Şimdi Ara

Asus anakart yandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus k555ub notebook anakarti yandı çalışıyor ama ekrana görüntü vermiyor tamir edilebilir mi?
    Asus anakart yandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Astari yüzünden pahaliya gelir. Yine de sor kac lira fiyat çekecek?

• Yanan anakart üzerindeki hangi micro çiplerin, kondansatörlerin tespit edilmesi ve bunların yeniden satın alınması lazım. Tabiki yanan parçaların özenle çıkartılıp yeni parçaları tekrar anakart üzerine lehimlemek lazım ki bu anlattıklarımmın üstesinden gelebilecek yetişmiş elemana sahip tecrübeli bir teknik servis lazım. Hadi var olsa da bahsettiklerimin yanan parçaların parasını geçtim, işçilik ücreti bile baya tuzlu olur.

Zaten bu işlemleri yapabilecek elemanlar çok az olduğu için gittiğiniz yerde size direkt anakartı değiştirelim diyeceklerdir ki leptop anakartları da normal anakartlar gibi olmadığı için baya pahalı olacaktır.

Bu noktadan sonra tercih size kalıyor. Anakart değiştirmek, arıza tespiti parça değişimi anakartı eski haline getirmek veya bunlardan vazgeçip yeni bir bilgisayar almak. -_-

Geçmiş olsun ne diyelim.

Neyse kolay gelsin.

• Götürdüğüm yer anakart değişmesi gerektiğini söyledi ama kafamda şöyle bir soru var sonuçta çalışıyor makine bi ekran alıp kullanamaz mıyım

• İnanılır gibi değil ama bendede aynı laptop var. Sivi temasi sonucu anakart ariza verdi. Fotodaki ayni yer hasarlandi. Sanki fotoyu ben çekip koymus gibi oldum şimdi. Gecmis olsun naptin ? Sevisin anakart fiyatı ile sıfır laptop aliniyor anasını satayım

• quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne53

Yanan anakart üzerindeki hangi micro çiplerin, kondansatörlerin tespit edilmesi ve bunların yeniden satın alınması lazım. Tabiki yanan parçaların özenle çıkartılıp yeni parçaları tekrar anakart üzerine lehimlemek lazım ki bu anlattıklarımmın üstesinden gelebilecek yetişmiş elemana sahip tecrübeli bir teknik servis lazım. Hadi var olsa da bahsettiklerimin yanan parçaların parasını geçtim, işçilik ücreti bile baya tuzlu olur.

Zaten bu işlemleri yapabilecek elemanlar çok az olduğu için gittiğiniz yerde size direkt anakartı değiştirelim diyeceklerdir ki leptop anakartları da normal anakartlar gibi olmadığı için baya pahalı olacaktır.

Bu noktadan sonra tercih size kalıyor. Anakart değiştirmek, arıza tespiti parça değişimi anakartı eski haline getirmek veya bunlardan vazgeçip yeni bir bilgisayar almak. -_-

Geçmiş olsun ne diyelim.

Neyse kolay gelsin.

Var mı bildiğin babayiğit servisçi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpitx_

quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne53

Yanan anakart üzerindeki hangi micro çiplerin, kondansatörlerin tespit edilmesi ve bunların yeniden satın alınması lazım. Tabiki yanan parçaların özenle çıkartılıp yeni parçaları tekrar anakart üzerine lehimlemek lazım ki bu anlattıklarımmın üstesinden gelebilecek yetişmiş elemana sahip tecrübeli bir teknik servis lazım. Hadi var olsa da bahsettiklerimin yanan parçaların parasını geçtim, işçilik ücreti bile baya tuzlu olur.

Geçmiş olsun ne diyelim.

Neyse kolay gelsin.

Var mı bildiğin babayiğit servisçi ?

İstanbul'daysanız Kadıköy'deki Sıfır Hata'yı tavsiye edebilirim.

Adres: Osmanağa Mahallesi, Nüzhet Efendi Sok. 18/A, 34714 Kadıköy/İstanbul
    Telefon: (0216) 346 07 01

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Scorpitx_ kullanıcısına yanıt
    Ben bozulan masaüstü anakartım için mecidiyeköy/İsntabuldaki çizgi elektroniğe gitmiştim. Üzerindeki usb 2.0'lardan sorumlu çipi arızalanmıştı. Onu çıkartıp yenisi taktılar. Onun üzerinden 2,5 sene geçti ve halen daha anakartım sağlam çalışıyor. O zamanlar çizgi elektronik çok iyiydi. Şimdilerde nasıllar bir fikrim yok. Ama resimdeki gibi bir sorunu halletmek her baba yiğidin harcı değil.

Kolay gelsin.
  • maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    sitesine baktım ,çizgi elektroniği aradım

artık anakart tamiri yapmıyoruz dedı
  • duruyomu anakart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.