ya onun biosunda sorun varmış boşver hem o/c problemide var almam
birde xf dediğin ankart iyide daha gelmedi.yok bulamadım hiç bir yerde!!!
Ya milletde kafayı yiyor hep Biraz sakin olun arkadaşlar bu kafayla sistem toplanmaz. Bakın yok o çıktı yok ssl çıktı bunlara kafanızı takmayın bilgisayar piyasasına yetişemezsniz siz sslı alsanız nolcak onu kullanamadan yenisi çıkıçam ve hiç bir işe yaramıcak anlıcanız Zaten kullandığınız sistemler belli celeron o sistemlerden yeni toplicanız PC ye geçince büyük bi fark yaşıcaksınız en az 2 sene yeter bence size o sistem 2sene içersinde bütün oyunları oynarsınız geliyor bana Anakarta gelince tavsiyem Epox dur
quote:
Orjinalden alıntı: Slay
Ya milletde kafayı yiyor hep Biraz sakin olun arkadaşlar bu kafayla sistem toplanmaz. Bakın yok o çıktı yok ssl çıktı bunlara kafanızı takmayın bilgisayar piyasasına yetişemezsniz siz sslı alsanız nolcak onu kullanamadan yenisi çıkıçam ve hiç bir işe yaramıcak anlıcanız Zaten kullandığınız sistemler belli celeron o sistemlerden yeni toplicanız PC ye geçince büyük bi fark yaşıcaksınız en az 2 sene yeter bence size o sistem 2sene içersinde bütün oyunları oynarsınız geliyor bana Anakarta gelince tavsiyem Epox dur
bende dünden beri aynı görüşteyim.bıraktım bu sli filan zaten dier topiğide görürsen son sistemim için öneriler bekliyorummm
asus ben kulanıyorum su ana kadar kulandıgım en sorunsuz kart tek eksisi bana gore kuzey koprusundeki fan biraz ses yapıyor ama alışınca hecc dumuyorsun bile zati surekli film muzik tv acık oluıyor sesi duymuyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: tago
quote:
Orjinalden alıntı: maystor
24bit sblive tadına yenmiyor ben msi derim
ya onun biosunda sorun varmış boşver hem o/c problemide var almam
birde xf dediğin ankart iyide daha gelmedi.yok bulamadım hiç bir yerde!!!
Biosunda nasıl bir sorun var?
MSI K8N SLI PLATINUM veya K8N DIAMOND tavsiye ederim.Anakartta yok yok zaten.Creative SB Live 7.1 ses kartı zaten sadece bu iki üründe var.Başka hiç bir markada bulamazsın.Bunun dışında da performans ve fiyat olarak değecek iki anakart
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme