Şimdi Ara

Asus B350 Prime Plus Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6231 Beta aşamasından çıkıp Sürüm 6232 olarak yayınlanmış. Anakart şaka maka 7 yıldan fazla bir süredir BIOS güncellemesi alıyor.  

• Artık sondur bu bence.

Ayrıca bir fark var mı ikisi arasında? Boşu boşuna bios yükleme riskine girmeyeyim yoksa.

• xentios kullanıcısına yanıt

Agesa sürümleri aynı bir değişiklik yok gibi. Öte yandan sürüm numarasının değişmiş olması agesa dışında bir farklılık olabileceğine işaret ediyor. Sırf bu durum yüzünden betayı yüklemeyin final sürümünü bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok sogutucu ile bu anakartta 5700x3d kullanan var mı? Elimde 5600 var fakat oyunlar için en az masraf yaparak 5700x3d e gecmeyi düşünüyorum.

1600 den 5600 e geçtim. Sıkıntı yaşamadım. 5600 den 5700x3d e geçişte sıkıntı olur mu? Ozellikle sıcaklık konusunda? Şuanda yük altında 5600 90 dereceyi gorebiliyor. Al suite 3 ile oto overclok yapmıştım...

5600 ün stealth fanını kullanıyorum. Elimdeki 1600 ve spire fanı duruyor. Spire fanı takmayı düşünüyorum. Yabancı forumlardan okdugum kadarıyla wraith spire fan 2-3 derece daha fazla sogutuyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3v3N -- 28 Ocak 2025; 17:52:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.