Şimdi Ara

Asus d509dj kamera hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Laptopumda bugün skype üzerinden görüşme yapmam gerekliydi fakat kameramın ışığı yandığı halde görüntünün olmadığını fark ettim windows 10 kamera uygulaması ile açmaya çalıştım görseldeki görüntü geldi ve kameram yine çalışmadı. Aşağıdaki işlemleri denedim fayda göremedim .

1. Aygıt yöneticisinde güncelleme tarattım bulamadım .
    2. aygıtı devre dışı bıraktım tekrar aktif ettim çözüm olmadı .
    3. Bilgisayarı 3 kez yeniden başlattım.

Asus d509dj kamera hatası
    İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

• Merhaba, aynı model Asus bilgisayardan iş arkadaşım da sattın aldı. Aynı kamera problemini arkadaşım da yaşıyor. Acaba webcam problemini çözebildiniz mi?Çözdüyseniz çözümü yazar mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, henüz birkaç ay önce aldığım aynı marka ve model bilgisayarımın kamerasında da tam olarak aynı sorun var.

Windows orijinal. Uygulamalar güncel. Sürücü güncel. Ayarlarında herhangi bir kapalılık yok. Ama katiyen ekrana görüntü vermiyor, doğal olarak kullanabileceğim programlara da.

Siz sorununuzu çözebildiniz mi? Nasıl bir çözüm üretilebileceği konusunda fikriniz var mı?
  • F10 tuşuna basın :) aynı laptop'u nisan ayında aldım, o zamandan beri çıldırıyordum kamera çalışmıyor diye, artık servise gönderecektim. sonra çok basit bir şey olduğunu görüp şok oldum :D F10 tuşuyla kamerayı açıp kapatabilirsiniz. https://www.asus.com/tr/support/FAQ/109836/

• Sorunu çözdüm arkadaşlar .

1. Bu sorun genelde 1 ay sonra yaşanıyordu .
    2.asus servisi ile görüştüm çözüm sağlayamadılar .
    3. Bilgisayarı sıfırlama önerisinde bulunuldu sıfırladığımda düzeliyor su fakat 1 ay sonra tekrarlıyor du

Çözüm:

1 ay sonra sorun tekrarladığı için aldığımızda bilgisayarda ön yüklü gelen antivirüs yazılımının demo sürümünün bittiğini tespit ettim. Antivirüsu kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattığımda sorun düzeldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sorunu içersinde yüklü gelen ve 1 ay sonra süresi biten antivirüsu kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatarak çözdüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.