Şimdi Ara

ASUS aldım,Toshibayı gördüm depresyona girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun 2. el asus m6wr aldım. 875 usd odedim,sifir kivaminda,18 ay daha garantisi var. 15.4 lcd süper falan diyordum,biraz once toshiba gordum. 15.4 ekran ama ne ekrannnn agzim acik kaldi benim asusla alakasi yok resmen cam gibi ya,boyle net goruntu gormedim :( satiyorum kardeşim 800usdye :P :P

• quote:

Orjinalden alıntı: cenkkut

Arkadaslar dun 2. el asus m6wr aldım. 875 usd odedim,sifir kivaminda,18 ay daha garantisi var. 15.4 lcd süper falan diyordum,biraz once toshiba gordum. 15.4 ekran ama ne ekrannnn agzim acik kaldi benim asusla alakasi yok resmen cam gibi ya,boyle net goruntu gormedim :( satiyorum kardeşim 800usdye :P :P

anlasilan ticaretten hiç anlamıyorsun yani malını kötülememelisin tabi satıp kurtulmak istiyosan
  • Yok canım bu kadar para vermişken satmam,arkadaşlar bilsin diye söylemek istedim,100 200usd zararında karında değilim =)
  • toshibanın hangi ürününü gördün ?
  • senin aldığın özelliklere ve fiyata al o toshibayıda görem ben seni :)
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 14 Ocak 2006 0:36:30 >
  • toshibanin trubrite ekranini gördüysen normal...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ekran trubritetı. =) güzel bir wallpaper koydum moralim düzeldi biraz ya benim 19'' monitörde divx açtım filmin oynadığı alan 20cm*36cm, laptopta açtım widescreen 22cm*31cm nerdeyse aynı atıyorum 19'' pencereden aşağı varmı isteyen :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.