Şimdi Ara

ASUS ati 9550 GE/TD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün agp 8x olan bu ekran kartı agp 4x asus tuv 4x te sorunsuz çalışırmı? performans kaybı olacaktır illa

Bir de bu karta alternatif önerebilir misiniz yakın fiyatlarda

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih2405

Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün agp 8x olan bu ekran kartı agp 4x asus tuv 4x te sorunsuz çalışırmı? performans kaybı olacaktır illa

Bir de bu karta alternatif önerebilir misiniz yakın fiyatlarda

Çalışır çalışmasına da, önce sisteminin geri kalanını bir yaz. (CPU, Ram, PSU, Mobo)
    Bütçeni bir yaz, böyle havada kalmasın öneriler...
  • [Deleted by Admins]
  • agp 4x ile sorunsuz kullanabilirsin, ben de 4x anakartta kullanıyorum aynı kartı.
  • herkese katıldığımı belirtip bende 4x kullanıyorum diyerek var olan örnek sayısını çoğaltmak isterim.
  • bende kapalı kullanıyorum, bi sorun olur mu ki
  • Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim bu kart 128 bit mi 64 bit mi yazmıyor açıklamasında?
    Walla bende 32 mb TNT 2 olduğunu düşünürseniz büyük bir performans artışı sağlayacaktır.Ozaman bu kartı alıyorum
    Hepsiburada.comda 54 milyon fiyat nasıl? 5Bir arkadaş sistemin geri kalanını sormuş vereyeim bütçe de 50-60 ytl (kredi kartı)
    P3 1000 Mhz
    Asus tuv4x anakart
    32 mb TNT2 M64
    250 GB ide
    1.25 GB SD ram
    Philips dvd writer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih2405 -- 18 Aralık 2007; 9:47:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    [SATILIK] ASUS RADEON RX 6800
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih2405

Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim bu kart 128 bit mi 64 bit mi yazmıyor açıklamasında?
    Walla bende 32 mb TNT 2 olduğunu düşünürseniz büyük bir performans artışı sağlayacaktır.Ozaman bu kartı alıyorum
    Hepsiburada.comda 54 milyon fiyat nasıl? 5Bir arkadaş sistemin geri kalanını sormuş vereyeim bütçe de 50-60 ytl (kredi kartı)
    P3 1000 Mhz
    Asus tuv4x anakart
    32 mb TNT2 M64
    250 GB ide
    1.25 GB SD ram
    Philips dvd writer

İşte ben de bunu diyordum, işlemcin daha iyi birşey olsaydı daha iyi bir kart tavsiye ederdik.
    Ama çok eski olduğu için nispeten daha yeni çoğu karta darboğaz (hatta daha kötüsü) yapacaktır.
    9550, mevcut karttan sonra ilaç gibi gelecektir.

• Teşekkür ederim bu kartı alıp bilgisayarı 1-2 sene daha kulanmak istiyorum sağolun konu kapanabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.