Şimdi Ara

asus ankara yetkili sevis.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus laptoplarının Ankara daki yetkili teknik servisi nerde acaba. adresi ve telefonu mevcutmu arkadaşlar.
    Bu arada laptopunu götüren oldumu hiç. İlgileniyorlarmı ?

• mrb kardeş...
    ben asus u50vg laoptop u 15 ay önce 10.10 2009 da aldım. 5 ay önce batarya ikonunun üzerinde aniden çarpı işareti çıktı ve batarya 5 dk dayanmaz oldu. hafiften de ısınma olmaya başladı, tabi biraz da ses. ama öyle ciddi değildi ısınma falan. derken 02.02.2011 de ups kargo ile ücretsizz evimden alıp götürdüler istanbul servise. garanti belgesini kaybetmiştim ama gerek yokmuş. seri no dan biliyolarmış. 04.02.2011 cuma günü ellerine ulaştı. ptesi aradım yurtdışından sogutucu bekleniyor dedi. 1 hafta
    2 hafta derken 22.02.2011 de benim haberim olmadan gönderen kişi adına, gönderilen adrese ups ile postalanmış. 24.02.2011 de nevşehire gelmiş. ben nevsehirden gönderdim. urfaya taşınmıştım. eski yere göndermişler. neyse... makine tam istediğim gibi olmuş. batarya değişmiş. fan değişmiş.taş gibi olmuş yani:) benden bu kadar. ben memnunum sadece biraz gecikmeli oldu.. başımdan gecen olay bu. artı eksiler aşağıda... saygılarla..

artıları:
    ulaştırma hızlı ve konforlu (evden alınıyor)
    servis, orta derece de müşteri memnuniyeti. parcanın ne zaman gelecegi belli değil. ama 30 iş gününde gelmezse sıfır pc göndereceklerini söyledi.
    tamirat iyi. istenilen düzeyde.
    garanti belgesi istemiyor

eksileri:
    biraz uzun sürüyor. tabi işlemlere baglı.
    haber verilmeden gönderiliyor.

• evden alınması felan iyi birşeymiş. bunları telefon ile mi soruyorsun. web sayfası felan varmı ?
  • kargo takibi ups kargo ile çok iyi web de... telefonla asustan bilgi alınıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yetkili servis
    geçen yıl açıldı
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.