Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle Finali 'Kim Kazandı?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
12
Favori
9.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp

• Ulan içim gitti ama en azından renktaşa gitmiş. Hayırlı olsun
  • Kendi videosunü arayanlar kulübü

• Güzel valla ihtiyacı olana gitmiş :) Render işiyle uğraşıyosa şart böyle bi sistem :)

• kazanan arkadaşa başarılar dilerim zaten video editörüymüş hak etti diye düşünüyorum hayatında başarılar dilerim :)

• Gerçekten şu videoyu o kadar büyük bir zevkle izledimki..

Yani video'nun doğallığı, ortamın samimiyeti, DH ekibinin ve aynı zamanda Asus ekibinin sempatik halleri. İnsan kendini aileden hissediyor :)

Yarışmayı kazanan Dilaver arkadaşımızı da gönülden tebrik ediyorum, o kadar çekişmeli, emek harcanmış videolar arasında 1. olması büyük bir başarı.. :)

• Hayirli Olsun Kazanana.Bastan Sona İzledigim Tek Video Onunkiydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O mouse pad'i nerden bulabiliriz

• Kazanan arkadaşı tebrik ediyorum. PC yi ben kazanmasam bile sevindim , düşün ki o nasıl sevinmiştir. :) DH ve Asus'u da tebrik etmek lazım. Evine kadar gidip kurmuşlar. :)
    Yalnız jüriye BSC ekibinden birisi katılabilirdi. Örneğin Ersin Kılıç yada Talha Aynacı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HectorBarbossa -- 31 Temmuz 2013; 23:19:49 >
  • Aklımda müthiş bir kurgu vardı ama tabi adam da lazım yapamadım. neyse kazanana tebrikler

• konuşmanız yüzünden birinci olan videoda ne söylendiğini anlamadım.

• keşke başkası kazansaydı adamın iştiği alkol bile bir pc alırdı logitech g25 falan pek de ihtiyacı olan birisi değil.

valla çok sinirlendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 31 Temmuz 2013; 23:36:51 >
  • Hak eden ve ihtiyacı olan birinin kazandığına çok sevindim güle güle kullansın.
  • O arkadasın kazanacagını tahmin etmiştim tek adam akıllı video onunkiydi. gule gule kullansın.

• vay be...
  • Hayırlı olsun !
  • Hayırlı olur inşallah. Ben mutlu oldum çocuğun mutluluğunu görünce :D

• Hayırlı olsun bende demiştim değerlendirilmeye alınabilecek tek video diye

iyiki yakına çıkmış hakkarı artvin falan olsa ne yapmalı yollarda

• Kazanan kişiye hayırlı olsun. İzlerken ben heyecanlandım burada Kıskanmadım değil ama hak eden birisi kazanmış sonuçta. İşine de yarayacak boş birine gitmemiş. Güle güle kullansın.

DH ekibinin sıcaklığıda çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.