Şimdi Ara

ASUS Anakart Tavsiyesi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS M5A99FX pro anakartım UPS'den gelen yüksek akım nedeniyle yandıktan sonra garantiye yolladım ve 2 seneyi geçmiş olmasına rağmen 3 yıllık ASUS garantisi içerisinde yenisi ile değiştirileceği haberini aldım. Önümde 2 seçenek var, ya bu anakartla devam edeceğim ya da yeni gelecek 0 anakartı satıp intel sisteme geçeceğim. Zaten işlemcim FX 6300 dü çok amdyi bırakırken çok üzülmeyeceğim :) Zaten gidip 9590 almaya kalksam 1000TL vericem (sıvı soğutmalı) ayrıca PSU mu değiştirmem gerekecek saçma olur...

Şimdi arkadaşlar sizden isteğim İntel 4690k veya 4590 ile uyumlu ASUS marka oyun odaklı bir anakart önermeniz. Yaptığım araştırmaya göre z97 serisi iyiymiş ama hangisi?
    Edit: 1151 soket işlemciler daha mı iyidir? iyiyse ona göre anakart hangisi alınmalı?

Ekran kartım Asus HD7870 (şimdilik yetiyor GTA 5 falan sıkıntısız oynuyorum bu sistemle),
    3x4GB Gskill DDR3 ram kullanmaktayım,
    Kasa Corsair 400r
    PSU corsair CX600
    2x HyperX 120GB SSD

(Not: Asus M5A99FX PRO R 2.0 Satılıktır, 550 TL 1 yıl ASUS garantili ve kutusunda hiç açılmamış yepyeni, Yer Ankara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekibayoglu -- 14 Ekim 2015; 16:24:21 >

• zekibayoglu kullanıcısına yanıt
    Elindeki ddr3 rami kullanabilecegin 1551 soket anakartlar piyasada mevcut yani i5 6400 de alabilirsin

Markaya ve gamer ozelliklerine takilma butcene uygun iyi olani almak onemlidir

4690k ve oc icin gigabyte gaming 5 ideal kartlardandir daha uyguna asus z97 A-AR alinabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Ekim 2015; 17:09:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.