roses

+1

Alıntıları Göster
    quote:

o/c yapmayacaksak o kartı önerirmisin peki

Ben bilgisayar alacağım zaman asus alacaktım ama o ara stoklarda yoktu. msi almaya mecbur kaldım. Bence asus al.

• Bence ABIT
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Bence ABIT
    herzaman asus
  • Asus Abi Asus... Asusdan vazgeçme
    bende asus alacağım A8N-SLI onun tavsiye ederim
    zaten o anakart 3D MARK 05 Rekorunu kırmıştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofrost

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nofrost

+1

Asus'un teknik servisi çok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figo

quote:

+1

Alıntıları Göster
    asusun iki tane ithalatçısı var,boğaziçi ve çizgi.çizgi çok iyi bir firmadır.ama boğaziçi de o kadar problemli bir firmadır.tavsiyeme gelince ikisininde kalitesi birbirine yakın ama msi da creative 24bit live entegre ses kartı var.o\c performanslarında da aman aman fark yok.bu sebepten dolayı bence msi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Figo

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Tabiki ASUS satış sonrası destekte cabası yanlız premium almaya çalış çünki deluxe alanların %99 u çipset fanını değiştirmek zorunda kaldı...

• quote:

Orijinalden alıntı: OzZyLLa

Tabiki ASUS satış sonrası destekte cabası yanlız premium almaya çalış çünki deluxe alanların %99 u çipset fanını değiştirmek zorunda kaldı...

Alıntıları Göster
    asus ve msi da alsan farketmez (teknik servis açısından)
    ikisi birleşti zannedersem çünkü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.