Şimdi Ara

Asus Crosshair VI Hero Anakart, Ryzen 7 1700x İşlemci ve 8GB DDR4 3000mhz Bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Asus Crosshair VI Hero Anakart, Ryzen 7 1700x İşlemci ve 8GB DDR4 3000mhz Bellek

Merhaba,

Elimde yedekte tuttuğum işlemcimi ve anakartımı satmak istiyorum. Anakart ve işlemci Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır ve kutu/fatura mevcuttur. Garanti bulunmamaktadır. Bulabilirsem eğer, iki ürünü birden alan arkadaşımıza Zalman CNPS9900Max Soğutucu hediyedir. X570 sistem kullanıyorum ve artık fazla olan ürünleri satma kararı aldım. Orjinal Windows 10 Pro lisans anakarta işlenmiştir. Ürünler güzelce temizlenmiş, kusursuz bir şekilde kutularına kaldırılmıştır. Fiyat 3 ürün içindir.

Ürün Detayları;

• Asus Crosshair VI Hero x370 AM4 Anakart

Ryzen 9 3950x ile test edilmiş bir anakarttır. Arızası, çiziği yoktur. Sorunsuz çalışmaktadır. Pci slotlarından 2 tanesi aynı anda x8 hızında çalışabilir. AM3 ve AM4 soket soğutucuları destekler. Aşağıdaki linkten anakartın VRM sıralamasına ulaşabilirsiniz.

Asus Crosshair VI Hero Anakart, Ryzen 7 1700x İşlemci ve 8GB DDR4 3000mhz Belleklinus tech tips
    Motherboard VRM Tier List v2 (currently AMD only)
    https://linustechtips.com/main/topic/1137619-motherboard-vrm-tier-list-v2-currently-amd-only
    • Ryzen 7 1700x 8 Çekirdek/16 İzlek İşlemci

Üstte bulunan ankart ile severek ve sorunsuz bir şekilde kullandığım kusursuz çalışan, pinlerinde herhangi bir kusur bulunmayan serin serin çalıştırılmış bir işlemcidir.

• Adata XPG Gammix D30 8GB 3000MHz DDR4 Ram

Incehesap üzerinden alınmıştır. Yedek sistem olarak kullanabilirim diye almıştım. Kullanılmamıştır. Kutu, fatura, garanti mevcuttur.

Asus Crosshair VI Hero Anakart, Ryzen 7 1700x İşlemci ve 8GB DDR4 3000mhz Bellek

Görseller temsilidir.

Kargo anlaşmam yoktur, Adana’dan elden teslim önceliğimdir. Paketleme, kutulama aşamasının videosunu çekerek kargoya teslim edebilirim. Kargo sorumluluğu alıcıdadır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.