Şimdi Ara

Asus AI Suite 3 (KB4056892 güncellemesi kaynaklı) başlangıçta ve sonrasında çalışmama sorunu çözümü. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Asus p9x79 pro icin olani yayinlandi mi? Yayinlandiysa ben niye goremiyorum, asusun benim anakart icin ayrilan destek sayfasindan?

Ve benim yukledigim beta degil ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Sizin kart eski oldugu için destegi kesmiş sanırım benim bahsetigim beta degil

https://www.asus.com/Motherboards/Z170-PRO-GAMING/HelpDesk_Download/

bu benim anakart Utilities kısmından bakabilirsiniz
    Version 3.00.13
    2018/01/16146.47 MBytes
    ASUS AI Suite 3
    Fix compatibility issue between the latest Windows 10 update KB4056892.

- AI Suite 3 v3.00.13
    - Dual Intelligent Processors 5 v1.05.13
  • Yani hocam Ai suite II kullandigimi belirtmeme ragmen, siz "Bu şekilde ugrasmaya ne gerek varki" diyince, acaba birseyler mi kacirdim diye düsündüm fakat bir yanlis anlasilma varmis. Cözüldü.

eski anakarti olan arkadaslar,
    KB4056892 update i sonrasi calismayan ai suite II programiniz, KB4073290 ile tekrar calisacak diyelim ve iyi forumlar dileyelim herkese..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

Asus p9x79 pro icin olani yayinlandi mi? Yayinlandiysa ben niye goremiyorum, asusun benim anakart icin ayrilan destek sayfasindan?

Ve benim yukledigim beta degil ki..

senin kart buysahttps://www.asus.com/tr/Motherboards/P9X79_PRO/HelpDesk_Download/ w10 desteğinde aisuit yok w7 ve w8 bölümünde var Utilities bölümü ve aisuit en son 2013 de güncellenmiş yani sennin karta desteği bitirmişler ama başka yerden indirip kurunca oluyorsa öyke devam et madem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Ocak 2018; 17:48:3 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    evet evet w8 icin olani bende w10 da calisiyor, hic bir problem yok. w8 olduguna bakmayin :) w10 ilede catana patana calisiyor...
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    anladım ama w8 de olsa yeni sürümü koymamışlar sizin anakarta neyse yeni sürümü başka yerden indirince oluyorsa sorun yok benim eski karta ai suit 3 olmuyordu sadece 2 destekliyordu siz şanslısınız
  • Asus bu konu hakkinda aciklama yapmis .

https://www.asus.com/tr/support/FAQ/1035296
  • Sanırım bu makale yayınlanmadan önce bu sorunu yaşadım ve bahsettiğiniz forumdaki bağlantıdan beta asus ai suite'i indirdim. problem düzeldi ama çok zahmet çektim. Denemeyenler varsa Asus Maximus VI Formula anakart ve Win10pro ile sorunsuz çalışıyor bu beta sürüm. Muhtemelen diğer Asus Rog serisi anakartlarda da bir problem çıkarmayacaktır ancak beta olmasından kaynaklanan bazı hataları mevcut. Asus bu konu da çok miskin umarım kısa zamanda geçerli sürümünü resmi olarak yayınlarlar.
  • Gene aynı sorun başgösterdi  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.