Siz Asustan bir model gösterin ve gigabyten baska bir modelinide gösterinki bizde ona göre karar verelim. Asusun en büyük artisi gigabyte göre daha köklü bir firma. Gigabyten en büyük artisi 4 yada 5 senedir büyük bir yükselis icinde.
Asus P7P55D-E PRO ile Gigabyte P55A-UD4 modelleri arasında kaldım.Özellik ve fiyat olarak fark yok.Ancak görünüş itibariyle sanki Gigabyte daha bi sağlam gibi. Tavsiyeniz hangisidir?
quote:
Orijinalden alıntı: hulea
Asus P7P55D-E PRO ile Gigabyte P55A-UD4 modelleri arasında kaldım.Özellik ve fiyat olarak fark yok.Ancak görünüş itibariyle sanki Gigabyte daha bi sağlam gibi. Tavsiyeniz hangisidir?
Kendim gigabyte kullanicisiyim. Asus marka anakartlarida kullandim. Her iki anakartta cok güzel gönlünüz hangisini isterse onu seciniz. Asus anakartlar daha az isinir. Ben direk sunu alin yada bunu alin demiyorum. Bu iki model arasinda asus olan modelde daha az sorunla karsilasacaginiza inaniyorum. Secimi siz yapin.
Gigabyte ların tek kötü tarafı ram seçmesidir.Pek nazlıdırlar.Ama ramini severse şahlanırlar.Zaten amd olsun intel olsun, o.c. rekorları genelde gigabyte ve msi ile kırılır.Asus un en sevdiğim tarafı ram seçmemesi.Ocz ramlerle bile iyi geçinir.Tabii ki olumsuz tarafı fiyatıdır.Bir de Asus lar son zamanlarda şirinler gibi masmavi oldular.
asus al ama alt modelini alma gigabayte içinde aynı durum geçerli.eğer performans istiyorsanız üst modelleri tercih edin lütfen ucuzuna kaçmayın.
bana göre gigabyte daha iyi
asus gigabyte göre iyidir ne yönden derseniz teknik servis yönünden
Asusda Gigabytede aynı kaliteye sahip asus çok süslüyo kartları ama boş süslüyo , maksat adam kandırmak tabi bi yandanda fahiş fiyatlarla satıyo asus gigabyteye göre
Sorun çıkarırsa hepsi çıkarıyor bende GIGABYTE GA-890GPA-UD3H var, şimdilik hiçbir sorun yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme