Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus ChromeBit - 3-4 Kez Kullanılmış | SIFIR AYARINDA Satın Al 4 Nisan 2017 12:22 1 1 Asus ChromeBit - 3-4 Kez Kullanılmış | SIFIR AYARINDA Merhaba Arkadaşlar,Haziran ayında Amerika'dan aldığım ASUS CHROMEBIT'imi, geçtiğimiz ay Chromebook almam sebebiyle satıyorum. ChromeBit'i yalnızca 3-4 kez kullandım ve tamamen SIFIR ÜRÜN olarak düşünebilirsiniz. Ürün, kutusunda ve tüm ambalaj + aksesuarları ile birlikte verilecektir. Kutusunda dahil yıpranma yoktur.ChromeBit hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Asus'un websitesini ziyaret edebilirler;https://www.asus.com/Chrome-Devices/Chromebit-CS10/Şuanda ofiste olduğum için, ChromeBit'e ait fotoğraf koyamıyorum. Ancak, arzu ederseniz dilediğiniz açıdan fotoğrafını paylaşabilirim akşama. Örnek bir görsel için ise; Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Macbook Pro 2020, 13 inç, Intel i5, 8GB Ram, 256GB SSD Columbia Powder Lite Blocked Jacket - Kadın Mont Ceket SIFIR Sıfır Playstation 5 Dijital Edition | Turkiye Garantili Sıfır Airpods 2. Nesil, Apple TR Garantili, Faturalı