Bildirim
asus ankara yetkili sevis.
KIOXIA TransMemory U301 128 GB USB Bellek Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDX82RZY
8 ay önce paylaşıldı
Remington Power X Series HC6001 saç kesme makinesi profesyonel X6 (Pro-Motor, 3 ayarlanabilir tarak 3 – 35 mm ve sakal düzeltici tarağı, 1 – 5 mm, Japon paslanmaz çelik bıçaklar) saç kesme makinesi : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B098QRV7T4
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
mrb kardeş...
ben asus u50vg laoptop u 15 ay önce 10.10 2009 da aldım. 5 ay önce batarya ikonunun üzerinde aniden çarpı işareti çıktı ve batarya 5 dk dayanmaz oldu. hafiften de ısınma olmaya başladı, tabi biraz da ses. ama öyle ciddi değildi ısınma falan. derken 02.02.2011 de ups kargo ile ücretsizz evimden alıp götürdüler istanbul servise. garanti belgesini kaybetmiştim ama gerek yokmuş. seri no dan biliyolarmış. 04.02.2011 cuma günü ellerine ulaştı. ptesi aradım yurtdışından sogutucu bekleniyor dedi. 1 hafta
2 hafta derken 22.02.2011 de benim haberim olmadan gönderen kişi adına, gönderilen adrese ups ile postalanmış. 24.02.2011 de nevşehire gelmiş. ben nevsehirden gönderdim. urfaya taşınmıştım. eski yere göndermişler. neyse... makine tam istediğim gibi olmuş. batarya değişmiş. fan değişmiş.taş gibi olmuş yani:) benden bu kadar. ben memnunum sadece biraz gecikmeli oldu.. başımdan gecen olay bu. artı eksiler aşağıda... saygılarla..
artıları:
ulaştırma hızlı ve konforlu (evden alınıyor)
servis, orta derece de müşteri memnuniyeti. parcanın ne zaman gelecegi belli değil. ama 30 iş gününde gelmezse sıfır pc göndereceklerini söyledi.
tamirat iyi. istenilen düzeyde.
garanti belgesi istemiyor
eksileri:
biraz uzun sürüyor. tabi işlemlere baglı.
haber verilmeden gönderiliyor.
-
evden alınması felan iyi birşeymiş. bunları telefon ile mi soruyorsun. web sayfası felan varmı ? -
kargo takibi ups kargo ile çok iyi web de... telefonla asustan bilgi alınıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X