Şimdi Ara

Asus Amd R7 240 düşük performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kötü bi pc var eski ekran kartım amd radeon hd 3800 idi yanınca yeni ekran kartı aldım idarelik Asus amd r7 240 işte özellikleri 2gb 128bit gpu 600 bellek 1800 over drive a bakınca en fazla cpu 1000 bellekte 1300 oluyor ki 1300 de kaldırmıyor şimdi eski ekran kartım ile yani 512 mb 256 bit lol ü son ayarlarda 40 fps de oynarken şimdi orta ayarda 20 fps oynuyorum kamera sürekli takılıyor yetenek efektlerinde 11 fps e düşüyor hitman a girdim aynı sonuç onda da var sizce normal mi yoksa bi sorunmu var eski ekran kartına kıyasla daha performanslı olmasını bekliyordum ama

• İşlemcin düşükse kısıtlamaya uğramış olabilir. Athlon 64 X2 2.6Ghz 5000+ HD6670i besliyemiyor adam akıllı. R7 240ta çok farklı kart değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

İşlemcin düşükse kısıtlamaya uğramış olabilir. Athlon 64 X2 2.6Ghz 5000+ HD6670i besliyemiyor adam akıllı. R7 240ta çok farklı kart değil.
    r7 240 denilen kart sanırım 6570 ayarında ya da biraz daha düşük.3800 dediğiniz kart 3850 ise o kart daha iyidir yeni aldığınızdan.yeni mi aldınız almadan önce sorsaydınız keşke.iade değiştirme imkanınız varsa yapın sistemi tam olarak yazın kart önerisi gelsin.
  • Boşuna demiyorum hep başlıklarda, az daha katıp R7 250 GDDR5 alın diye, yarı yarıya performans farkını görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikiziltoprak -- 22 Haziran 2014; 12:07:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Boşuna demiyorum hep başlıklarda, az daha katıp R7 250 GDDR5 alın diye, yarı yarıya performans farkını görürsünüz.
    Değiştirme gibi bir şey düşünmüyorum ki artık iade olmaz aradan bayığı bir zaman geçti zaten mesajda da belirttiğim gibi idarelik bir ekran kartı da hani tekniksel bir sorunmu yada ekran kartının perfonmansı bu mudur diye merak ettim çözüm aradım.

@Tuoni

Hiç araştırmadım sormadım ki de zaten ortalama 150 lira değerinde ekran kartı 3-4 tane seçenek vardı en performanslı bunu gördüm bunu aldım.Hala daha anlamadığım bir soru var vatan bilgisayar da bellek saati 1800 civarı bir şey göstediyordu ki amd over drive ile bile en fazla 1300 oluyor ondada kaldırmıyor neden böyle ?

@alikiziltoprak

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamartia

Değiştirme gibi bir şey düşünmüyorum ki artık iade olmaz aradan bayığı bir zaman geçti zaten mesajda da belirttiğim gibi idarelik bir ekran kartı da hani tekniksel bir sorunmu yada ekran kartının perfonmansı bu mudur diye merak ettim çözüm aradım.

@Tuoni

Hiç araştırmadım sormadım ki de zaten ortalama 150 lira değerinde ekran kartı 3-4 tane seçenek vardı en performanslı bunu gördüm bunu aldım.Hala daha anlamadığım bir soru var vatan bilgisayar da bellek saati 1800 civarı bir şey göstediyordu ki amd over drive ile bile en fazla 1300 oluyor ondada kaldırmıyor neden böyle ?

@alikiziltoprak
    İşlemciniz darboğaz yapıyor büyük ihtimalle. CPU kullanımına ve sıcaklıklara bakın oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Va

İşlemciniz darboğaz yapıyor büyük ihtimalle. CPU kullanımına ve sıcaklıklara bakın oyunda

Alıntıları Göster
    amd x2 4200 2.2ghz hd 5570 e bıle darbogaz yapıyordu buyuk ıhtımal sendede oyle bır sorun vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hamartia kullanıcısına yanıt
    Siteye yazdıkları teknik verilerde hata olabilir. Onlar da kopyala yapıştır yapıyorlar hatalı bilgi girilmiş olabilir.
  • quote:

Siteye yazdıkları teknik verilerde hata olabilir. Onlar da kopyala yapıştır yapıyorlar hatalı bilgi girilmiş olabilir.
    Darboğaz derken anlatabilirmisiniz biraz nasıl düzeltilir çözümü var mı büyük ihtimal hızı yetersiz anladığım kadarıyla ?

Bu arada şöyle bir durumum var oyuna girerken explorer ı kapatıp öyle giriyorum arada donuyor ama gene iyi oluyor fakat explorer ı kapatıp google ve skype açık olsa deli gibi donuyor eski ekran kartımda hiç bişeyi kapatmadan yüksek ayarlarda 0 donmayla oynuyordum alt tab yapınca geç açılıp kapanıyordu ama razıydım ya bu ne lanet olası bi durumdur ya

@metalci imam

@sangreal_1905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamartia -- 12 Temmuz 2014; 11:33:00 >

• quote:

Darboğaz derken anlatabilirmisiniz biraz nasıl düzeltilir çözümü var mı büyük ihtimal hızı yetersiz anladığım kadarıyla ?

Bu arada şöyle bir durumum var oyuna girerken explorer ı kapatıp öyle giriyorum arada donuyor ama gene iyi oluyor fakat explorer ı kapatıp google ve skype açık olsa deli gibi donuyor eski ekran kartımda hiç bişeyi kapatmadan yüksek ayarlarda 0 donmayla oynuyordum alt tab yapınca geç açılıp kapanıyordu ama razıydım ya bu ne lanet olası bi durumdur ya

@metalci imam

@sangreal_1905

Hocam en en en basit haliyle işlemcinizin ekran kartını beslememesinden kaynaklanır darboğaz. Daha güçlü bir işlemci almanız gerekebilir

• quote:

quote:

@metalci imam

@sangreal_1905

Hocam en en en basit haliyle işlemcinizin ekran kartını beslememesinden kaynaklanır darboğaz. Daha güçlü bir işlemci almanız gerekebilir

Alıntıları Göster
    "Gerekebilir" derken açık kapı var gibi sanki ? yada emin değilsiniz.

@metalci imam

• quote:

@metalci imam

Küçük farklar overclock ile halledilebiliyor, sizin işlemcinin modeli neydi acaba ?
  • quote:

quote:

@metalci imam

Küçük farklar overclock ile halledilebiliyor, sizin işlemcinin modeli neydi acaba ?

Alıntıları Göster
    R7 240 Harikadır ama işlemcin onu kaldırmamış olabilir ve ekran kartı iyi alamamışsınız ben hd 7850 25 bit oc 1800 mhz 1 gb gddr5 aldım canavar

• quote:

Orijinalden alıntı: Amd Evolved

R7 240 Harikadır ama işlemcin onu kaldırmamış olabilir ve ekran kartı iyi alamamışsınız ben hd 7850 25 bit oc 1800 mhz 1 gb gddr5 aldım canavar

Alıntıları Göster
    Darboğazla alakası yok. Darboğaz oluyo diye öncekinden daha düşük performans almaz. İşlemci önceden 40 fps verebiliyorsa şimdide vermesi lazım. Ekran kartın düşük ama lol için fazla bile gelir. O fpsleri vermesi imkansız. Sende ya yazılımsal bir sorun var yada ekran kartın bozuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 13 Temmuz 2014; 1:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Darboğazla alakası yok. Darboğaz oluyo diye öncekinden daha düşük performans almaz. İşlemci önceden 40 fps verebiliyorsa şimdide vermesi lazım. Ekran kartın düşük ama lol için fazla bile gelir. O fpsleri vermesi imkansız. Sende ya yazılımsal bir sorun var yada ekran kartın bozuk.

Alıntıları Göster
    İyi günler bende asus r7 240 aldım arkadaşın dedğine benzer sorunlar yaşıyorum dotada full ayarlarda 70 75 fps alabiliyorum iyi hoşta hafif takılmalar oluyo gibi aniden fps 60 küsüre düşüyor gibi o kadar hızlı ki fps değişimi göremiyorum açıkçası hani bi kasıntılık bişey var belli ama nedenini blmiyorum 230w psu var acaba psu mu yetmıyo diye düşünüyorum sistemimde 4 gbddr3 1333mhz ram asus H61M-D anakart intel pentium G2030 3.00GHZ işlemci var zaten ilk ekran kartını taktıklarında masaustunde sağ click bastığıda bile 15 20 sn bekliyodum aşırı yavaşlamıştı format atıldı şu anda hızda problem yok gibi ama dota 2 oynuyorum ben onda ister istemez birşeylerin normal olmadığı görünüyor birde bu format atıldıktan sonra w7 de bir sürü güncelleme çıktı dünden beri yapıyorum daha bitiremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: LykiaNx

İyi günler bende asus r7 240 aldım arkadaşın dedğine benzer sorunlar yaşıyorum dotada full ayarlarda 70 75 fps alabiliyorum iyi hoşta hafif takılmalar oluyo gibi aniden fps 60 küsüre düşüyor gibi o kadar hızlı ki fps değişimi göremiyorum açıkçası hani bi kasıntılık bişey var belli ama nedenini blmiyorum 230w psu var acaba psu mu yetmıyo diye düşünüyorum sistemimde 4 gbddr3 1333mhz ram asus H61M-D anakart intel pentium G2030 3.00GHZ işlemci var zaten ilk ekran kartını taktıklarında masaustunde sağ click bastığıda bile 15 20 sn bekliyodum aşırı yavaşlamıştı format atıldı şu anda hızda problem yok gibi ama dota 2 oynuyorum ben onda ister istemez birşeylerin normal olmadığı görünüyor birde bu format atıldıktan sonra w7 de bir sürü güncelleme çıktı dünden beri yapıyorum daha bitiremedim

Alıntıları Göster
    Bende asus r7 240 aldım league of legends oynuyorum ama hiç kasma yok full ayarlarda fps 60 a bile çok nadir düşüyor çoğunlukla 100 fps

• http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r7-240-and-250,3717-7.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r7-240-and-250,3717-7.html

6570 değil 6670 ayarındaymış 240 senin gösterdiğine ama eski konu o zamanlar yeni olması lazım 240'ın.
  • quote:

Boşuna demiyorum hep başlıklarda, az daha katıp R7 250 GDDR5 alın diye, yarı yarıya performans farkını görürsünüz.

Yarı yrıya değil tam 3 katı performansı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertcanDemirbilek

Bende asus r7 240 aldım league of legends oynuyorum ama hiç kasma yok full ayarlarda fps 60 a bile çok nadir düşüyor çoğunlukla 100 fps

Yalan. Ben r7 250 ddr5 ile en fazla 60 görebiliyorum. Genelde 40-50 arası. 1600x900.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.