6231 Beta aşamasından çıkıp Sürüm 6232 olarak yayınlanmış. Anakart şaka maka 7 yıldan fazla bir süredir BIOS güncellemesi alıyor. |
Asus B350 Prime Plus Ana Konu (4. sayfa)

-
-
Artık sondur bu bence.
Ayrıca bir fark var mı ikisi arasında? Boşu boşuna bios yükleme riskine girmeyeyim yoksa.
-
Agesa sürümleri aynı bir değişiklik yok gibi. Öte yandan sürüm numarasının değişmiş olması agesa dışında bir farklılık olabileceğine işaret ediyor. Sırf bu durum yüzünden betayı yüklemeyin final sürümünü bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stok sogutucu ile bu anakartta 5700x3d kullanan var mı? Elimde 5600 var fakat oyunlar için en az masraf yaparak 5700x3d e gecmeyi düşünüyorum.
1600 den 5600 e geçtim. Sıkıntı yaşamadım. 5600 den 5700x3d e geçişte sıkıntı olur mu? Ozellikle sıcaklık konusunda? Şuanda yük altında 5600 90 dereceyi gorebiliyor. Al suite 3 ile oto overclok yapmıştım...
5600 ün stealth fanını kullanıyorum. Elimdeki 1600 ve spire fanı duruyor. Spire fanı takmayı düşünüyorum. Yabancı forumlardan okdugum kadarıyla wraith spire fan 2-3 derece daha fazla sogutuyormus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3v3N -- 28 Ocak 2025; 17:52:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X