Şimdi Ara

ASUS-AAM6010EV ADSL2/ADSL2+ desteği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS-AAM6010EV 8Mbps Downstream ve Upstream 800Kbps özelliğine sahip. Sizce bu modem ADSL2 veya ADSL2+ desteklemez mi? Eğer desteklerse nasıl? Modemden çok memnunum şu ana kadar hiç sorun yaratmadı. 2005 yılından satın aldım.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunerb -- 14 Eylül 2011; 10:37:47 >

• Asus'un web sitesinde bu modem için ADSL2/2+ desteklediğine dair teknik bilgiler verilmiş.

http://www.asus.com.tr/Networks/ADSL_Modem_Routers/AAM6010EV_Series/
  • Evet ASUS'sun web sitesinde o biligler var ancak benim Modem'in kutusunda 8Mbps Downstream ve Upstream 800Kbps yazıyor. Sonra Modem'in ara yüzüne girip baktım. Ordada bağlantı hızım 8Mbps Downstream ve Upstream 800Kbps görünüyor. Ben ADSL2+ / 16 Mbps'ye kadar/ limitsiz almak istiyorum.
  • Bu model için çeşitli forum sitelerinde iki farklı sürümden bahsedilmiş. Türkiyeye gelen modemlerin bir kısmında kullanılan çipset farklılığından dolayı Adsl2/2+ desteği olmadığı bilgisi var. Size tavsiyem Asus'un Türkiye distribitörü Çizgi Elektronik ile bağlantıya geçin en kesin bilgiyi onlar vereceklerdir.

Son olarak şu denemeyide yapabilirsiniz, çevrenizde internet abonesi olan birini bulun modem arayüzünde sinyal modu olarak adsl2/2+ kullandığını kontrol edin. Eğer kullanıyorsa kendi modeminizi onunla yer değiştirin onun şifresiyle internete girmeyi deneyin eğer giriyorsa ve asus modeminizin arayüzündede adsl2+ modunda çalışıyor görünüyorsa rahatlıkla kendi hattınızdada adsl2+ kullanabilirsiniz. Tabi öncelikle kullandığınız telefon hattının kalitesini kontrol ettiriniz bu en yüksek kaç mbps hızı desteklediği için önemlidir. Zaten 16 mbps talebinde bulunduğunuzda otomatik olarak size adsl2+ destekli bir port tahsis edeceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 14 Eylül 2011; 13:25:36 >

• Logic_Man şu ana kadar vermiş olduğun cevaplardan dolayı çok teşekkür ederim. Senin tavsiyene uyup Çizgi Elektronik'e e-mail yazdım destek@cizgi-rma.com adresine. Bakalım nasıl bir cevap verecekler. Eğer bu modemden iki farklı çipsetli Türkiye'ye geldi ise sanırım benimkisi ilk gelenlerdendir.
  • Artık Boğaziçi Bilgisayar bakıyormuş bu ürüne. Bakalım onlarada yazdım, cevap bekliyorum.
  • Şu ana kadar kimse cevaplamadı ben en iyisi yeni bir ADSL2+ modem alayım. Kesin çözüm. Diğerinide Silikon vadisinin çöplüğüne atayım!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.