Bildirim
Asus anakart
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
P5G41T-M LX daha üstün
1 Mhz artırımlı FSB den overclock özelliği var. 1GB'a kadar paylaşımlı ekran kartı var ( diğeri 128 mb ) IDE destekliyor. PCIe x16 'yı destekliyor.
LX'i al -
çok teşekkür ederim peki paylaşımı kapatmak yada daha az bi seviyeye indirmek oluyormu? bide m lx3 daha pahalı bunu anlamadım. bunların çıkış yılları farklımı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ironpumper
P5G41T-M LX daha üstün
1 Mhz artırımlı FSB den overclock özelliği var. 1GB'a kadar paylaşımlı ekran kartı var ( diğeri 128 mb ) IDE destekliyor. PCIe x16 'yı destekliyor.
LX'i al
bide 8 gb ram takmak istiyorum. destekliyor qaliba. -
Evet paylaşımı ister kapatır, ister daha düşük bir seviyeye alırsın.
Maximum 8 GB'a kadar da ram takabilirsin. Özelliklerine yeniden baktım ama LX3'ün LX'e göre daha pahalı olmasını anlayamadım. Kesinlikle LX daha üstün -
quote:
Maximum 8 GB'a kadar da ram takabilirsin. Özelliklerine yeniden baktım ama LX3'ün LX'e göre daha pahalı olmasını anlayamadım. Kesinlikle LX daha üstün
bilgilendirdiyin için teşekür ederim . 2x4 gb lık 1333 mhz ram taksam sorun çıkarmaz bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Eldost
quote:
Maximum 8 GB'a kadar da ram takabilirsin. Özelliklerine yeniden baktım ama LX3'ün LX'e göre daha pahalı olmasını anlayamadım. Kesinlikle LX daha üstün
bilgilendirdiyin için teşekür ederim . 2x4 gb lık 1333 mhz ram taksam sorun çıkarmaz bence.
Rica ederim. Bence de sorun çıkarmaz -
quote:
quote:
quote:
bilgilendirdiyin için teşekür ederim . 2x4 gb lık 1333 mhz ram taksam sorun çıkarmaz bence.
Rica ederim. Bence de sorun çıkarmaz
Kardeş aldım anakartı ama paylaşımı açamıyorum bi yardım etsen...
-
-
BIOS'dan açacaksın paylaşımı. Windows'dan değil.
"Graphics card shared memory" gibi birşey olması lazım. -
quote:
BIOS'dan açacaksın paylaşımı. Windows'dan değil.
"Graphics card shared memory" gibi birşey olması lazım.
biostan açacağımı biliyorumda bende öyle birşey arıyorum ama biosun altını üstüne getirdim rastlayamadım. -
Anladım..BIOS'un her sayfasını çekip gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım -
quote:
Anladım..BIOS'un her sayfasını çekip gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım
tamam bu gun akşama yaparım onu -
quote:
quote:
Anladım..BIOS'un her sayfasını çekip gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım
tamam bu gun akşama yaparım onu
Arkadaş resim çekemedim ama video kayıt ettim. asus anakart -
Advanced - North Bridge Chipset Configuration - IGD Graphics Mode Select ( Bu enabled olacak) Enabled yapınca, aşağıdaki GTT Graphics Memory Size aktif olacak. Oradan seçebilmen lazım.
Bu olmazsa, hemen altındaki DUMT Memory'i kurcalayabilirsin. -
quote:
Advanced - North Bridge Chipset Configuration - IGD Graphics Mode Select ( Bu enabled olacak) Enabled yapınca, aşağıdaki GTT Graphics Memory Size aktif olacak. Oradan seçebilmen lazım.
Bu olmazsa, hemen altındaki DUMT Memory'i kurcalayabilirsin.
kardeş ne kadar kurcaladım olmadı açamıyorum bi türlü ekran kartı ddr2 belki onun için açılmaya bilirmi? -
Kendi harici kartınla denemiyorsun ,değil mi? Sadece anakarttaki onboard kartı kullanacaksan açabilirsin. -
quote:
Kendi harici kartınla denemiyorsun ,değil mi? Sadece anakarttaki onboard kartı kullanacaksan açabilirsin.
ahh be Abi bunu daha önce söyleseydin ))) -
quote:
Kendi harici kartınla denemiyorsun ,değil mi? Sadece anakarttaki onboard kartı kullanacaksan açabilirsin.
kendim taktığım ekran kartıyla açılmıyorsa peki ne işe arıyorki bu?anakartın üzerindeki ekran kartı zaten dandik. paylaşım yapınca nolucakki ona? -
quote:
ama bir söade söyleyeyim.. eski ana kartım harici ekran kartıyla paylaşım yapıyordu. 4 gb ramı 3.19 gösteriyordu x64 sistemde
Benzer içerikler
- ez debug led
- 3 uzun bip sesi
- am5 anakart önerisi
- cpu ışığı yanıyor
- launch csm nedir
- b850 anakart
- tpm 2.0
- bios güncelleme
- anakart özellikleri
- anakart modeli öğrenme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X