Şimdi Ara

asus drw-1814blt cd'leri görmüyor bile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar asus sata arabirimli dvdrw kullanıyorum şimdiye kadar dvd lerde sorun yaşamadım ama geçenlerde arabada dinlemek için bi tane cd çekeyim dedim bi de ne göreyim cd yi görmüyor bile. Daha sonra boş ve dolu olarak bir sürü cd taktim çıkardım okuma yazma herhangi bi işlem yapmıyor. Bide cd takınca okumaya çalışırken tırt tırt diye ses çıkarıyor ama sanki içinde cd yokmuş gibi davranıyor .Mekanik bi arızası var gibime geliyor ama birde sizlere sorayım dedim. Aldığımdan beri bu sorun varmıydı sonradanmı oldu hatırlamıyorum ama daha önce cd denememiştim heralde. Aynı marka model kullanan arkadaşlar böyle bi sorun yaşıyormu kronik bi sorunmu yoksa banamı denk geldi. İyi akşamlar.

• arkadaşım aynı sorun bendede oldu.hemde tıpa tıp aynısı.tabi hemen garanti kapsmında olduğu için garantiye werdim.istanbula gitmiş dwd rw.gelip sorduğumda fabrikasyon hatası var demişlerdi.okuma kafasında problem warmış.tabi yenisi werdiler hemen.tavsiyem arkadaşım garanti kapsamındaysa direk götür ver.nadirende olsa seri üretim hatası oluyormuş.fabrikasyondan kaynaklanıyormuş:)
  • Bendede var aynı dvd-writer sadece belli marka audio cd'leri yazarken çıkıyo bu sorun..Sony boş cd alıyrm audio için onda bi sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.