2700 tl ye asus n550jv-cn240h leptop aldım arkadaşlar düşünceleriniz nedir ? Aklıma takılan bir konu var. Aldıktan sonra gördüm. Ürün tipine ultrabook yazıyor.. Bilgisi olan var mı ? İyi midir kötü müdür?
İşlemci : Intel Core i7 4700HQ Bellek : 16 GB İşlemci Hızı : 3.40 GHz Sabit Disk : 1 TB Grafik Kartı: NVIDIA GeForce GT 750 Ekran : 15.6 Çözünürlük : 1920 1080 Bluetooth : Var Kart Okuyucu : Var USB : 3 USB Pil Tipi : 4 Hücreli Tv Out Çıkışı : HDMI Dahili Kamera : Var Wireless: Var
hayirli olsun o ultrabook degildir normal notebooktur dayaniklidir en iyi multimedya laptoplarindandir islemci hizi 2.40 turbo ile 3.40 ghzdir klavye aydinlatmasi tuslarla yakin renkte oldugundan kotu olmus diyorlar ama kullanmadigim icin kesin bir sey diyemem lakin performans olarak yari yolda birakmaz tekrardan gule gule kullanin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
İyi yapmışsın, hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu fiyata en iyi özelliklerde bu leptobu bulabildiğimi düşünüdüm ama hayırlısı artık. Leptop elime ulaşınca daha net olarak göreceğim.
Güle güle kullanın. Fan sesi ve hdd sesi nasıl cihazın? Özellikle sessiz bir ortamda.
Daha cihaz elime ulaşmadı ancak alan arkadaşlar max 40 dereyi gördüm diyorlar. Sessizlik konusunda olumsuz bir görüş nette veya alanlardan duymadım ancak elime ulaşınca net olarak izlenimlerimi paylaşırım :)
Tşk ederim. yaklaşık 20 gün araştırdım ancak bu fiyata benzer özellikte ve kasası iyi olan bir pcye rastlayamadım. Aslında lenova y serisinden aynı fiyatlara alınabilirdi ama yinede bu kdr uyumlu özellikleri ondada yok.. Bu pcnin tek eksiği ssd ancak dediğim gibi bu özelliklere +ssd olan bir modeli bu fiyata zannetmiyorum. Bilmiyorum alternatif sunacak var mı :) Hocam dur daha leptop gelmeden fazla falan deme içime oturmasın :)))
monster a bakmadın sanırım ?
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmErenay
monster a bakmadın sanırım ?
Bakmıştım ancak kasa konusunda çok bilgiye ulaşamadım. Yani ısınma falan sorun olur mu tereddütle açıkçası çok üstüne düşmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: djcool
Güle güle kullanın. Fan sesi ve hdd sesi nasıl cihazın? Özellikle sessiz bir ortamda.
pc hakkında ilk izlenimlerimi yazayım. araya senin sorunun cevabınıda sıkıştırayım :)
Ses konusunda yüksek ve net sesi var. En çok beğendiğim kısmı bu...
Isınma konusunda normal kullanımda ısınmadan ziyade, bu pc fazla soğuk acaba gariplik mi var dediğim oldu. 15 saat açık kalmasından sonra ve bu sürede orta düzey oyun, net,müzik,film izleme sonrası buz gibi kasa olunca :)
yaklaşık 2 saat, ortanın üstü oyun oynadığımda sadece klavyenin üst kısmı ile ekranın arasında ki bölüm ısındı. bu bölüm dışında her yer soğuktu kasada ama orada da aşırı ısınma yoktu. Fanın aktif olduğunuda bu zamanda hisettim. Soğutucu güzel çalışıyor ancak fanın azda olsa sesi geliyor.
Hdd konusu, Leptop ilk açılırken ses çıkıyor (2-3 saniye kdr) bunun dışında ses yok.. özellikle Sessiz ortamda ses yok vurgulayayım..
Klavye kibar ve tuşlar yumuşak. özellikle yazı yazarken ses çıkmıyor.
**Kutusundan driver cdsi gibi gerekli cdler çıkmadı. Nasıl formatlıyacağız bilmiyorum :)
**2 tane ekran kartı var sanırım. gt50m tmm ama birde intelin hd 4600 grafiği var.Sanırım normal kullanımda 4600 aktif.. Yani burada aklıma takılan soru.. Örneğin oyuna girdiğimde otomatikman gt750m mi aktif oluyor ?
Görüşüm şuan için olumlu ve çok memnunum pcden..Umarım 3-5 sene sonrada düşüncelerim aynı olur...
lazoooL
kullanıcısına yanıt
:) biraz bana fazla gibi geldi ama yinede güzel asus ne de olsa :)
Dostum fan sesi sessiz ortamda çok az duyuluyor. Yani başını klavyeye dayamadığın sürece ses yok denilecek kadar az diyebilirim.. Sadece oyun oynarken sesi duyuyorsun ama o da rahatsız edici bir ses değil :) birde bilmiyorum az buçuk bir izlenim verir mi ama deneme amaçlı bir kaç işlem yapayım dedim.. altta antivirüs taraması var, download işlemi var, 2 saat oyun oynuyorum (pcden yüklü) , inan fanın abartı çalıştığını duymadım veya öyle ısındığını görmedim... Muhakkak sıcaklık vardı ama hafif hissedilir bir sıcaklıktı hepsi bu...
Freerunning, yazdıklarımda inan abartma yok ama gördüğün eksiklikler ne dersen,
1) hd4600 normal zamanda çalışıyor ama ramdan yiyor sanırım Pc boştayken bile 2 GB kullanımda. Yani pcyi 16gb değilde 14 gb düşünmek lazım :) 2) Usb girişleri bana sert geldi, mouse falan takması zor oluyor. 3) Kasa alüminyum olduğu için olsa gerek el izin kasanın üzerinde geçici olarak iz yapıyor, yani 5 dakika sonra geçiyor ama yinede görüntü takıntısı olana ters gelebilir :) 4) monitörü kesinlikle sallanmıyor ekran sabit ama kapağı kapatırken de bence o oranda sertlik var.. 5) Caps lock ışığı tuşun üstünde yok 6) Driver vs.. cdleri verilmiyor
7) Bence en önemli kısmı ise Pcnin altında havalandırma için açık alan var ama bence yeterli değil. Leptopta ısınma sorunu veya fan sorunu kesinlikle yok ama ağır bir oyun açarsam sanki hava çıkışı için yeterli hava yeri açılmamış diye düşünüyorum 8) cd-rom hızlı okuyor ancak sesi baya net duyulacak şekilde geliyor, o konuda sessiz diyemiyeceğim :)
Bundan başka diyebileceğim benim nazarımda bir eksisi şuan için yok :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme