Şimdi Ara

ASUS - A8N SLI DELUXE yoksa MSI - K8N SLI PLATINUM ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • epox 9npa + ultra alcaktım.fakat slı desteklediğini zannediyodum.desteklemiyomuş...
    bu kartlardan hangisini almalımıyım? ASUS - A8N SLI DELUXE yoksa MSI - K8N SLI PLATINUM
    msi nin biosunda sorun var diye duydum o/c filan yaparken.asus hakkında bişi bilmiyorum!!!
    bunlardan hangisi iyidir veya önerebileceğiniz başka marka model slı destekli güzel bir anakart var mı?

Birede slı olunca faydası tam olarak ne olacak???ilerde filan bi tane daha takınca filan tek yongadan daha mı iyi oluyo acep?[ki oluyomuş galiba] yoksa hiç gerek yok mu?
    of offffffffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagopasa -- 5 Haziran 2005, 1:03:49 >

• aha benim soru.slm arkadaşım ben sorcaktım sen önce davranmışsın.ben çok araştırdım içinden çıkamadım.herkes farklı bi şeyler diyo.bende farklı bişi diyeyim.ama ben milletin yalancısıyım.bende ikisi arasında kararsızım.ASUSla MSİ overlock için ideal değil diyolar.overlock için ABİT FATALLTY yada DFI-LANPARTY iyimiş.yalnız ABIT SLI desteklimi bilmiyorum.iyi geceler.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_1614285/tm.htm forumun ana sayfasında MSI KN8 SLI DIAMOND için bi topic var.oraya da bi göz at istersen.yalnız DIAMOND biraz pahalı.230-240$ +kdv seviyelerinde.overclock potansiyelide çok iyimiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

http://forum.donanimhaber.com/m_1614285/tm.htm forumun ana sayfasında MSI KN8 SLI DIAMOND için bi topic var.oraya da bi göz at istersen.yalnız DIAMOND biraz pahalı.230-240$ +kdv seviyelerinde.overclock potansiyelide çok iyimiş.

dıamond a hiç bakamam o beni aşar zaten son sınırları zorluyorum biraz daha aşarsam sistem yatacak
  • sen yinede bi oku.istediğin MSI nin overclock potansiyelide oldukça iyi diyolar.
  • quote:

sen yinede bi oku.istediğin MSI nin overclock potansiyelide oldukça iyi diyolar.

ya okudum orayı güzeide.ben bu işten yavaş yavaş vazgeçiyom.alacam bu gidişle epox 9npa + ultra yı vuracam o/c [çok iyi o/c oluymuş]
    sli yi şimdi düşündümde bana bi 6600gt yeter de artar bile?çünkü şuan 64 mb mx400 den çıkınca saray gibi gelir.zaten ben sli yapasıya kadar bi yeni şey daha çıkar ooo.
    ama yinede olsun belki bunlardan birini alırım.
    ayrıca oarada sadece diamond geçiyo.ve benim lacağım msinin bios sorunları var diye duydum ıondan

• quote:

Orjinalden alıntı: tago

epox 9npa + ultra alcaktım.fakat slı desteklediğini zannediyodum.desteklemiyomuş...
    bu kartlardan hangisini almalımıyım? ASUS - A8N SLI DELUXE yoksa MSI - K8N SLI PLATINUM
    msi nin biosunda sorun var diye duydum o/c filan yaparken.asus hakkında bişi bilmiyorum!!!
    bunlardan hangisi iyidir veya önerebileceğiniz başka marka model slı destekli güzel bir anakart var mı?

Birede slı olunca faydası tam olarak ne olacak???ilerde filan bi tane daha takınca filan tek yongadan daha mı iyi oluyo acep?[ki oluyomuş galiba] yoksa hiç gerek yok mu?
    of offffffffffff

abi bazı yerlerde okudğuma göre sli sadece sli destekli oyunlarda tam performaans sağlıyomuş felan atinin crossfire daha iyi deniyo ama işte deniyo araştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ben napayım.kaç aydır o mu bu mu.kızdırcaklar beni almıcam bi şey.celeron 1.7+asus p4s533mx+o/b vga+256 mb exilir ram neyime yetmiyo.en güzeli yaa.yok oyun takılıyo,yok sli si varmış.çift çekirdeklisi çıkcakmış.lga 775 çıksında upgrade edelim derken amdye döndük.nf3 derken.nf4sliye döndük.venice miş san diego ymuş.kafayı yicem yaa.
  • quote:

ya ben napayım.kaç aydır o mu bu mu.kızdırcaklar beni almıcam bi şey.celeron 1.7+asus p4s533mx+o/b vga+256 mb exilir ram neyime yetmiyo.en güzeli yaa.yok oyun takılıyo,yok sli si varmış.çift çekirdeklisi çıkcakmış.lga 775 çıksında upgrade edelim derken amdye döndük.nf3 derken.nf4sliye döndük.venice miş san diego ymuş.kafayı yicem yaa.

benimkine bak celeron 1,00 64 mb mx400 128 mb ram
    ya bu iyice bitti ama
    aynı şeyleri düşünüyoz.tam lga775 alayım derken amd 64bit bide nf4 bide sli derken kafa bulandı .napacağamı her saat nerdeyse değiştiriyom.üzüldüğüm bu gidişle sistemde alamıyacam
    hadi neyse 64 bit s939 ve 6600gt ye karar verdik ama ankart?
    %80 ekran kartını çok düşünür filan ben kaç gündür [full olarak] ankar araştıryom.

• aynen bende anakart arastırıyorum herhalde asus ta karar kılıcam gibi
  • msi nin bios problemi var deniyo.bende bu gdişle asau alcamda.
    tek merakım bu sli nin getirisi ne olcak
  • ya bide forumda asus la msi yi kullanan oyk mu yaw onların izlenimleri çok iyi olurdu!!!!

• Asus A8N SLI Deluxe..
  • arkadaş bende sendeki o istedklerini alcak param olsa varya...........
    herneyse ben MSI K8N Diamond süper diyom başka bi şey de demiyom
  • Tam benim açacağım konu

valla ben de 2 AYDIR araştırıyorum. KAFAYI yicem.

Birincisi şunu anladım ki SLI ye gerek yok. Yapılan onca harcamaya rağmen. Half life2 Doom 3 gibi oyunlarda en fazla %20-30 artış sağlanabilmiş

Asus A8N delx chip testinde MSI K8N NEO4 Platinium u geçmişti. Ayrıca overclock yapılası bir kart olduğu yazıyordu. Lakin kuzey köprüsü fanında veya bunun gibi bişeyinde sorun olduğunu okuyorum.

Bilen biri yardım etsin yaw...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 5 Haziran 2005, 13:38:39 >
  • msi yi gec asus tavsiyemdir hicbir sorun yok saglam bir kart
  • asusun hıcbır sorunu yok sadece kuzey koprusu fanı seslı calsıyor bunun yerıne fansız bırtane sogutucu al bende oyle yapıcam anakartı 1 hafta sonra alıcam
    ozamn yorumlarrımı yazarım ıstersen bekle
  • msi neo 4 platinum1.55/2.85
    asus a8n sli 1.65/3
    msi diamond 1.55/2.85
    epox 9npa ultra 1.8/3.1

cpu ve ramlara verdikleri voltajlar böyle artık oc potansiyellerinin ne kadar olduğuna siz karar verin
  • bahsettiginiz asusu kullanyiorum oldukca guzel bir kart ve ne ararsa bulabilirsin 8 sata usb firewire vs... tam anlamiyla fiyatini hakeden bir kart tavsiye ederim oc isine gelince ben oyle sinirlarda bir oc ci degilim 2200@2400 gunluk kullanim bana yetiyor. onun icin ustunde neler yapar bilmiyorum
  • sen eğer o/c yaoacaksan EPOXtan vazgeçme.9JNPA+SLI modeli çıktı yeni.SLI istiyorsan onu al..
    linki BURADA===>http://www.epoxtr.com/anakart/ep-9npa+_sli.asp#

ASUS - A8N SLI DELUXE yoksa MSI - K8N SLI PLATINUM ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xf -- 6 Haziran 2005, 16:32:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.