Kartı alalı 6 ay gibi bi süre oluyo başlarda problem olmadan her türlü oyunu oynayabiliyodum,şimdilerde belki catalyst in son sürümünden (6.3) belki de başka problerlerden kaynaklı çeşitli problemler yaşamaya başladım. Mesela windows masaüstünde hiçbirşey yapmazken ekranda kahverengi renkte yatay çizgiler oluşuyo ve alan olarak ekranın yarısını kaplıyor.Bi süre durduktan sonra normale dönüyor. Bunun dışında DOOM 3 oynardım eskiden bi problem olmazdı,şimdi GENERALS gibi çok da 3D içermeyen bir oyunu oynarken makine kilitlenmeye başladı.Ancak resetleyebiliyorum,açıldıktan sonra tekrar giriyorum oyuna 1-2 dakika oynadıktan sonra tekrar kilitleniyo,oyun oynayamaz hale geldim. 512 ram var ,2.8Ghz intel işlemci var ,VGA Aperture Size 256 Mb yaptım, Yardım ederseniz sevinirim,
ekran kartı arızalı gıbı kardes anlattıgın gıbı ıse yazılımları son kez kontrol et ama %70 ekran kartı
O da olabilir bana da öyle geliyo,ama arızalı olsa normal çalışmasını da yapmaz diye düşünüyorum
kaedes sonucta elektronık urun ne yapcagı ve nerede nasıl bır arızası oldugu bellı olmaz bılıyorsun