slm arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim anakart: asus p5ld2 wm-se ram:1 gb kingston 667 mhz hdd: 160 samsung kasa everest 300watt
asus x1150td (256/ 1gb destekli) ekran kartını aldım memnun değilim onboard ekrantından pek bir farkı yok hatta onboard ekran kartı daha iyi diyebilirim ben bir şeyleri yanlışmı yapıyorum driver yükleme gibi yada eksra birşeylermi yüklemem gerek sadece driverda yükledim sorun aynı normal diriver kendi cd sinden yüklesemde aynı bilgisayar yavaş beklediğim performans yok yada onu geri verip normal sadece 256 almayı düşünüyorum ne yapmak gerek yardım edebilirmisiniz saygılar
Öncelikle Aynı Driver sorunu Bende Olmuştu ... Driver i kurunca sorun veriyodu.... kontrol centeri felan açarken... Bilgisayarı Formatladıktan sonra Hiç birşey kurmadan Direk ekran kartının Driver ini kur... Driver i tam kuramassan oyunlarda performans alamasssın... Ekran kartın 256 / 1 gb yanılmıyosam... Buda ekran kartının Belleği 256 Mb olup Oyunlara Göre 1 gb kadar çıka bilir demek oluyor.. ama 256 Mbb üstünü Ram Belleğinden Kullanır... Yani bir oyun aldın 512 isityor... Ekran kartın 256 oyunu açacak ama diğer 256 Mb yi Ram belleğinden alacak demek olur... Ekran Akrtına gelince Ekran kartın paylaşımlı ekran kartı buda bilgisarın performansını düşürecektir. çümkü zorlandığı yerde ram bellekten derstek alacaktır.. Bende Atı kullanıyodum Geforceye döndüm nedeni Banada değişik Sorunlar veiryordu... ATI 9250 128 Mb kullanıyodum sorun veriyodu ... Ve vista yı desteklemiyodu Aldım bi geforce 128 Mb Fx 5200 Rahatladım.. vistada sorun vermiyo ..... Atı ekran kartlarının yorumlarını Sitelerden okursan pekte iyi yorumlar almadığıını göreceksinn...... Sadece en yeni serileri güsell.. Bu senin kullandığın paylaşımlı olanlar bberbat Hep bilgisayrı kasıyor hemde değişik sorunlar veriyor..... Benden sana tavsiye geforce ekran kartına geç...
teşekkür ederim nvidia sanırım en iyisi gibi gözüküyor dediğğin gibi ilk ati deneyimi hoş olmadı yada yanlış seçim olmuş bu ekran kartını 256 sabit gibi sınırlamanın yolu varmı biosa falan baktım yok kendi programındamı acaba
değişme imkanın varsa değiştir. isterse 5gb olsun paylaşımlı ve kendi üstünde olan o 256mb bellekte bişeye yaramaz. atiye bence çamur atma nvidiadada böyle ticari ve dandik kartlar var./yani böyle paylaşımlı ve göz boyama amaçlı) git düzgün bi 256mb ekran kartıyla değiştir ne biliim bi atinin 1600 veya nvidianın 7600 tipi bişey varsa al bütçene göre. ve 512 kesinlikle alma bu verdiğim serilerde paylaşımlı olayı yok ama bunlardada 512 lik kartları ddr2 yani yavaş ram le geliyor ve 256 lıklarından daha kötü performansa sahip. bi daha dikkat et sadece ekran kartında belleğe bakma birsürü performansı etkileyen şey var. 100 doların altında hiç ekran kartında 512 ram işe yaramaz hatta 150 dolar neyse kabaca böyle tavsiye verniş olayım mevzu daha karışık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme