Arkadaşlar asusun DRW-2014L1T model bir dvd yazıcım var.. her türlü firmware güncellemesi dahil yapmış olmama rağmen bir türlü dvd lerime lightscribe ile bir resim dahi yazdıramadım..bunun dışında diğer yazma işlemleri( normal yüzüne yazdırma işlemleri) sorunsuz.. nero 9 ve lightscriber template labeler prog.kullanıyorum.. son aşamada herşey güzel giderken, sürücüde disk yok bir lightscribe disk koyun diye uyarı alıyorum!.. ne yaptıysam bi türlü başaramadım.. bilenlerden yardım istiyorum.. teşekkürler.
bende o modelden 2 tane geri verdim bir daha asus tövbe şu an asus,LG,phılps kullanıyorum asus sadece sessiz başkada bir numarası yok hep sorunlu eve 3. degişimden geldi beş para etmez,yavaş okuyor LG hızlı okuyor ama bazı cd lerde soprun çıkarıyor tek sorunsuz ise phlıps.
Evet Asus işe yaramaz.. bir sürü LG kullandım.. ama sadece lightscribe özelliği var diye asus tercih etmiştim..şimdi garantiye gönderiyorum ama sonuç değişirmi bilmiyorum.. Bana lightscribe özelliği sorunsuz olan bir DVD WR lazım . Kullanan arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum.
iYİDE BENDE NEDEN BU GÜNE KADAR HİÇ BİR SORUN OLAMDI.DEVAMLI ASUS KULLANIRIM VE ŞAŞMAMDA.LİGHSCRİBE İÇİN LİGHSCRİBE DESTEKLİ BOŞ DİKLER KULLANMANIZ GEREKİYO.MEKANİK OLARAKDA GAYET DAYANIKLI.MAX HIZDA DAHİ HİÇ KAYI VERİ YAZDIĞINI BİLMEM.LG DE DENEDİM AMA KAYIP VERİ YAZIYOR GENEL OLARAK.SAĞLAMINI BULABİLİRSENİZ NE ALA...
quote:
Orjinalden alıntı: iso614300
iYİDE BENDE NEDEN BU GÜNE KADAR HİÇ BİR SORUN OLAMDI.DEVAMLI ASUS KULLANIRIM VE ŞAŞMAMDA.LİGHSCRİBE İÇİN LİGHSCRİBE DESTEKLİ BOŞ DİKLER KULLANMANIZ GEREKİYO.MEKANİK OLARAKDA GAYET DAYANIKLI.MAX HIZDA DAHİ HİÇ KAYI VERİ YAZDIĞINI BİLMEM.LG DE DENEDİM AMA KAYIP VERİ YAZIYOR GENEL OLARAK.SAĞLAMINI BULABİLİRSENİZ NE ALA...
Siz de " Asus DRW-2014L1T " Model DVD yazıcı mı kullanıyorsunuz?.. ben 3 marka ( HP.. PHILIPS...VE VERBATIM) Lightscribe boş dvd medya kullandım hiçbirine resim dahil bişey yazdıramadım..bu gibi cihazlar biraz da şans işi.. birine hiç problem çıkarmayan bir başkasına çıkarabiliyor.. neyse zaten bu hafta sonu garantiye gönderiyorum bakalım ne olacak.