Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.656
Cevap
53
Favori
241.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazı kullanıp sıkıntı yaşamayan kaç kişi bulunuyor Modem secmek cidden zormuş, mevcut modem mefta oldu, kaliteli birşey alıyım diyorum ama hepsinde ayrı bir sıkıntı oluyor
  • ben sadece modem ve router olarak kullanıyorum ve sıkıntım yok şimdilik
  • Arkadaşlar yeni firmware çıkmış, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/925B884D635F4C548D7BDAF17C71180FW

1. Fixed ADSL Annex M mode related issues(specifically with some ISP in Australia).

2. DSL firmware updated - v1.0.1.7.

3. Fixed various UI related issues.

4. Fixed QIS VDSL WAN (PTM) Quick Manual Setting, Static IP & Automatic IP setup issue.

5. Add PPP username & password field for QIS VDSL WAN (PTM) Quick Manual Setting specifically for UK ISP, Sky - Fibre Broadband DHCP option 61 requirement.

6. Add predefined QIS ADSL WAN (ATM) Quick Manual Setting DNS server address for France ISP, Free Degroupe.

7. Fixed Disk Utility displays invalid “Errors have been detected on your hard drive” warning issue.

8. Fixed live notification related issues.

9. Fixed Dual WAN related issues.

10. Fixed Ethernet WAN mode Multicast Route failed to work issue.

11. Fine tune Feedback feature.

• arkadaşlar teşbihte hata olmaz benimki biraz yırtık dondan cıkar gibi çıkar gibi olacak ama yerel bağlantı konusunda amatör biri olarak yardımınızı isteyeceğim
    bizim oraya hiper net adı altında ttnetin sunmuş oldugu hizmet geldi ona geçmeyi dusunuyorum ttnetle görusmemde binama 80mbps ye kadar destekliyormuş 50mbps lik paketi alacagım 4 kişi kullandıgımız için parası muhim değil ac68 almayı dusunuyorum ama yaptıgım şeyler basit seylerse mersedes alıp 30 la gitmek gibi olmasın:)
    suanki modem zyxel ZYXEL P-660HN-F1Z kullanıyorum ve son zamanlarda asırı dusmeye basladım

-binada 4 cat5 kablolu 2 kablosuz baglantı var telefonlarla beraber 9-10 u buluyor ama telefonlar fazla trafik işgal etmiyor
    -torent kullanmam turbobit üyeliğim var idm ile turbobitten download yapıyorum
    -online oyun kardeşim oynar conqueronline ve legand of lig gibi oyun oynuyor
    -tivibuwepler acık oluyor aynı zamanda bazen
    -
    ac destekli baglantı yok ama yeni alacagım laptopta olur inş telefonlarda zaten kaçınılmaz olur,
    -beklentim ise downloadda 50mbps hızı görebilirmiyim?,
    -sinyal yetersiz eski modemime kıyasla, kalitesini artarmı?
    -6 kişi aktif oldugunda trafiği guzel bir sekilde akmaya devam edermi?
    -ve geriye donuk b/g/n bağlantısında sorun yasarmıyım?
    -usb3.0 harici diskden 3 kişi aynı anda farklı filmleri seyredebilirmi?
    -kabloları cat6 ile değiştirmelimiyim?

tplinkde sinyaller cok iyi değilmiş zaten iyi cihaz iyi olsa 150-200 liralardan değil 400-500 liralardan satılırdı diye dusunuyorum ama cahil aklıylada dusunmuş olabilirim vds2 destekli modem olarak piyasada tplink- archer d7 mi almalıyım ac68 mi arkadaslar yardımınız için şimdiden tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakalll -- 23 Eylül 2014; 14:34:51 >

• cakalll kullanıcısına yanıt
    http://hizliresim.com/EEppBv
    YUkardaki dosyaya bir göz atarmısınız ben modemi almadan önce bir araştırma yapmıştım belki faydası olur Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pecetos -- 24 Eylül 2014; 10:48:08 >
  • pecetos P kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim sagol.
    biraz daha somut bilgi edinebilsem guzel olurdu ama forum cok hareketli değil galiba
  • Arkadaşlar Modem arayüzü gelmiyor. Gelirken kalıyor. Sürekli Sayfa yenileme ve durdurmaya yaparak ara ara görüntüleyebiliyorum. Proxy devre dışı eset Nod 32 devredışı. Kuramadım modemi acil yardım lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saaatlerdir arayüze girmek için yapmadığım kalmamıştı. en son telefonla bağlanarak girebildim saniyesinde kurdum modemi. fakat pc den hala giremiyorum arayüze sizce sıkıntı ne? acaba antivirüsü silsem mi ? önerisi olan ? acil yardım lütfen.
  • Chrome kurup denermisin. %100 girersin. Explorer icin java uygulamasinida kurmani explorerda da bu sekilde bir deneme yap derim. Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cakalll kullanıcısına yanıt
    Bu kadar fonksiyonel kullanim icin gayet uygun cihaz rahatlikla alabilirsin.

Geriye donuk uymluluk sorun yasamazsin. Cekim konusu gayet stabil eski modeminden daha iyi olacagi malum.

Cat6 konusu gereksiz ev ici tesisat icin diyorsan .

Kablsuz baglantin alicin desteklegi olcude ac alt model olsa dahi en az 72 de kaliyor yeni alici larla 300 gorulur.Kalite ve uyumlulukla dahada artis gorulecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 24 Eylül 2014; 22:02:50 >
  • ASUS dan bomba geliyorrrr
    Asus RT-AC87U 90IG00W0-BA1G00 Wireless 600+1734Mbps AC2400 Dual-Band Router Retail
    (RT-AC87U)

AC2400 ultimate AC performance: 600+1734Mbps

Asus DSL-AC68U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 24 Eylül 2014; 22:25:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neos11

Chrome kurup denermisin. %100 girersin. Explorer icin java uygulamasinida kurmani explorerda da bu sekilde bir deneme yap derim. Kolay gelsin

java var iexplorer var chrome var. aynı durum :S
  • neos11 kullanıcısına yanıt
    hangi marka peki arkadasım:)
  • Asus DSL-AC68U :))

Hangi başlıktayız.:))
  • Model tabi ki ac68u. Arayüze giremediğimden hiçbir şey yapamıyorum. Telefonla bir yere kadar. Önceki modemim airties ile 192.168.2.1 den sorunsuz kullanıyordum arayüzü. Neden olabilir kafayı yiyecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kratostol kullanıcısına yanıt
    Ozaman windowsta ag bagdastirici ayarlarina girip ethernet ve wireles orada ip manuel varsa onu otomatik ayarlara al

Tanimlanmis elle ip varsa cakisma oluyordur . Ayarlari otomatige alip tanimli ip yi silmek gerekiyor.

• keşke biraz bilgi toplayabilseydim ac68u yu sipariş verdim.golddan 456 liraya geldi.ttnet 5650 hediye etti 5650 mesh yapabilirmiyim asusla?
  • tıpkı tahmin ettiğim gibi... dün akşamadan beri ne ettiysem girememiştim arayüze. nod32 devredışı bıraktım gene girememiştim. az önce komple sildim şak diye açıldı.

her şeye rağmen arayüze giremeyenler nod32 yüklüyse sistemden kaldırın.

şimdi işin yoksa antivirüs bul bi de
  • donanım yazılım sürümü 3.0.0.4.376_2072 güncelleyeyim mi ? download master kurmadan önce sormak istedim ? ttnet hiper net kullanıyorum. 24 saattir kopma olmamış modemde. türlü türlü cihaz bağladım. yeni sürüm stabil mi acaba. bir de usb ye hangi adresten ulaşabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 25 Eylül 2014; 21:31:38 >
  • Ttnet Hipernet (VDSL) de telefon kutusundan modeme giriş kablosundaki kablonun içerisinde 2 uçmu yoksa 4 uçmu bağlanıyor. Hipernet e geçmeyi düsünüyorum ve Asus modem alacağım. bu soru aklıma takıldı. Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.