Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
53
Favori
241.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün fibernet e (24Mbps) geçtim Tilgin marka modem taktılar yarın aktif olacakmış internet ışığı devamlı kırmızı yanıyor ev tlf kablosunuda modeme bağladılar tlf çalışıyor,modem bağlantısı ket 6 kablo ile bağladılar yani wan girişinden.

Tilgin modemi hiç kullanmadan Asus DSL-AC68U modemi direk duvardan gelen kablo ile (ket 6) bağlamak mümkünmü, yoksa tilgin modemden bir kablo çekip DSL-AC68U bağlamakmı gerekiyor bu kabloyu hangi porta takmamız gerek ayarları hakkında bilgi verirmisiniz.

Bildiğim kadarıyla fibernet e uyumluydu Asus DSL-AC68U .
    cep tlf internetiyle foruma girdim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Dune HD base de bir ayar var,dosyayı direkt hedef link olarak ayarladığınız vakit,içeriği size kabak gibi gösterecektir :) bende de dune var ,benzerdir diye umuyorum.Eve gidince ayarlarına bakar size yazarım.Ama sambada girmiyorsunuz onda,sambadan girdiğiniz vakit altyazıyı göremezsiniz.
  • TTNET FİBERNET Asus DSL-AC68U modemle çalıştırabilen arkadaşlar bağlantı hakkında bilgi verirmisiniz
  • Arkadaslar torrent sıkıntımız gidermek icin merakla beklediğimiz dm 3.1.0.93 sürümünü asus server dan ipk formatında indirdim. linux bilgimi kullanarak wget komutunu kullandım. sorun yok.
    Tabi modem icine indirme işlemini telnet kullanarak root konumunda yaptım. Daha sonra ipkg install komutu ile indirmiş oldugum dm 3.1.0.93 .ipk dosyasını modeme kurmaya calıstım. İşlem bir hata kodu haric basarılı oluyor. hatta telnet ekranında
    dm 3.1.0.88 update 3.1.0.93 komutunu gördüm. Tabi cok sevindim
    Daha sonra kontrol icin modem arayuzumu actım
    Ve usb uygulamaları kısmına girdiğimde download maneger sürümünün 3.1.0.93 oldugunu gördüm. Dahada cok sevindim..)))
    Simdi download master arayuzunu acmaya geldi.
    192.168.1.1:8081 ve şifre sayfası ekranı geldi sevincim dahada arttı. Sifremi girdim veeee....
    Malesef internet browser search ekranı geliyor. Bağlanıyor diyor. Ama download master ara yuzu cıkmıyor. Hata da vermiyor. Ekran baglanıyor deyıp oylece kalıyor. Sanırım telnet kullanarak yaptıgım update işleminde bir hata oluyor. Zaten işlem sarasında configrasyonları yaparken complete yapıyor. Ama bir satırda hata veriyor. .(((((((

Modemi internete bağlamadan dowload master modem arayuzunden yukleme calısırsanız. Modem frimware icinde gömülü olan dm 3.1.0.78 sürümünü kuruyor. Dsl bağlantısını aktif yaptıgınız an Modem otomatik olarak asus server bağlanıp dowload master kurulum sekmesinde dm 3.1.0.88 sürümünün oldugu ve güncelmek istermisiniz uyarısı veriyor. Güncelle dediğimde önce 3.1.0.78 sürümünü kaldırıp oyle 3.1.0.88 sürümünü indirip kuruyor.

Anladığım kadarıyla benim önce sadece telnet ekranından opkg komutuyla 3.1.0.88 sürümünü kaldırıp öyle install yapma gerekiyor yeni ipk yı...
    Opkg komutu işe yaramıyor. Modem arayuzunden usb uygulamaları dowload master sekmesinden unistall secenegini yaptıgımda ise hiç olmuyor..... Cünkü modem dowload master kurarken sadece asus server baglanıp dm 3.1.0.88 indirmiyor. Linux org baglanıp baska linux dosyalarıda indiriyor.
    Ben bu kadar ilerleyebildim . Merlin usta ya derdimizi ve vardıgımız noktayı ingilizce analatacak biri varsa sevinirim. Belki o linux kodlarındaki ustalıgı ile biz dsl cilere yardımcı olur....

• escapee_bay E kullanıcısına yanıt
    Bilgili olmak güzel bir şey yazdıklarını okurken kafam karıştı kaldıki yapmak, sizlerin sayesinde bizlerde modem hakkında bilgiler ediniyoruz. Benim anlamadıgım bu 3.1.0.93 sürümü asus kendi sürümüyse merline yada bu işlemlere ne gerek var bugün yarın update gelmezmi? bu sürümü biz dsl cilere vermek zorunda deilmi.
    @hey arkadaş modemin arayüzünden yazılım geliştiricilere direk mesaj atabilecegimizi söylemişti ingilizce bilen arkadaşlar bu vasıtayla iletişim kurup bu sürümün ne zaman verilecegi ögrenilemezmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ummet1963

TTNET FİBERNET Asus DSL-AC68U modemle çalıştırabilen arkadaşlar bağlantı hakkında bilgi verirmisiniz

Ummet halledebildinmi fiber işini? yaparsan bizide bilgilendirirsen sevinirim hatta yapabilirsen modemin baglantı şeklini resimle bizle paylaşırsan sevinirim.
  • Sonunda Bizde Aldık

Asus DSL-AC68U

Asus DSL-AC68U

• Yusuf Miroğlu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kulübe h. Geldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus dm guncellemesini 17 ttemmuzda yayinlamis.Dsl modemler neden bu guncellemeden fayydalanamiyor.1 ayi gecti. Belkide dm 3.1.0.93 surumu bizim modem frimware lerinde uyum problemi yaratiyordur. Ondan guncellemneyi acmamis olabilir. Yada asus biz dsl cilerin cok torrent indirmesini istemiyor:)))

• transmision cok deneyedim. Sanirim biraz onun uzerinde yogunlassam iyi olucak. Maksimum fayda gorursem burada paylasirim....

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokeradam

Hayırlı olsun. Kulübe h. Geldin

eyvallah
  • Su kutudan cikan g jack ne ise yariyor cozemedim hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Su kutudan cikan g jack ne ise yariyor cozemedim hala.

12.50 dk ya bakın.

• Yusuf Miroğlu kullanıcısına yanıt
    Paylaşım diye buna derim bende merak ediyordum tşk.ler
  • Dune Hd de ağ klasörü ekle seçeneğinden ek diyerek ağda erişmek istediğiniz klasöre erişebiliyorsunuz.Bu modem üzerinde usb ise ağ yolunu veya ip giriyorsunuz.İP kesin çözüm,dosya adınıda girince ulaşmak istediğiniz dosyalara eriştiğinizi görürsünüz
  • Herkese selamlar,, benim DSL-AC68U'um üzerinden ayarlarda sıkıntı yaşayanlar için ön ayarları paylaşıyorum, evde superonline kullanıyorum dolayısıyla öncelikle onu paylaşıyorum..

DSL-AC68U Superonline bağlantı Ayarları :

Ön Ayar dosyasını indirme linki
    http://www.dosya.tc/server34/wbTiXx/Superonline_nAyarlar_.rar.html

UYARI : AYARLAR REFERANS AMAÇLIDIR, GÜVENLİĞİNİZ İÇİN TÜM SİFRE AYARLARINIZI KONTROL EDİNİZ

Bu ayarları yüklemek için

1.Yönetim/Ayarları Geri Yükle bölümünden ayar dosyasını seçin ve Karşıya Yükleyine tıklayın

2.Güvenliğiniz için Yönetim/Sistem’den Yönlendirici Oturum Açma adını ve parolanızı size özel olarak değiştirin standart yüklü kullanıcı adı : admin, parola : admin

3.Güvenliğiniz için Kablosuz/Genel’den 2.4Ghz ve 5GHz ağlarınız için şifre belirleyin.

4.Misafir Ağı standart olarak açık gelmektedir ve şifresi misafirimhosgeldin ‘ dir. Güvenliğiniz için bu şifreyi Genel/Misafir Ağı kısmından değiştiriniz.

5.WAN/Internet Bağlantısı/Hesap Ayarı Bölümünden Superonline kullanıcı adı ve şifrenizi girin ve uygulayın

6.Samba sunucu aktif haldedir ve modem kullanıcı adı ve şifresi ile ağ üzerinden diske ulaşabilirsiniz. Adress satırına \\DSL-AC68U yazarak diskinize erişebilirsiniz, veya My Computer/Network bölümünden. Bilgisayarınızın çalışma grubunun WORKGROUP olduğuna emin olun.

7.FTP Paylaşımı kapalı durumdadır, dilenirse USB uygulaması/Server Center/FTP Paylaşımından ayarlayabilirsiniz.

8.DLNA Sunucu takılı olan diskteki tüm müzik,resim ve videoları paylaşacak şekilde ayarlıdır, belirli bir dosya içindeki müzik,resim ve videoları paylaşmak için USB uygulaması/Medya Sunucusu/Manual Media Server Path’den istediğniz dosyayı seçiniz.

9.3G/4G Ayarları standart olarak Turkcell Vınn olarak ayarlanmıştır, gerektiğinde USB Modem ayarlarından düzenlenebilir. Vınn,Vodem veya Jet almadan önce USB Modem bölümündeki USB Adaptör listesinden uyumlu modelleri kontrol edin.

10.DDNS ayarı standart isminiz@asuscomm.com’dur. WAN/DDNC bölümünden size özel adresi oluşturun.

11.VPN aktif halde geliyor. Kullanmak için VPN/VPN Sunucusu’ndan kullanıcı adı ve şifre oluşturun. Sonrasında DDNS adresiniz,VPN için oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile heryerden evinize erişebilirsiniz.

12.Aıcloud özellikleri aktifleştirilmiştir. Telefonunuza kurulum için aynı ağ içindeyken Playstore veya IOS marketten Aicloud uygulamasını indirip kurabilrisiniz. Ev dışından erişmek için adres kısmına DDNS adresinizi yazınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 21 Ağustos 2014; 10:48:48 >

• DSL-AC68U TTNET Hipernet VDSL bağlantı Ayarları :

http://www.dosya.tc/server34/tQUipO/TTNETHipernetVDSL_nAyarlar_.rar.html

UYARI : AYARLAR REFERANS AMAÇLIDIR, GÜVENLİĞİNİZ İÇİN TÜM SİFRE AYARLARINIZI KONTROL EDİNİZ

1.Yönetim/Ayarları Geri Yükle bölümünden ayar dosyasını seçin ve Karşıya Yükleyine tıklayın

2.Güvenliğiniz için Yönetim/Sistem’den Yönlendirici Oturum Açma adını ve parolanızı size özel olarak değiştirin standart yüklü kullanıcı adı : admin, parola : admin

3.Güvenliğiniz için Kablosuz/Genel’den 2.4Ghz ve 5GHz ağlarınız için şifre belirleyin.

4.Misafir Ağı standart olarak açık gelmektedir ve şifresi misafirimhosgeldin ‘ dir. Güvenliğiniz için bu şifreyi Genel/Misafir Ağı kısmından değiştiriniz.

5.WAN/Internet Bağlantısı/Hesap Ayarı Bölümünden Superonline kullanıcı adı ve şifrenizi girin ve uygulayın

6.Samba sunucu aktif haldedir ve modem kullanıcı adı ve şifresi ile ağ üzerinden diske ulaşabilirsiniz. Adress satırına \\DSL-AC68U yazarak diskinize erişebilirsiniz, veya My Computer/Network bölümünden. Bilgisayarınızın çalışma grubunun WORKGROUP olduğuna emin olun.

7.FTP Paylaşımı kapalı durumdadır, dilenirse USB uygulaması/Server Center/FTP Paylaşımından ayarlayabilirsiniz.

8.DLNA Sunucu takılı olan diskteki tüm müzik,resim ve videoları paylaşacak şekilde ayarlıdır, belirli bir dosya içindeki müzik,resim ve videoları paylaşmak için USB uygulaması/Medya Sunucusu/Manual Media Server Path’den istediğniz dosyayı seçiniz.

9.3G/4G Ayarları standart olarak Turkcell Vınn olarak ayarlanmıştır, gerektiğinde USB Modem ayarlarından düzenlenebilir. Vınn,Vodem veya Jet almadan önce USB Modem bölümündeki USB Adaptör listesinden uyumlu modelleri kontrol edin.

10.DDNS ayarı standart isminiz@asuscomm.com’dur. WAN/DDNC bölümünden size özel adresi oluşturun.

11.VPN aktif halde geliyor. Kullanmak için VPN/VPN Sunucusu’ndan kullanıcı adı ve şifre oluşturun. Sonrasında DDNS adresiniz,VPN için oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile heryerden evinize erişebilirsiniz.

12.Aıcloud özellikleri aktifleştirilmiştir. Telefonunuza kurulum için aynı ağ içindeyken Playstore veya IOS marketten Aicloud uygulamasını indirip kurabilrisiniz. Ev dışından erişmek için adres kısmına DDNS adresinizi yazınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 21 Ağustos 2014; 11:27:29 >

• DSL-AC68U TTNET Hipernet ADSL bağlantı Ayarları :

http://www.dosya.tc/server34/VrTANd/TTNETHipernetADSL_nAyarlar_.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 21 Ağustos 2014; 11:28:13 >

• Yeni DM yeni aicloud vdsl+iptv vsvs..li yeni firmware birkac saat icinde asus sitesinden indirilenbilir durumda olacak

• paylaşımlar için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.