Şimdi Ara

Asus ChromeBit - 3-4 Kez Kullanılmış | SIFIR AYARINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asus ChromeBit - 3-4 Kez Kullanılmış | SIFIR AYARINDA
    Merhaba Arkadaşlar,

Haziran ayında Amerika'dan aldığım ASUS CHROMEBIT'imi, geçtiğimiz ay Chromebook almam sebebiyle satıyorum. ChromeBit'i yalnızca 3-4 kez kullandım ve tamamen SIFIR ÜRÜN olarak düşünebilirsiniz. Ürün, kutusunda ve tüm ambalaj + aksesuarları ile birlikte verilecektir. Kutusunda dahil yıpranma yoktur.

ChromeBit hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Asus'un websitesini ziyaret edebilirler;https://www.asus.com/Chrome-Devices/Chromebit-CS10/

Şuanda ofiste olduğum için, ChromeBit'e ait fotoğraf koyamıyorum. Ancak, arzu ederseniz dilediğiniz açıdan fotoğrafını paylaşabilirim akşama. Örnek bir görsel için ise;

Asus ChromeBit - 3-4 Kez Kullanılmış | SIFIR AYARINDAAsus ChromeBit - 3-4 Kez Kullanılmış | SIFIR AYARINDA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.