Bildirim
Asus DSL-AC68U (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Üsttekini yükleyeceksin. Alttaki kurtarma yazılımı diyor.
Yükledikten sonra mutlaka fabrika ayarlrına dön... -
Arkadaşlar
Bu torrent işini yaa pc den yapacaksınız,yada NAS server'dan.Bu işi şimdiye kadar eklenti özelliklerden doğru düzgün yapan oldumu ki Asus yapsın.ben o konuda hiç ümitli olmadığım için,işin o kısmına hiç bulaşmıyorum,eskiden pcden indirirdim,2 yıldırda Nas ile indiriyorum,o konuda kafam rahat. -
yok hocam dönmüyor fabrika ayarına cihaz, yine kopmalar yapmaya başladı, sorun hattanda değil, asus n12e modemimi taktım, 12 saattir kopma yok bağlanamama yok. bir şekilde sorun var modemde. acaba direk hızlıalamı iade etsem yoksa şu yurtiçi kargoyu arıyormuşuz ya gelip ücretsiz alıyormuş 3 yıl birebir değişim garantisi mevzusu, onumu yapsam hangisi mantıklı acaba? -
Arkadaşlar bu modemin her ne kadar teorik de olsa 1900mbit hızına nasıl ulaşabiliyoruz? Bugün baya bi' kurcaladım modemi. Elimde Dual band ve AC destekli wireless kartımvar ama ne yaptıysam 800mb hızı geçemedim. Bu dual band işi nasıl yapılıyor acaba? -
Hem 2.4 hende5ghz ile bağlandığında toplamda 1900 mbit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: labraxx
Hem 2.4 hende5ghz ile bağlandığında toplamda 1900 mbit
Iste ayni anda ikisini nasil bağlayacağız onu cozemedim.
Son dakika !
DM 3.1.0.93 Merlin modlu değilmiş... (Merlin'in kendi açıklaması)
Tamamen ASUS kodlu imiş. 18 temmuz'dan beri de yayındaymış..?
Ancak ilginç olan şu ki; ASUS'un tüm 376 yazılımları hala DM 3.1.0.88'i otomatik olarak yüklüyor.
Şu anda sadece Merlin yazılımı ile DM 3.1.0.93 yükleniyor. İlginç değil mi ?
Daha da ilginci; 3.1.0.88 gibi bir facia yaratan, 2 yıldır herkesi süründüren ASUS'un bir anda tüm bugları düzelterek 3.1.0.93'e ulaşması (?)
Ehh.. iyi tabi... neyse sesimizi duymuşlar anlaşılan
Türkçe meali ise kısaca şöyle; DM 3.1.0.93 çok yakında tüm 376 sürümlerle gelecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HGT -- 16 Ağustos 2014; 23:40:51 >
-
Bu süper haber çok tşkler. Umarım en kısa zamanda gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 17 Ağustos 2014; 18:18:30 >
arkadaşlar asus DDNS yi durdurdumu internete bağlanamıyor hatası veriyor
EDİT= kendiliğinden düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ummet1963 -- 17 Ağustos 2014; 16:00:53 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jokeradam
quote:
Orijinalden alıntı: ummet1963
quote:
Orijinalden alıntı: motomurat
Aicloud ile android cihazimdan modemde takılı diske ulasabiliyorum.media server ile TV den çatır çatır film seyrediyorum.fakat bilgisayarımdan nasıl ulasacagim diske? Mesala dun bir filmin alt yazısının ismini değiştirmek gerekti mecbur diski modemden sokup PC te taktim.android cihaz ile aicloud dan dosyayı görüyorum ama dosya üzerinde değişiklik yapamiyorum.yardci olursanız çok sevinirim.bir de mod üzerinden hangi cihazın kaç mbps ile bağlandığını görebilir miyim?
win 8 64 bitte bu şekilde hdd içeriğini görüyorum masa üstüne kısayol alabilirsin, filmler müikler sıkıntı olmadan wifi üzerinden seyredilebiliyor
Üstat bende win 8 64 bit kullanıyorum ama pc den modemdeki diske ulaşıp oynatma yada herhangi bir işlem yapamıyorum. Alttaki resimdeki yoldan herhangi bir işlem olmuyor. Masaüstüne kısayol ekle demişinde ben beceremedim rica etsem açıklayaıcı şekilde yardımcı olurmusun tşkler.
paylaşımı etkinleştir aktif olmalıdır
-
Görüldügü üzere bendede açık o ayar aga baglı dune hd base media playerimden diske baglanıp takılmasız filmleri izliyorum. Pc de beceremedim alt yazı eklemek için pc de oynatmam lazım belki çok basit ama bulamadım. Sizin gösterdiginiz solda Ag altında Modem ikonuna tıkladıgımda direk modem ara yüzüne atıyor .
-
quote:
Görüldügü üzere bendede açık o ayar aga baglı dune hd base media playerimden diske baglanıp takılmasız filmleri izliyorum. Pc de beceremedim alt yazı eklemek için pc de oynatmam lazım belki çok basit ama bulamadım. Sizin gösterdiginiz solda Ag altında Modem ikonuna tıkladıgımda direk modem ara yüzüne atıyor .
Modemin usb uygulaması, Servers Center gir Medya Sunucusu, Ağ Yeri (Samba) Paylaşımı / Cloud Disk, FTP Paylaşımı hepsini aktif yap birde öyle dene
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: motomurat
Aicloud ile android cihazimdan modemde takılı diske ulasabiliyorum.media server ile TV den çatır çatır film seyrediyorum.fakat bilgisayarımdan nasıl ulasacagim diske? Mesala dun bir filmin alt yazısının ismini değiştirmek gerekti mecbur diski modemden sokup PC te taktim.android cihaz ile aicloud dan dosyayı görüyorum ama dosya üzerinde değişiklik yapamiyorum.yardci olursanız çok sevinirim.bir de mod üzerinden hangi cihazın kaç mbps ile bağlandığını görebilir miyim?
win 8 64 bitte bu şekilde hdd içeriğini görüyorum masa üstüne kısayol alabilirsin, filmler müikler sıkıntı olmadan wifi üzerinden seyredilebiliyor
Üstat bende win 8 64 bit kullanıyorum ama pc den modemdeki diske ulaşıp oynatma yada herhangi bir işlem yapamıyorum. Alttaki resimdeki yoldan herhangi bir işlem olmuyor. Masaüstüne kısayol ekle demişinde ben beceremedim rica etsem açıklayaıcı şekilde yardımcı olurmusun tşkler.
paylaşımı etkinleştir aktif olmalıdır
Hocam ben ummet1963 arkadaşımız sayesinde yaptım.ama ben "misafir oturumu açık" şekilde girebildim istersen bir dene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Modemin usb uygulaması, Servers Center gir Medya Sunucusu, Ağ Yeri (Samba) Paylaşımı / Cloud Disk, FTP Paylaşımı hepsini aktif yap birde öyle dene
resimleri bir incele ağ bağlantılarını paylaşıma açmamış olabilirsin
-
@ummet1963 Sabırla cevap yazıp yardımcı oldugun için çok tşk ederim. dedigin yoldaki bütün ayarlar açık ama olmadı misafir modunu açmadan alttaki resimdeki uyarıyı veriyor halbuki hem modem arayüzünde hemde pc de ag erişimleri açık,
Misafir modunu açınca resimde işaretli yoldan anında dosyalara ulaştım. bs palyerde oynattı her şey rayına girdide modem arayüzünde uyarı veriyor gördügünüz gibi herkes ulaşabilir gibi aga yakın olan misal komşularda girebilirmi? bilgisiz olunca insan böyle basit şeyleri çözemiyor allahtan sizlerin yardımı ile becermeye çalışıyoruz. tşkler.
@motomurat misafir modu uyarısı için tşk ederim. Keşki bu mod açık olmadan halledebilseydik. En kötü pcden usb ulaşmak gerektiginde alt yazı vs için misafir modunu açıp işimiz bitince kapatacagız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 18 Ağustos 2014; 19:15:36 >
-
quote:
@ummet1963 Sabırla cevap yazıp yardımcı oldugun için çok tşk ederim. dedigin yoldaki bütün ayarlar açık ama olmadı misafir modunu açmadan alttaki resimdeki uyarıyı veriyor halbuki hem modem arayüzünde hemde pc de ag erişimleri açık,
Misafir modunu açınca resimde işaretli yoldan anında dosyalara ulaştım. bs palyerde oynattı her şey rayına girdide modem arayüzünde uyarı veriyor gördügünüz gibi herkes ulaşabilir gibi aga yakın olan misal komşularda girebilirmi? bilgisiz olunca insan böyle basit şeyleri çözemiyor allahtan sizlerin yardımı ile becermeye çalışıyoruz. tşkler.
@motomurat misafir modu uyarısı için tşk ederim. Keşki bu mod açık olmadan halledebilseydik. En kötü pcden usb ulaşmak gerektiginde alt yazı vs için misafir modunu açıp işimiz bitince kapatacagız.
benin yukarıda mesajdaki resimde gördüğün gibi misafir modu pasif durumdadır biryerlerde eksiklik yapıyoruzdur bununla ilgisi olmaması lazım biraz kurcala çözmen lazım, en azından ağ simgesi altında ds-ac68u görünüyor iyi akşamlar.
-
Medya oynatıcının misafir ağı ile alakası yok,samba açık olunca görür,medya server özelliğini açarsanız dosyasıda görürsünüz ama altyazı oynatamazsınız.Altyazı oynatan DLNA server programlarıda var ama ,sizin için zahmetli bir yol olur,asus ile uyumuda bilinmiyor.Sambayı görmesi için XP de birkaç ayar vardı,netten daha önce bulmuştum,ancak win8 ve win7 için nette araştırmanız lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: Frontoza
Medya oynatıcının misafir ağı ile alakası yok,samba açık olunca görür,medya server özelliğini açarsanız dosyasıda görürsünüz ama altyazı oynatamazsınız.Altyazı oynatan DLNA server programlarıda var ama ,sizin için zahmetli bir yol olur,asus ile uyumuda bilinmiyor.Sambayı görmesi için XP de birkaç ayar vardı,netten daha önce bulmuştum,ancak win8 ve win7 için nette araştırmanız lazım
Dune hd base üzerinden yazdıgım gibi samba ile görüyorum win 8 de sorun, win 8 için samba kurulumunu araştırdım ama beni aşar zor gibi çok detaylı misafir agını açmakdan başka çözüm bulamadım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X