Şimdi Ara

Asus Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Ben Asus k55 serisi laptop almayı düşünüyorum da daha modeline tam karar veremedim. İnternette gördüğüm bazı siteler de ve forumlar da Asus servislerinin sıkıntılı olduğunu söylediler. Doğrumu bu? Asus almamı önerirmisiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocalarım yardım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik servise değil de alacağın modelin kronik sorunu var mı buna bak bence sonuçta kesin arıza verecek diye bişey yok

• Dün bu konuda bir başlık açtım.

Kesinlikle uzak durun.

2 Asus kulla dimi ikisi de ağız birliği etmiş gibi birisi garantiye 2ay kala, diğeri 2 hafta geçince lcd bozuldu.

İkinci de garanti geçti bizi bağlamaz dedi Asus ve 890tl.sadcee parça fiyatı verdi. Parça 330tl normalde. Nasıl bir fiyatı?

Asus tan gelen resmi cevap ise,

Fiyatlarımız piyasaya uygundur. İyi günler.

Yani alırsan ekime almazsan kasıma dediler açık açık.

Daha da almam. Daha önce de Asus servis sıkıntılı demişlerdi aldandık işte.

Keisnoikle bulaşmayın. Cihazlar güzel ama bozulunca yeni Notebook parası istiyorlar..

Kimsenin beğenmediği Samsung aldım 2 tane en ucuz model, 5 yıldır banamisin demedi. Hele 1 tanesi sahada kullanıyoruz sıcak soğuk, toz kır, sıkıntı yok..

Samsung cihazlar süper demiyorum ama müşteri hizmetleri iyi. Mağdur etmiyorlar en azından.

Asus almayın da ne alırsanız alın o derece..

• Anladım hocam. O zaman lenovo veya hp markalarına yönelmem gerekecek asusu da seviyordum aslın da :/

• Omer1852 kullanıcısına yanıt
    Asus mağduruyom tek kelime ASUS PİŞMANLIKTIR

• Teknoloji biraz da şans işi. Arkadaşımda da Asus Notebook var bende de. Bende 1.5 yil sonra fan bozuldu veya aşırı tozlandi servise vermek zorunda kaldım. o 2 senedir kullanıyor hiçbir sıkıntı da yaşamadi. Asus performans açısından tatmin eden bi marka

• Bir asus aldım vaktinde, saçma sapan sorunlarla servise verdim değişim aldım.

O yeni laptop 4 senedir neredeyse her gün kullanıldı, kullanılıyor.

Başka bi tanesini de 3 sene önce aldım. Hiç servise gitmedi. Herhalde açılmadığı gün yok. Gecelerde render için analiz için bıraktım saatlerce %100 işlemci kastırdım hala da canavar.

Ha nasıl canavar, herşey yorulur ve eskir. İlk zamana göre 5-10 derece daha sıcak çalışıyor, pil süresi yarım saat kadar azaldı vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer1852

Anladım hocam. O zaman lenovo veya hp markalarına yönelmem gerekecek asusu da seviyordum aslın da :/

Istersen lenovo teknik servisi bdh ye bi bak bedava olsa almam

• teknoloji şanşi işi olurmu hocam. kalite kontrol denen birşey var. bir firmanın benzer model ürünlerinde insanların forumlara gelip dert yanacak kadar fazla sayıda olanı bozuluyorsa kalite üst düzey değil demektirki asus laptopların da zaten biliyoruz
  • waltran kullanıcısına yanıt
    LG G4 neredeyse herkesin dert yandığı bir model birsuru kronik sorunları var. ben 5 ay boyunca sorunsuz g4 kullandım hiç bir problem de yaşamadim. her markanin sıkıntılı ürünleri oluyor fakat sizin araştirip aldiginiz sorunsuz diye tahmin ettiginiz ürünlerde sorun çıkma ihtimali de var. arkadaş çevremin hepsinde asus notebook var 1.5 yil sonunda bende sorun çıktı çokta dikkatli kullanan biriyim olabilir böyle şeyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.