Şimdi Ara

Asus Amd R7 240 düşük performans (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

İşlemcin nedir
  • 5570 ile ultrada 80 oluyo sacmalamayin sistemin arizalari:

Ya harddisk arizali hdtune testi bekliorum
    Ya islemci dusuk darbogaz yapiyor
    Yada sistem asiri isiniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertcanDemirbilek

1400x900 gölgeler kapalı diğer ayarlar full
    https://store.donanimhaber.com/2a/6e/f6/2A6EF64985D9052FA529BD33994B71BC.jpg

Ben neden 60fps' yi geçemiyorum ? 1600x900'de ? Hemde bende R7 250 ddr5 var. Sorun nerde acaba ?
  • Dikey senkrasyon bide bişey daha var onun altında onları kapat artar

• Tatil geldi bitti bi kere ne işlemci değiştirirdim ne de başka bir şey sorunu çözümlerini uygulayamadım dvd rom lazım olmaz diye almadım format için lazım oldu format atmayı deniyecektim büyük ihtimal düzelirdi herhalde kesin virüs falan var veya driverlar da bir sorun var ram 2 gb belki bellek yetmiyordur belkide işlemci hızı işlemci hızı bayağı zorlanıyordu performans izleyiciden hep takip ettim en sonunda belirttiğim gibi masaüstü yönetmeyi kapattım(explorer.exe) öyle girmeyi denedim sadece öyle girince bir sorun olmadı fakat skype açık olunca gene sorun oluyordu ki şu anda gayet iyi kendiliğinden düzeldi gibi bişey oyuna girerken bütün programları kapatıyorum artık (explorer ı kapatmıyorum) arada sırada ufak takıntılar hariç hiç bir sorun yok derken dota da bayağı takıntılar olmaya başladı cod waw da da öyle ayrıca battlefield 4 te 30 fps demişsin ayarları en düşüğe alsamda 10 fps alırmıyım şüpheliyim nfs rivals ı denedim çözünürlüğü bile en düşüğe çektim gene inanılmaz bir donma söz konusu idi anlayacağınız hala sıkıntılar var bu konuşmayı içimden yaptıktan sonra işlemcinin yetmediğine daha çok inanmaya başladım nedense lanet olası şey 2.7 ghz fakat hiçte öyle değil Model:Amd Athlon 64 x2 dual core +5200 sizce işlemciden mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamartia -- 27 Ağustos 2014; 0:56:51 >

• Konu sahibi icin:yeni ekran kartının driverini kurmadan önce eskisini silmesiysen sorun yaratır

60 fps alan arkadas icin : vsycn gibi bı seçenek var o acıkmı?bı arkadaşta Max 60 alıyordu onu kapatinca artıyormuş fps

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Hd tune sonuçları:
    HD Tune: SAMSUNG HD321KJ Benchmark

Transfer Rate Minimum : 7.3 MB/sec
    Transfer Rate Maximum : 83.8 MB/sec
    Transfer Rate Average : 53.4 MB/sec
    Access Time : 16.6 ms
    Burst Rate : 129.9 MB/sec
    CPU Usage : 8.5%

Resimler:
    Benchmark
    Info
    Health
    Error Scan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamartia -- 27 Ağustos 2014; 3:14:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamartia

Bu arada Hd tune sonuçları:
    HD Tune: SAMSUNG HD321KJ Benchmark

Transfer Rate Minimum : 7.3 MB/sec
    Transfer Rate Maximum : 83.8 MB/sec
    Transfer Rate Average : 53.4 MB/sec
    Access Time : 16.6 ms
    Burst Rate : 129.9 MB/sec
    CPU Usage : 8.5%

Resimler:
    Benchmark
    Info
    Health
    Error Scan

Hdd de sikinti yok gibi bi cpuz goruntusu ve hwcore monitor goruntusu rica edebilirmiyim :)

• Hwcore derken ne demek istediğini anlamadım kusura bakma;

Cpu-z sonuçları:
    CPU
    Caches
    Mainboard
    Memory
    SPD
    Graphics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamartia -- 27 Ağustos 2014; 13:20:06 >

• Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Hacı Bende Pentium(R) işlemci var 3.06Ghz ram 6gb MSİ R7 240 2gb 128 ekran kartı aldım eski ekran kartından daha cok kasıtırıo eskisi 512mb 32 bit idi neden yapar acaba yapabilcek bişi yokmu
  • Eski driverı sistemden tam olarak kaldırıp yenisini yükle. En temizi format atmak.
  • Islemci darbogaz yapiyo diyenler, konuyu kesip atmislar.
    I5 6600k ile de mi darbogaz yapiyor??? Yeni ekran karti alana kadar kullanicaktim. Win10 ile ilgili bi kac bi sey yaptim derken guncelleme filan da oldu arada ondan sonra CS:GO'da en yuksekte 50-60 alirken 15-20 arasi gelmeye basladi. Bilgisayarda donmalae yasatiyo filan. Hangi driveri daha duzgun bunun?
    R7 240 sapphire

• Bende i5 566k işlemci var amd readon 4 gb 128 bit ekran karti var 1600 900 da full ayarlarda 120 fps aliyorum kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: Ostuk

Bende i5 566k işlemci var amd readon 4 gb 128 bit ekran karti var 1600 900 da full ayarlarda 120 fps aliyorum kardes

Zamanında r7 240 kullandım. Cs go da rekabetçi dust2 de sis atılınca başlıyordu kasmaya. Üstüne voltajlı olarak 1,2 ghz hızında üzerinde harici büyük bloklu soğutucu olmasında rağmen. Şimdi gt 1030 varda oyunlarda bir rahat ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.