Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.656
Cevap
53
Favori
241.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz da problem yok ise güncelleme zira cihazın tekrar DSL özelliği açılmamak üzere kapanabilir :)

• Evet son 9-10 sayfayı okudum tırstım :)

Su an modemde bir problem yok. O zaman kalsın böyle devam edelim.

Teşekkürler

• bu lanet sorun benide vurdu dsl ışığı gitti dün FW_DSL_AC68U_300438481981 bunu 4 kez üst üste yükledim geri getirdim fakat cihazı elektirkten çekince tekrar gitti ve birdahada gelmedi

edit : çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 29 Aralık 2020; 22:45:1 >
  • memet0864 M kullanıcısına yanıt
    Çözüldü yazmışsın, nasıl yaptın anlatırmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Çözüldü yazmışsın, nasıl yaptın anlatırmısın?

yeni modem aldım :) şaka bi yana

1- Rescue_DSL_AC68U_300438481981 bu sürümü kurtarma modunda flaşlıyorum sonra 2.kez tekrar kurtarma modunda aynı sürümü flaşlıyorum

2-cihaz açılınca hiç bi ayara dokunmadan FW_DSL_AC68U_300438481981 bu sürümü arayüzden flaşlıyorum cihazı yeniden başlatıyosun

3-sonra FW_DSL_AC68U_300438639648 bu sürüme yükseltiyosun yani son sürüme cihaz yeniden başlatıyosun dsl yanıyo kurulumu yapıyosun ama bu sürümde bırakırsan elektirkten kesersen dsl gidiyo

4-dsl in tekrar gitmemesi için son sürüm öncesi olan FW_DSL_AC68U_300438638832 bunu arayüzden yüklersen ne dsl gidiyo ne de bir sorun oluyor gayet stabil çalışıyor..

5-modem kendisi son sürüme yükseltiyor otomatik arka planda bazen bunu da önlemek için ben kendimce şöyle bir önlem aldım DSL-AC68U_386.00_0-gnuton0_alpha8_DSL_1.0.5.1 bunu yükledim merlin firmvare

https://github.com/gnuton/asuswrt-merlin.ng/releases/tag/384.17_0-gnuton1 ister bunu yükle bu stable sürüm

istersende

https://github.com/gnuton/asuswrt-merlin.ng/releases/tag/386.00_0-gnuton0_alpha8

busürümü yükleyebilirsin asus güncellemelerinden kurtulursun...

Bir diğer yöntemde ilk 2 işlemi yapıyosun sonra usb modem moda geçiyosun telefon internetini kullanıyosun yada usb dongle modem takıyosun net bağlantısı yapıyosun modemde daha sonra net bağlantısı olduğu için dsl firmvare i arka planda yüklüyor bunuda sistem günlüğünde görürsün zaten daha sonra modemi yeniden başlattığında dsl ışığının geldiğini görürsünüz...daha sonra 4-5 numaralı işlemleri yapabilirsiniz...

ben bu yöntemle 3 kez deneme yaptım 3 ündede başarılı oldum umarım işinize yarar kolay gelsin...

Kurtarma modunda yükledim derken kurtarma modu ne oluyor hocam. Sanırım bizim soruna çözüm siz olacaksınız Asus DSL-AC68U 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabey444

Kurtarma modunda yükledim derken kurtarma modu ne oluyor hocam. Sanırım bizim soruna çözüm siz olacaksınız  

https://www.asus.com/tr/support/FAQ/1000814/ burdan kurtarma moduna nasıl geçeceğinizi öğrenebilirsiniz

Tamamdır çok teşekkür ederim. Bu arada hem merlin hem dsl aktif kullanılıyor mu

• quote:

Tamamdır çok teşekkür ederim. Bu arada hem merlin hem dsl aktif kullanılıyor mu

kullanılıyor gayet güzel ve stabil

Asus DSL-AC68U
    Asus DSL-AC68U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 30 Aralık 2020; 14:4:47 >

• Benim sorunum modemin arayüzüne hiç bir şekilde ulaşamıyor olmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Benim sorunum modemin arayüzüne hiç bir şekilde ulaşamıyor olmam.

ethernet ile bağlanın

Maalesef ethernet kablosu ile de olmuyor. Garanti sonrası fw yapmak risk Asus modemleri.

• theraptorx kullanıcısına yanıt

bende o yüzden custom firmware kulanıyorum siz kurtarma modunda custom firmware yükleyin düzelecektir cihaz

custom firmware nasıl yapıyorsunuz detaylı bilgi var mı ?

yazmışsınız şimdi gördüm birazdan deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 30 Aralık 2020; 18:3:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

custom firmware nasıl yapıyorsunuz detaylı bilgi var mı ?

yazmışsınız şimdi gördüm birazdan deneyeceğim

normal firmware yükler gibi yükleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 30 Aralık 2020; 18:43:54 >

Oldu gibi oldu ama olmadı Asus DSL-AC68U dsl isigi yandı bir kaç defa yeniden başlattım elektriği kestim her şey normal. Ta ki kapatıp birkaç dakika bekledim birde ne göreyim yine sönmüş. Dsl firmware yüklenen flaş uçmuş gibi. Driver yükleniyor ama kalıcı değil bir süre sonra siliniyor gibi.

• quote:

Oldu gibi oldu ama olmadı  dsl isigi yandı bir kaç defa yeniden başlattım elektriği kestim her şey normal. Ta ki kapatıp birkaç dakika bekledim birde ne göreyim yine sönmüş. Dsl firmware yüklenen flaş uçmuş gibi. Driver yükleniyor ama kalıcı değil bir süre sonra siliniyor gibi.

2.günüm bende gitmedi hiç garip bir sorun hatta bu sorun oluşunca keenetic extradsl almıştım onun kurulumunu yaptım kutusuna koydum kaldırdım yedek yani asus varken esamesi okunmaz malzeme kalitesi çekim gücü extra özellikler vs vs ha o cihazda fena değil yazılım desteği iyi onunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 31 Aralık 2020; 19:7:55 >
  • Nasip senin adına sevindim. Bu modemi router olarak kullanınca sıkıntı yok ama bana lazım olan en önemli özellik ddns. Maalesef uzaktan mesela iş yerinden bağlanıp torrent eklemek silmek gibi şeyler dsl özelliği istiyor. Wan ile İnternete bağlı olduğu için güvenlik sebebiyle ddns çalışmaz uyarısı alıyorum. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı?

• quote:

Nasip senin adına sevindim. Bu modemi router olarak kullanınca sıkıntı yok ama bana lazım olan en önemli özellik ddns. Maalesef uzaktan mesela iş yerinden bağlanıp torrent eklemek silmek gibi şeyler dsl özelliği istiyor. Wan ile İnternete bağlı olduğu için güvenlik sebebiyle ddns çalışmaz uyarısı alıyorum. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı?

keenetic extra dsl tam sana göre o zaman cgnat ip bile olsa o modeme uzaktan erişim çok kolay bi incele derim

Apple tv 4k kullandığım için Gigabit ethernet ve usb 3 şart. Şu asusun ddns sorununu çözsem bana yeter

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.